КГБ = Клуб на Готините Баби - 45

• 23 674
  • 601
  •   1
Отговори
# 420
  • тук и там
Айша, аз ще съм с панталон и блузка.
Облеклото най малко ме вълнува.
Каквото имам с това ще съм.За мен е важно да се видим,запознаем и прекараме весело и приятно.
Притеснението ще мине,когато се кача във автобуса.
От то насетне само приятни емоции.
Янче,изпревари ме.

# 421
  • Кубрат/ Пишурка

За кое?За билетите ли,или за писането?

Впрочем аз влязох за малко и ще ви казвам ЛЕКА НОЩ,че мандатът ми свърши.Пък и утре ще бъда кръводарителка (на бащата на колежка) и ще стана по-раничко.
 ЛЕКА И МЕКА!

# 422
  • тук и там
За писането бе,Янче.Аз между другото на връщане от работа минах покрай бюрото за да взема билети,ако не си успяла да отидеш.
Е,хайде лека нощ и от мен.

# 423
  • София
Облеклото най малко ме вълнува.
Каквото имам с това ще съм.За мен е важно да се видим,запознаем и прекараме весело и приятно.

и мен също  Laughing
Важно е да имаме настроение, да се запознаем и да си направим купона  smile3501

# 424
  • тук и там
Римар,как мина командировката?

# 425
  • в малка спретната къщурка
Тресе се вълнението,че ето-
среща втора ще правят от КГБ-то.
Мимка,косъма боядиса,
баба Янка, с нова блуза ще се курдиса.
Римар и Мастерче дънките ще сложат,
останалите се вайкат,да не се изложат.

Танита,поемата да не забравиш,
веднага при багажа да я поставиш.
Да не се наложи Горката,
да съчиняваш в колата. ooooh! ooooh! ooooh!

До тука римите ми приключват,
защото мозъка ми изключва.
 Joy Joy Joy Joy Joy

Не ми се сърдете,но друг път другите ще включа.
 И за мен дрехите са най малкия проблем. Дрехи весело не правят,за мен са важни хората,които ще срещна. Най готинити баби на света  bouquet  bouquet  bouquet

# 426
  • София
Римар,как мина командировката?
Ужасно уморително. И много път и .....
Не беше много приятно, но поне времето беше добро. Спахме в Русе и сутринта отново към Ветово и след обяд тръгнахме. От околовръстното за час и половина стигнах до нас , а шофьора след 3 часа след мен си е бил в къщи. Ужас направо!
Гадост! (така вика внучката като нещо не й отърва)

# 427
  • София
    Добър вечер! Ето ме,прибрах се.Всичко прочетох. Джучка,браво! Ти си втората много сериозна,след Мая.Радвам се,че ще те видя.  
    Деси,честито на новия регионален шеф и сега е времето да си влезе в длъжността и да ти изкомандва да дойдеш на срещата.А може да те докара и да увеличи броя на феновете.
    Зиче,не може ли да приготвиш дрехи и храна на съпруга утре и да дойдеш? Нали става въпрос само за сега,след това винаги пак ще си го посрещаш!
    Тайне, ела поне на гарата,да те видя!
    Момичета и аз се чудя какво да облека и най-вече се чудя каква връхна дреха да си взема.Днес бях с едно яке,уж не много дебело,а ми беше горещо и го носих на ръка.

# 428
Привет дружки!

Аз съм почти готова с приготовленията - имах да пера днес, да чистя, да си подготвя уроците, изкъпах се, лакирах се вече, не ми остана време да си боядисам косата / не, че на тоя етап е много належащо и предполагам няма да ме върнете за това  Laughing/ и утре след работа хуквам за Варна. И аз предпочитам по спортно облекло - да ми е удобно за пътуване.

Да не забравите ония рокли с гол гръб - без предница, че не съм ви виждала с тях! Joy

Лека нощ на всички, лягам си и чакам вече с нетърпение да минава по- бързо и утрешния ден.

# 429
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Фурийка велика си.  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Танче и ти с твоята поема.  Hug Heart Eyes Hug

Девойки , аз мисля да се оцуцам в дънки , блуза и яке.
Ноооо  Naughty само мисля , не съм убедена обаче.
Това ще реша в движение в събота.  Peace

А така Диди с голи гърбини и без предници.  Joy
Това е запазената ни марка.  hahaha

И за мен днес беше супер ден, по-точно вечерта.
Сключихме супер сделка след 3-4 месеца агония с родата.
Но резултата е важен.  Peace

# 430
Този път съвсем спокойно чакам съботата, не ме тресе като миналия път сценична треска. И хич и не мисля за тоалети - нямам и не се обличам официално, така че както винаги дънките и якето.
Важното е, че ще се видим и забавляваме! Ми то хич не остана!
Лека и спокойна и след утре - заедно! Hug

# 431
  • София
 smile3508   Жабче,трайкай си,да не се отметнат./родата/Стискам палци,па ще черпиш по боза.
   Тук излезе някакъв силен южен вятър,май ще развали времето.

Снощи спах много малко и сега ще ви оставям и ще лягам.Лека и мека!

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 22:40 от baba iaga

# 432
  • в малка спретната къщурка
Яжка,нали знаеш: Има ли в месеца Р,абичката да ти е на гърба.Горе ще бъде студено,затова трябва да се вземат мерки.
Диди,ти най сериозно се отнасяш с приготовленията.6.30 часа на уречената спирка ще те вземем.
Танита,веднага идваме за теб.Ти да чакаш до Втората употреба  Laughing,там на островчето.
Жабче,дано родата да не сънуват нещо лошо,успех ти желая.
Марси,Римар и аз ще се дънкосам,че така ми е най удобно.Ще скоча смело в дънките сутринта и газ до дупка.

Лека нощ и от мев! До утре. newsm78Ми то не останало до срещата време Hug Hug Hug

# 433
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Яжка , Фурийка , край вече - парафите са ударени. Laughing
Подписаха договора и се почва строителството лятото.  Peace
Отдъхнахме си. Hug

Лека нощ на лягащите.   bouquet

# 434
Фурийче, Жабче, чета и изпълнявам- поемата е в багажа! Няма да съм без нея.
Ама си наредила римите, Фурийче, а бе направо си  ФУРИЯ!
Само да е живот и здраве, на островчето ще съм, пък който ми спре се качваааааам!
За дрехите и аз не се притеснявам, освен да не взема по-дебели и да ми е горещо или обратно, да не взема тънки и да дзиндзирикам. Ама, каквото такова, петдесет коняк и ще съм се сгряла!

ЛЕКА НОЩ, СЛАДКИ СЪНИЩА, НО ПРЕДИ ТОВА КЕКСААААААА!

luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 23:00 от Танита60

Общи условия

Активация на акаунт