Гоблени-32

• 35 244
  • 460
  •   1
Отговори
# 135
Ха такаааа....! И аз се доредих до компютъра Joy ....Привет на всички труженички!  newsm18 .... И на новодошлите !
Аз имам един ,не по темата въпрос, към kita99 ,още от предната тема  Blush....беше споменала в един постинг (#280),че голите охлюви били опасни....имаш предвид за насажденията ли или и за хората? newsm78
  did_tag ,благодаря за количките! Flowers Bouquet И мойто момченце ще им се зарадва много !   jumpuu  (толкова е щур по колите.... когато му копувахме обувки каза ,че сме му "сменили гумите"  hahaha )
  Ива Николова, ти търсеше панама с ламе (пак в предната тема #447)....ако не си си намерила,мога да ти купя от Софето,че ще отскочим до там в края на месеца ....(пиши ми на ЛС )....
И познайте колко време ще прекарам в "магазинчето за мечти"(на ДМЦ) #Silly ....
Не на последно място - да се впиша и аз в "коледния списък" на Дъмпи....бройте и мен за подаръците  Hug ....та, да попитам във връзка с рагламента ,човекът - на когото ще се подарява - ще знае ли предварително от кого да чака подарък или ще е изненада?!
....За сега не мога да се похваля с нещо завършено,но следя красотите ви - редовно! smile3501 Не съм решила и какво да правя за коледния базар.... Thinking ....май ще са картички....и свещи....  
Спорен ден на всички! newsm51
   ИНАаааа ....не тебе трябва да ти забранят да пишеш тук newsm47....сега ,пак,ще загубя няколко часа в разглеждане.... ooooh! smile3525

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 11:31 от gesh44

# 136
Леле, толкова ми стана приятно, че получих такива мили пожелания за рожденният си ден от всички вас, че просто не намирам думи. БЛАГОДАРЯ ВИ, МОМИЧЕТА!!! ДА ВИ СЕ ВРЪЩА ВСИЧКО ХУБАВО ПОНЕ В ТРОЕН РАЗМЕР! Редно е да почерпя с торта - моля заповядайте, нищо че е на патерица почерпката  Wink Да ве и сладко! И ако не е късно да се включа в подаръците - добавете ме. Тези дни за съжаление ми се случиха и хубави и лоши неща, та не ми остана много време да видя какво става тук. Доста съм изпуснала, но сега ще си наваксам. Naughty

# 137
1. Ива_Николова
2. marulka_s
3. Goody
4. Дъмпер
5. Alexandra
6. ina221
7. Tasha
8. Зори
9. Manzhelka
10. Vesito
11.vessito75
12. Mila mimi
13. Лилия Проданова
14.Mai4eto 27
15. donsita
16. Здравка
17. Кита
18. zornica
19. venipuh
20. Sherlok
21. djuri
22. ketri
23. gesh44
24. Дианна
ако кажете няма казвам от кой чакате подаръци, да е по-интересно  Grinning

# 138
  • Бургас
 Goody    bouquet
едно въпросче..тези чашки на каква панама ще ги шиеш страхотни са...
Та като се замисля моята кухня е голяма и стените са празни мога да ушия и аз нещо такова  Embarassed
даже им намерих място вече и на тях Laughing..но на каква панама!!!!

# 139
Ето го и  момиченцето.Другата седмица като се върна ще ги дам за рамки и ще ги покажа готови

# 140
  • Пловдив
Хайде и аз да се включа в подаръците, не са ми ясни много правилата, ако има такива, но нека да е весело. Joy

Ivanichka , ще започваш ли скоро сезоните за да обменяме инфо или сама ще се мъча?

# 141
Ето това също е на черна панама. Уших го много лесно за 2 седмици само вечерно време http://image018.mylivepage.com/chunk18/947783/1806/Zebra.jpg

# 142
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Goody    bouquet
едно въпросче..тези чашки на каква панама ще ги шиеш страхотни са...
Та като се замисля моята кухня е голяма и стените са празни мога да ушия и аз нещо такова  Embarassed
даже им намерих място вече и на тях Laughing..но на каква панама!!!!

аз разполагам с (почти) неограничени количества българска панама - разграфена и неразграфена кремава и неразграфена бяла, за да си спестя фон обикновено шия на неразграфена, ако се шие изцяло е все тая, затова слагам разграфена  Hug
 Crazy само тези още не съм почнала, но като се познавам няма да чакам дълго  Whistling

я вижте какво съм накъдрила нощес  Sunglasses

второто не е довършено, но бързам да се хваля  Blush

hahaha hahaha Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.    Joy Joy ама бързане е падналоооо  Crazy

# 143
  • Sofia
Гледам нощес творите  Hug  И много хубави неща сте сътворили  Heart Eyes

Дианна, зло да те забрави, 100 пъти се подсещах да ти честитя и пак забравих. На патерици - честито, да си здрава и щастлива и все такива красоти да правиш   bouquet

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 13:42 от Vesito

# 144
  • София
Хайде и аз да се включа в подаръците, не са ми ясни много правилата, ако има такива, но нека да е весело. Joy

Ivanichka , ще започваш ли скоро сезоните за да обменяме инфо или сама ще се мъча?

Оххх, ами май няма да е баш сега да го почвам, че исках нещо дребно за пазара да понаправя, малкия ме врънка за останалите количи... пък и започнах малко в едното крайче - този с фара, а и на котките се чудя..... едни делфини пак на Вервако бях харесала много отдавна, та даже и парчето панама ми е отрязано, само дето конците не съм нагласила, та тея сезони - май ще са някъде по-нататък във времето Simple Smile))

# 145
Браво на накъдрилите ги нощес ! И на Венипух !

Днес като ме ядосат клиентите и аз пак си плакна очите в разни сайтчета , намерих и картички за други поводи - много са сладки :

http://allinna.gallery.ru/watch?ph=zzN-VGub#feature=topscroll

Има някакви полегнали бебоци  Heart Eyes

# 146
 Малко спам,ама довечера да ми стискате палци,да не си сбъркам репликите и да чувам суфльора,защото имам представление.В понеделник ще ви кача снимки,да видите какви сме убавци от цялото театро.
 Събота и неделя,ако не забегна на някъде,ще залягам върху незабравките.Та и тях може да покажа.

Хубави почивни дни на всички

# 147
sissak, с теб сме  Hug

# 148
sissak , стискам ти палци и аз  Flowers Four Leaf Clover.

# 149
Имам въпрос към пазарджиклийки , щото гледам, че станахте две вече. Къде има там Аида или неразграфена панама някаква . Ще бъда много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт