Вън циганското слънце грее - ЮНЧЕ весело му се смее!

• 13 457
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
  • welcome to the Jungle
Краси, аз тамън се зарадвах, че Любанко се е оправил, ама тая сутрин отново сготви супичка в памперса  Thinking. Иначе мога да обобщя, че БИОГАЙА действа много добре, та смело го препоръчвам. Откакто започнах да го давам - има сериозен ефект, 2 дни пропуснах и днес се усети.

Цигаретке, дали наистина  проблемът не е бил в стоматолога?

Гери, ей сега разгледах идиличната рисунка, дето си я постнала  Joy. Остави кучето, котката, ама тва гърне отдолу под леглото hahaha

# 226
Здравеите и от мен. Ние сме добре , Гошко го изпратихме на градинка и сега се гледаме с Евгений.  Тои от както смениха времето се събужда къв 6,30-7,00ч
 и аз не мога да се наспя от него. На обяд пак ляга рано към 12ч . и вечерта в 8,00-8,30ч. Този негов режим хич не ме устроива , но няма начин. Вашите мъници опитват ли се да говорят ? Евгений все нещо обяснява / на бебешки/ и показва с ръчички , направо цели изречения се опитва да каже , но не може.
Пожелавам на болничките дечица да оздравяват. Ние ще се оправяме за разходка , дори и да е студено не пропускаме да излезнем за 1 - 2 часа. Това е от мен , чао на всички и лек ден.

# 227
  • София
Здравейте!
Да пийнем по едно кафенце

Гери, ей сега разгледах идиличната рисунка, дето си я постнала  Joy. Остави кучето, котката, ама тва гърне отдолу под леглото hahaha

И аз го видях  Rolling Eyes  него не ви го пожелавам.Wink  Laughing

Хубава седмица. Grinning

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 10:47 от GERY80

# 228
  • Пловдив

Почерпете се от питата, която сътворих онзи ден...
Сори за голямата снимка Embarassed

# 229
  • София
Асе, много е готина питата и съм сигурна, че е много вкусна.  Grinning

# 230
Добро утро,дами!
Ееее,Асе,страхотна е питката! newsm5.Браво!
Трапезица,и ние сме на този режим .Мен ме устройва като заспи рано вечерта,имам си време за мен.
Айде,че едно миризливо дупе ме чака.

# 231
  • Варна
Привет!
Ние сме добре, два дни не е падал  Mr. Green. Аз се съсипах от чистене на две къщи, та сега си почивам на работа.

Асе, разбиваш ме с тия вкуснотии  Crazy

Хубава седмица!

# 232
  • София
Здравейте,

Привет!
Ние сме добре, два дни не е падал  Mr. Green
Нали знаеш, Нищо в природата не се губи. Алекс се съсипа от падане този уикенд. Резултата - разбити устенца отвътре между двата горни зъба и разбит нос, но този път моя. Падна опитвайки се да ме гушне и ме удари със зъби. Сега се оправдавам, че мъжът ми не ме е бил. Laughing

# 233
  • Варна
 Joy

Успокоих се направо!  Laughing

# 234
  • София
Здравейте мамчета !
Може би половин година не съм писала и чела Embarassed
Ние малка га закъсахме с болести /може и би всички вие/
Преди седмица купих инхалатор и се сетих за Лъвичката дето имаше един пост за инхалаторите-колко ценна вещ са при често боледуващите .Тогава си помислих "дано не ми се налага" да ама не.
И сега докато пиша малкия спи и кашля !
За един месец 3 пъти в болница-бронхиолит и алергия .В Александровската го набъкаха яко с урбазон  Sick,там за нищо го нямат.
Пихме месец Ереос-антихистаминово и въпреки това обриви си имахме.От днес сме на Зертек и Рибумил-имуностимуланти.
От вчера пак сме с кашлица ,тоя път тате я донесе,предните пъти аз,баба абе се болен ще се намери а Валката нали е добро дете и не оставя сам човек да боледува.
И ние говорим цели изречения на някакъв странен език.
Обещавам ,че ще идвам често да чета.А и другия понеделник трябва да почерпя !
Здраве на всички !

# 235
  • Варна
Здрасти!

Ех, Парлева, гадна работа са болестите  Sad. Дано скоро се стабилизира Валко  Peace Hug.
Асе, ама много си сръчна, бе  Mr. Green! Страхотна пита  Peace. Добре, че е далеч, че щях да я изръфам  Laughing.
Краси, работя на рецепция в една компания. Ние сме като гара разпределителна  Wink.

# 236
  • София
mmm_, ама добре сте се наредили. Да се оправяте бързо.
parleva, много съжалявам, че Валката е закъсал така с болести. Надявам се, че скоро ще се стабилизира и всичко ще остане неприятен спомен.

# 237
Parlewa,shto li mi e poznato Wink skoroshno oprawqne i da ne se razbolqwate pak.Imam ideq za nowo zaglawie.
Padat junetata diwi kato malki sliwi.Za cicina mama prowerqwa i dundurkajki uspokoqwa
Brawo na gotwa4ite,to wkusni pitki,to torti male male
Trapezica,nashiqt rejim e syshtiqt i sym mnogo dowolna  Wink e obednoto spane warira,no wajnoto e 4e go ima.
Adi cunki   bouquet

# 238
Здравейте мили мами благодаря на всички ви за доброто посрещане ,но не ми е лесно  нали знаете докато се включа пак и ехей вие сте напреднали. http://www.bgbaby.net/bubica/
може да посетите сайта и да научите за нас.Малката се казва Божидара Здравкова Петкова и родена на 19.06.2007год.Опасна е обаче ,кака й имаше рожден ден и тя не ме остави нито за миг. А пък празника го празнувахме цели 2 дни  че и разтурници имаше.Аз правих 2 торти който съм снимала на тати на телефона ,но се оказа че няма блутут и не мога да ги кача на компа. Абе кога ще си купиме цифров фотоапарат не се знае.Туй то от нас за са ...

# 239
Краси, аз тамън се зарадвах, че Любанко се е оправил, ама тая сутрин отново сготви супичка в памперса  Thinking. Иначе мога да обобщя, че БИОГАЙА действа много добре, та смело го препоръчвам. Откакто започнах да го давам - има сериозен ефект, 2 дни пропуснах и днес се усети.

Цигаретке, дали наистина  проблемът не е бил в стоматолога?

Лъвчке,трябва да го даваш една седмица всеки ден за да има ефект.Даже на Ивайла и го давах две седмици,докато се нормализира.И сега и сега като се разстрои и го давам по 2- 3 дена,от страх да не ни повтори.Ням да му навреди.

Общи условия

Активация на акаунт