Гоблени-32

• 35 283
  • 460
  •   1
Отговори
# 60
       Момичета, аз пак с питане. РАзгледах току що сайта на Аксиома. Но не видях някъде да продават само картонените картички, без гобленчета. Срещали ли сте някъде само картички?

Аз завърших Африканката, ще снимам и ще покажа после. Лек ден!

# 61
  • Cофия
Здравейте момичета,
търся схема и ключ за един гоблен -  Черните лалета. Всъщност незнам дали така се казва, представлява букет от няколко тъмнолилави и бели лалета, не много голям, 25 на 25 см. Вчера в един магазин на Пиротска го имаше, явно собственичката на магазина сама ги комплектова, с конци анкор, но ми се видя множко 32лв за него newsm78 Та ако някоя от вас го има -  ще съм много благодарна Hug

# 62
  • Benelux / Varna
Манжелка мила няма смисъл да се разкарваш до там, аз нали вчера ходих да си търся обувки и минах от там, за съжаление Кетри, това което си си харесала го нямаше, а и Таша спомена че ги е взела в края на лятото - намаление от миналата колекция.
Вчера случайно срещнах Манжелка и Таша и се присъединих към тяхното кафенце, получи се мини варненска среща, радвам се че ви видях момичета, оказа се че и цяла счетоводна кантора можем да си спретнем от варненските мами гобленарки, май сме 4-ри.
Зори, аз сега си поръчах ако видя в предната тема един зимен пейзаж и Джури ще го шие също, ако искаш мога да ти сканирам схемата и да я пусна.

# 63
Добро утрооо!
За да си намеря работа докато тарзанка ми помогне със схемата за Крис започнах и завърших една рамка за снимка http://images.mimilota.multiply.com/image/2/photos/47/500x500/1/ … mp;nmid=121664531
Та искам да питам как ги завършвате т.е реших да я втвърдя със С200 ама как да изрежа панамата отстрани и там в сърцето където ще е снимката нямам идея. newsm78
Реже се и се подгъва някакси ли незнам. Моля тези който вече са правили нещо такова да споделят идей.

# 64
  • Пловдив
и аз да се запиша с нещо криво...  Crazy
Нещо не ми се получава и май няма да го довърша, понеже се съмнявам дали някой ще разгадае що е то  Thinking
Абе ще го довърша ама ще ми е като трън в очите-да ми е за урок  hahaha

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8479432

сега забелязах, че даже едното топче е тръгнало да бяга  smile3514

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 10:46 от unchita

# 65
  • blizo do moreto
   Може ли някой да ми обясни как се правят тези контури , гледах , търсих но не ми стана ясно .Искам да ушия нещо коледно , но все тия с контурите ми харесват. Благодаря предварително!

# 66
  • в зоната на здрача
Здравейте момичета,
търся схема и ключ за един гоблен -  Черните лалета. Всъщност незнам дали така се казва, представлява букет от няколко тъмнолилави и бели лалета, не много голям, 25 на 25 см. Вчера в един магазин на Пиротска го имаше, явно собственичката на магазина сама ги комплектова, с конци анкор, но ми се видя множко 32лв за него newsm78 Та ако някоя от вас го има -  ще съм много благодарна Hug
Надявам се, че говориш за този или този  с лалета.. Hug

Може ли някой да ми обясни как се правят тези контури , гледах , търсих но не ми стана ясно .Искам да ушия нещо коледно , но все тия с контурите ми харесват. Благодаря предварително!

http://fantasystitch.my1.ru/publ/2-1-0-5

Тук ,номер 3 е твоят бод.. Wink /анимиран/

zornitsa,
благодаря ти ,сега вече се успокойх,ами здраве да е.. Hug

# 67
Goody, мишока не съм го качвала аз.Я веднага да кажете,чий е тоз мишок !

# 68
  • Cофия
Кетри   bouquet
страхотна си, благодаря много!
Втория е! Още тия дни ще го почна и като го имам в готов вид ще ви го покажа!
Благодаря още веднъж!

# 69
  • Cофия
Извинявам се за тъпия въпрос, ама какви конци трябва да си взема - на коя фирма?

# 70
  • Пловдив
на самата схема би трябвало да пише с какви конци да се шие, в противен случай рискуваш да не ги комплектоваш правилно и да не ти се получат цветовете

Кетри, на номер 7 също пише контурен бод, аз не разбирам и също ме интересува, би ли ни казала с кой е по-добре да се правят контурите  Hug

# 71
  • в зоната на здрача
 RS ,конците са ДМЦ.. Peace

unchita,аз го шия като номер 3, Rolling Eyes

# 72
  • Sofia
Аз шия, доста напредвам в предвид темповете ми по принцип...Но нямам още апарат - у свеки е - като го върне ще щракна...

Дъмпер-че, включ в списъка  и аз  Mr. Green

# 73
Мен да не ме пропуснете с подаръците LaughingЗаписвам се и аз!
Момичета по едно време нали се бяхте захванали с тези миниатюрки като на Mimi mimi.Споделете какво измислихте-имаше разни варианти с подлепващо и С200.И аз като нея искам да си направя нещо мъничко за Коледа.
Кетри,ти какво ги правиш твоите?Снежко е голям симпатяга.Аз си свалих доста неща от Дъмпи.
Unchita,малко е абстрактна картинката ама може да мине за някои от онези кривите къщички GrinningСпоред мен я довърши-имам съмнения,че ще стане.Успех!  bouquet

# 74
Зори, аз сега си поръчах ако видя в предната тема един зимен пейзаж и Джури ще го шие също, ако искаш мога да ти сканирам схемата и да я пусна.

Благодаря много за предложението. За Sleigh Ride, предполагам става дума, аз имам схемата още от миналата зима,благодарение на Джемма. Тя го уши и го показа тук и ми останаха очите в него. Проблем ми беше намирането на панама, защото се шие на dove grey 18 каунт, а в наше село няма. Но миналата седмица се сдобих с такава от магазинчето на ДМС в София, така че сега съвсем реално е и в моите планове (както и още 1500000 други, ама това е вече друг въпрос  Joy).

Добро утрооо!
За да си намеря работа докато тарзанка ми помогне със схемата за Крис започнах и завърших една рамка за снимка http://images.mimilota.multiply.com/image/2/photos/47/500x500/1/ … mp;nmid=121664531
Та искам да питам как ги завършвате т.е реших да я втвърдя със С200 ама как да изрежа панамата отстрани и там в сърцето където ще е снимката нямам идея. newsm78
Реже се и се подгъва някакси ли незнам. Моля тези който вече са правили нещо такова да споделят идей.

Да ти подскажа как аз бих го направила - бих го подлепила със хартиено подлепващо 4-5 пласта примерно. слад това изрязваш самият мотив във правоъгълна, кръгла форма или по самия контур но на 2-3 см. от контура на самата бродерия. Вътрешната част ще трябва да изрежеш със макетно ножче, като пак оставяш по един см. от края, който след това прегъваш по линията на контура, а онзад намазваш със С200, да се залепи подгънатото и да се втвърди цялата рамчица. Снимката можеш да залепиш с двойно залепващо по-широко тиксо, като от едната му страна лепиш гърба на снимката, а от другата някакъв картон, който да служи за гръб на самата рамка.
За това се сещам на първо четене, някой друг ако има идея ще ми е интересно да сподели   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт