КГБ = Клуб на Готините Баби - 45

• 23 551
  • 601
  •   1
Отговори
# 60
Добър ден, на всички!

Във Варна е грейнало едно слънце, днес пак няма да се стои в къщи!
Уговорих се с една приятелка след обяд да отидем на изложението на Спортна зала, хем тя  си търси зимни обувки или боти, хем и ще се разходим после из Морската. Времето позволява.
Утре ще дойдат голямата дъщеря, Миша и близнаците, та нямам търпение да съмне! Толкова много съм се затъжила! Зетя си идва във вторник, от Южна Америка, замина през Април. Моряшките жени това правят- изпращат, чааакат, посрещат!
Деси, Яжка,Джучка, радвам се че тревогите ви отминават!
Жабче, от сърце се радвах, като гледах снимките! Чудни сте!Да сте живи и здрави всички!
Фурийче, чакаме тежката дума на Фенчо-  в колко часа ще тръгвате от Каварна, за да решим къде и в колко часа ще се "принаждаме" към вас. И Диди да дойде до Варна. Все си мисля, че от петък трябва да е на линия, ама ФЕНЧО ЩЕ КАЖЕ! Здраве да е,"много мина, мъничко остана"!

Мастерче, съжалявам за китарата, но щом така си решила.
Изпратила  съм да ми принтират поемата, и днес очаквам да ми я донесе щерката, че на нашия  принтер нещо му има и ги криви листите.

ДО СРЕЩАТА ОСТАВАТ СЕДЕМ ДНИ!!!

bg bg bg bg bg bg bg bg bg

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 10:27 от Танита60

# 61
                                 Здравейте,бабетки-кокетки!
                                 Мимееееее,баба ти Дидия не е разбрала,че ти живееш само в Кубрат. Embarassed Embarassed Embarassed Аз съм останала с впечатлението,че двете сте в Беловец,а работите в Кубрат. Embarassed Embarassed Embarassed Мименце,ИЗВИНЯВАЙ,зло да те забрави!!!  А за ходенето - не ми се отвори парашута защото те ще ходят на 31.10,а аз се каня да ходя на Морените. Laughing
                                  Шпунц,сладур е моя фаворит за зет и вие сте много готини.  bouquet
                                  Жабче,гледах,гледах и още имаааааа.Бе то не са снимки не е чудо. Laughing Много хубава свадба и булката,и тъстовете.Всичко е супер!
                                  Лек ден,момичета !

# 62
  • в малка спретната къщурка
Здравейте и от мен !
Шпунц,страхотна закуска си ни предложила Joy,за мен беше вече обяд Joy.
Жабка,страхотни сте.Този Фотограф е запечатал цялата свадба в снимки.Браво и на фотографа и на присъстващите на свадбата.
Танита,в колко искаме да бъдем в София,за да прецени Фенчо в колко да тръгнем.Ти знаеш добре,че той не гони високи скорости,а и тръгваме за да стигнем.Ние като ще пътуваме,неможем да спим,така че ранното ставане не ни пречи.Не зная на Доби и Диди къде ще им е удобно да чакат.Ще уточним всичко,ако трябва и от петък ще тръгнем hahaha hahaha hahaha
Диди,за магистралата беше закачка. Joy
Марси,бързо преборвай грип ли,настинка ли,каквото те е сграбчило,че за Морени трябва да сме свежи и бодри.
Довечера ще си имам момиченце,е похвалих се Laughing
Лек приятен и усмихнат ден !

# 63
Ехоооо,къде стееее?  newsm78
Къде зачезнахте? Задачки ли са ви подгонили? Laughing Laughing Laughing Laughing

Началник на полицейско управление събрал подчинените си и им казал:
- Ще ходим на "Сватбата на Фигаро". Купете подаръци, за да не се изложим.
От подчинените му се чул глас:
- Шефе, да не стане като миналия път с харпуните и въдиците на "Лебедово езеро"!

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 13:48 от TheNMaster

# 64
Хайде на следобедно кафе...

# 65
  • Пловдив
ТАЙНЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!     

Нека радост топли твоите очи,
           нека щастие огрява пътя ти с лъчи,
     здравето да ти е спътник всеки Божи ден,
да посрещаш 100 години свой рожден ден!

# 66
Абееее ,ето кой се крие днес....

Тайне,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Пожелавам ти здраве,много слънчеви и прекрасни моменти с прекрасни хора,късмет във всичките ти начинания!  Hug Hug Hug Hug

# 67
                          ТАЙНА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!БУКЕТ ОТ НЕЖНИ ПОЖЕЛАНИЯ ДАРЯВАМ ТИ С ДВЕ РЪЦЕ И РАДОСТ,ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ЖЕЛАЯ ТИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ!!!

# 68
  • София
Благодаря Зиче! Кой ти каза, аз не исках да си казвам, защото не празнувам и съм в депресия!
Ама щом вече знаете, да взема да почерпя!

Благодаря на всички, момичета. Много сте мили!

# 69
                            Тайне, честит рожден ден!
С най-искрени пожелания за здраве, радост и късмет!

# 70
Ааааа,Тайне в депресия си,защото не се появяваш при нас,за да ти оправим настроението  Hug Hug Hug Hug Мдаааам!
Я пиши по-честичко да видиш,че няма и да се сетиш за разни ми ти там депресии.....И да вземеш да дойдеш на Витоша  Hug Hug Hug

# 71
  • Пловдив
Тайне никой не ми е казал аз си имам една тетрадка и съм си записала в нея рожденните дни на тези които си са ги казали и сега като се прибрах се сетих и ти писах. Hug Hug Hug
Излизай от тази депресия стига се предавай ...горе главата сутрин вместо кафе пий майната му и това е.. Hug Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51

# 72
                           Зиче,като имаш записаните рождени дни що не ги цъкнеш някъде на първа страница  Laughing та и ние да поглеждаме от време на време.В противен случай трябва да ровим за темата дето си ги писахме.Брей,каква си ни умничка и съобразителна. Laughing Аз забравям и на домашните понякога празниците-имени или рождени. Embarassed Embarassed Embarassed

# 73
  • Пловдив
Дидия аз си записвам защото не помня числа но и като забравя да погледна написаното и става тогава страшно .. Blush Blush Crazy Crazy

# 74
Тайне, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива! Нямаш работа при разни депресии!
Благодаря за почерпката! И весело изкарване на празника, напук на депресията!
За теб!

Hug

Общи условия

Активация на акаунт