КГБ = Клуб на Готините Баби - 45

• 23 666
  • 601
  •   1
Отговори
# 450
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Шпунц , някога може и да е имало.  Rolling Eyes
Но , при положение , че всички стаи казаха , че са двойки, не вярвам да има оркестър БЕЗ ИМЕ. Laughing

Имаме певици,музикален педагог. Сами ще си направим купона. Луди баби за 9 сЕла. Joy hahaha hahaha hahaha
Е тогава и име ще си имаме - ЛУДИ КГБ-йки. Joy

# 451
Вземете някакви дискове все пак.....На Балани какво слушахте? На каква музика играхте?Пъхайте по някой диск...там все ще има уредба да си ги пуснем....

# 452

Ето ме и мен!Излюпих се!Изпратих дедито на Юпер в 7 часа и се поизлежавах до към 9.Сега пиинах кИфенце с внуците - Бубо и Неда,но съм свободна...мамите са си в къщи.Ще ошетам набързо,че никой няма да ми се пречка из краката и тръгвам на работа.От сега се чуда какво ще правя довечера сама. Sick Хич не обичам   Sick въпреки,че често си мечтая  Embarassed , а като остана - гадост,както казва внучката на Римар.
                         За дисковете-все се канехме да вземем и накрая само Янчето и Мими бяха донесли.Така,че Мастърче,ти си музиканта ставай и диджея на вечерта!
                         Лек и слънчев ден на всички от мен!

# 453
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Янето , Мими и там който има музичка свалена да вземе.
Иху , аху , кой кво има.  Hug

# 454
Добро утро и от мен! Hug Ден последен! Laughing
Дано е хубав и приятен!
То според мен дано няма музика на живо, че повечето по заведенията трудно се издържат! А и радио да слушаме - лошо няма, повече ще приказваме и няма да ни пречи!

# 455
  • София
     Подържам мнението на Марси. По добре вас да ви чувам, защото вас ще ви слушам.Ако има оркестър,няма да се чуваме.

# 456
! А и радио да слушаме - лошо няма, повече ще приказваме и няма да ни пречи!
Peace Peace Peace Peace Peace Peace
Ето...и аз така мисля.....
Взела съм 3 диска сборна музика(но няма поп-фолк  Mr. Green) за всеки случай...Вземете и вие нещо което обичате о толкоз....

# 457
Взела съм 3 диска сборна музика(но няма поп-фолк  Mr. Green)
Чудесно  Peace  bouquet

# 458
  • София
Здравейте и от мен. За музика на живо Марси е права - дано да няма, че няма да може приказката да си чуеме. Но дискове дано да имате, ще видя и аз днес какво мога да взема. Миналия път играхме хоро само на Бяла роза помните ли. Не , че е лоша песен, ама за разнообразие.
 хайде, стягайте се, кой с каквото има - не е важно облеклото. Може и пижамено парти да си направиме.

# 459
Добро утро сладурани! Готови ли сте?
 Малко остана и ще се видим.
Мастерче, аз ще дойда на Автогарата - 14 часа на информацията. Имам телефона на Милка - ще се намерим.
Кога е валяло в Дружба - не съм усетила, рано си легнах, че бях много уморена.
Лек и усмихнат ден момичета, дано бързо да минава и да дойде събота.
Целувам ви и прегръщам всички вас.

# 460
  • София
 Джучка и аз не съм усетила дъжда,спя като пън,но се будя към 4-5 часа и после гледам тв.

На мен ми е ставало лошо на сърцето от силна музика,но дискове у нас има само на децата.
 Марси не е лошо за пижаменото парти hahaha hahaha hahaha

# 461
Мастерче, аз ще дойда на Автогарата - 14 часа на информацията. Имам телефона на Милка - ще се намерим.

Ааааа,екстра,екстра  Peace Peace Peace
Чакам да дойде утре... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 462
  • в малка спретната къщурка
Шпунц,Марси,който си забрави пижамата,по организъм ли ще го кара hahaha hahaha hahaha.
Часовете се топят,ми то не останало време.
Шпунц:От топло и от кир,никой не е умрял. Joy Joy Joy Това е лаф на един колега Joy Joy Joy

Ставам,че работа ме чака.Май само се моткам от сутринта.
Има ли мераклии за луковички от нарцизи и лалета,че и тях ще взема с мен.Трьбва да спрятам и дисагите,но ще се цопвам и тук.

# 463
  • София
Фурийче прав е колегата ти. Joy Joy Joy Joy Аз искам нарциси,лалета имам.
 Ние излизаме на разходка с малчо.

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 14:53 от Шпунц

# 464

Ние излизаме рна разходка с малчо.
Приятна разходка....Времето е прекрасно!

Общи условия

Активация на акаунт