КГБ = Клуб на Готините Баби - 45

• 23 579
  • 601
  •   1
Отговори
# 540
Деска,аз съм тука .Шетам в къщи и отвреме-навреме хвърлям по едно око/докато още не са ме изгонили от стола Joy
Жабче,Жаки благодаря ви момичета.
Някой чувал ли се е с момичетата?Как ли са?

# 541
Аз може би ще ги чуя по късно,когато са на маса.

# 542
Деси,аз искам да им изпратя по един SMSпо интернет, но им нямам телефоните/сега се сещам че Жабка в предните страници си беше писала телефона ама на другите newsm78/

# 543
  • София
Аз съм тук, върнах се! Много весела група са се събрали ,всички ми се израдваха. Всички изглеждат даже по-добре на живо отколкото на снимките! Честно казано съжалих, че не си взех и аз багаж и лекарствата и да се кача до горе с тях! Къщата на Жабка е прекрасна и се намира на много хубаво място. Краси и малкия и големия,Жабка и Запазена марка са истински слънчица!Дано си изкарат хубаво, в което не се съмнявам, само мога да съжалявам, че не отидох и аз!

# 544
Тайне,  Hug
не си само ти тази дето съжаляма,но ще има срещи и за напред.
Там ще бъдем първи  Peace

# 545
  • София
Внука още като тръгвах ревна: Бабоо, не си тръгвай, бабоо не ме оставяй! Горкия, чак лошо му станало и все е питал кога ще се върна, а ме нямаше малко време. Много сме привързани двамата и не можем един без друг и минута.

# 546
  • Видин
Ехооо, има ли някой? Simple Smile
Май сме много малко Simple Smile
Тайне, видя ли, че всички са много готини, а ти все се притесняваше Hug

Светлеее, привет! smile3525

# 547
Жаки,здравей newsm51 Как я караш?

Тайне,радвам се че си отишла у Жабка/да се разтовариш поне  малко/.

# 548
  • София
Само да кажа и да задоволя малко любопитсвото ви.
Вкъщи стана малка лудница, малкия Краси се ошашка детето  от толкова много баби на едно място! Накрая обаче остана доволен от подаръците за него, има да хапва шоколади поне до края на седмицата. А голямия шоколад каза "мамо той  е мой голям, за голямо дете". Варненки донесоха вкъщи страхотен кекс, незнам чие производство е, ама да ви кажа, утре може да дойдат да си приберат само празния поднос!!!! БЕШЕ СТРАХОТЕН!!!
Тайна, а ти си прекрасна, чаровна , незнам защо толкова се претесняваш!!! Сина ми ще те споменава с добро, докато не му свърши шоколада!
Сега се чух с тях, вече са на маса, чели са поеми, играли някакви сценки на шопски. Имат си и 3-ма мъже за цвят.... Направо са си за завиждане със 17 жени..... и то какви жени! Всички са прекрасни!

# 549
Момичета,току що изпратих 1 SMS/от компа/на жабка с наздравица.На другите не им знам телефоните,за да им изпратя.

# 550
Аничка,видях те ,слез при нас Joy

# 551
Момичета,
Чух ги всичките и много,много ги обичам
И ВАС СЪЩО
Чакайте че още плача и съм развълнувана.
Всичките бяха добре и се чуваха хора.
Дано да си изкарат добре и все така да СМЕ заедно
Имам предвид че се чуваха народни хора,не човека.
От всичко което изпитвам и за да видите какво е силно ви поздравявам
http://www.vbox7.com/play:2bf58e66

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 20:50 от desi_minkova

# 552
Деси,чрез музиката разбрах и усетих какво си изпитала.
Наистина е вълнувашо.
Апък и щом вече и хоора са заиграли..... Joy.Радвам се.

# 553
Да и толкова ми е хубаво като знам че са там.
и ми е криво че  не съм с тях,но следващия път.
А къде са другите?

# 554
Явно имат ангажименти.
Живот и здраве на други срещи ще сме заедно.

Общи условия

Активация на акаунт