Гоблени-32

• 35 242
  • 460
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, момичета!И аз още чакам за прословутата черна панама уж щяха да я докарат миналата седмица #Cussing outПитах колко струва и продавачката ми каза, че около 36 лв., толкова ли е ?Независимо колко струва ще си купя че с това бебенце съвсем превъртях.Мъжото започна да ме гледа подозрително само го пращам да проверява.На всички показали красотите си голям поклон newsm20.Ами започвам да се срамувам че не показвам нищо. Embarassed

# 181
Марулче много благодаря за номерата на ДМС за бебето    Hug ,но жената каза че ще ми ги достави и ще почакам още малко.Бях събрала конците за обувките на Вервако за моя колежка -за нейната внучка да го шие ,а вчера тя ми го върна каза че не можела да се справи ( без нито един ушит бод ) та сега ще шия хем Адамчо ,хем обувките му    Grinning
Ина и Ива -много са хубави,поздравления, Гууди - Peace
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ

# 182
  За всички именници,да им е живо и здраво името

# 183
  • Бургас
Здравейте момичета кокичета Grinning

Днес е Димитровден и не се шие,та реших понеже милото не работи да се поразвихря в кухнята.
Правех Марокански кус кус стана божественно smile3521..обаче каква бомба пък стана и докато оправя ейго на стана 15ч.Ей момичета това с подаръците е чудесна идея но аз идва ли ще успея да се включа,толкова малко свободно време имам,а искъм да довърша и на макия гоблена до декември...Сега се връщам назад да почета пропуснатото докато малчо спи smile3508

# 184
  • sf
аз си купих черна Аида 14 за 22лв метъра. Т.е. аз си взех половин метър за 11лв. а ширината е 1,5м. Тъй че стига за доста неща.

# 185
  • варненка от София
Ееее, аз пък ще си пошия малко, че цял ден вися на компа да бачкам и това ще ми е удоволствието и отмората. А и трябва да ги съвршвам коледните котаци, че ме чякат и дурги коледни джиджафки.

Красиви неща показвате, вия явно не спите. Аз направо имам моменти когато искам да шия да шия, но започва да ме боли пръста и оставям.

Донси, ти си я взела толкова от ДМЦ-то в София, ама докато я доставят до Плевен и цената рипка, рипка  ooooh!

Между другото Неличка, ДМЦ-то работят и куриер и може да им се обадиш да ти доставят лично до вас панамата, пак ще ти излезе по евтино. Само трябва да им се обадиш по телефончето, но Кетрева като по запозната може да ти го даде и да си свършиш работата. Тази магазинерка надцаква с 10 лв, то пък е срамота! Куриерът със сигурност ще ти е по-малко.

# 186
Честито на всички именници! Да сте живи и здрави и мнооого щастливи вие и вашите семейства!

Лелеее, срамота - десета страница сте изписали, а аз още не съм се записала в темичката  Sick
Не мога да смогна да ви чета бре ... Пък и толкова красиви неща сте ушили, че направо останах без  думи  #Crazy  Няма да смогна да ви похваля всичките поименно - ще ме извините, ама да знаете, че направо съм възхитена от вашия труд - не мога да им се нагледам...красота... smile3501 smile3501 smile3501
Пък и толкова много линкове сте дали, че направо се загубих из сайтовете да разглеждам  ooooh!

Аз вече съм на контурния бод на моето гобленче, затова ще ви го покажа като го довърша, за да му се види цялата хубост  Laughing Ама като гледам с каква скорост пишете дано успея да се вредя поне в началото на следващата темичка   Embarassed

Усещам вече и как ни е завладял коледния дух   madnoel  Искам и аз в списъка с подаръцитеееееее  newsm17 newsm17 newsm17

# 187
  • sf
ебаси и търговците, ми то и с БГ пощите с колет пак по-евтини ще й излезе тая панама.  ooooh!

# 188
И в Карлово е скъпа Айдата- 39лв.  #Crazy. Ако си поръчам от София и ми а пратят със Спиди значи ще ми излезе 27 лв. ooooh!

# 189

Какво да кажа аз, като тук има само разграфена панама. Но ще видя в Пазарджик как е и ще си купувам оттам.

# 190
Аз съм си поръчвала от Аксиома и от Гоблените -идват за една седмица и нямам забележки ама черна не си спомням дали има ,виж синя си поръчах без проблем   Laughing

# 191
Момичета да се похваля с готов гоблен.

# 192
# 193
  • Бургас
mimi72  тези цветя са страхотни Heart Eyes
сигурно са ти отнели доста време на коя фирма е гоблена?

# 194
Мими страхотни цветя  Peace

Общи условия

Активация на акаунт