Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 -Тема 35

• 23 599
  • 400
  •   1
Отговори
# 195
Е то и аз ще ги върна, без да ги плащам! Защото нямам излишни 260лева, ама....трябва да ги нося, естествено с мъжа ми! Няма как да замъкна 260каталога сама! А пък детето ми се разболя и зарази и нас и сега у нас е мазало от болни! Дано се оправя до вторник за да ги върна! Ужас!

# 196
  • Пловдив
Извинявай, но грешката при теб ли е или при тях?
Т.е. ти ли си поръчала по погрешка 300 каталога, или те са объркали?

Ако грешката е в тях, са направо за разсрел..  #2gunfire

От къде на къде ще те ангажират да им ги носиш.. да си пратят куриер да си ги вземе..
тва са сигурно 2-3 кашона..

# 197
и аз си пуснах поръчката днес  smile3503 Дано да нямам главоболия и аз  smile3511

# 198
Докажи, че не е  Winkв мен! Зоналната каза, че аз съм 5такъв случай за 3дни! Откъде да знам! Важното е, че тя ме разбра и ми съдейства на момента! Това е положението! Ще го преживея някак, на всеки може да се случи! Аз си проверих поръчката 2 пъти преди да я пусна, не съм видяла 300каталога, ама!? Ползвам интернет сайта на Ейвън откакто го има, от самото начало! Вероятността да допусна грешка е минимална, но не е невъзможна, защото няма безгрешни хора! Така че това е положението! Сега ми е по напрегнато заради поръчката ми /2рата/, че едва има 60лв и не знам кок ще се събере! Thinking

# 199
  • София
Както бях казала искам да поръчам от панорамата комплекта Anew Ultimate, обаче загледах, че на картинката на дневния крем пише 10 мл , а по принцип се продава в разфасовка по 50мл. Иначе никъде не пише по колко мл е всеки продукт. Според вас дали за 40лв ще да са някакви мострени опаковки ?

# 200
може ли някой да ми каже кода на подаръчните торбички от К16 ?

# 201
  • София
може ли някой да ми каже кода на подаръчните торбички от К16 ?

34637 в цвят шоколад и 34611 в бяло

# 202
Мерси ... а да знаете дали червилото от последната страница има мостри ?

# 203
Днес бях на конференция за представители от нашата зона,на входа подаряваха една коледна торбичка с подаръци в нея /Крем за ръце,10бр мостри на новия парфюм на Патрик Дъмси,10бр мостри на Бонд Гърл/.Такава конференция се прави на 2 кампании веднъж.Награждават продалите най-много и новите представители.Аз получих сребърна гривна за ръка и коледно украшение за елха, освен торбичката за която вече споменах.
Освен това ако пожелаеш плащаш 1$ за 5 билета и участваш в лотария за подаръци.Искам само да кажа, че нямаше представител неспечелил от лотарията.Дори някои си тръгнаха с по 3.Подаръците бяха най-различни-комплекти с декоративна козметика от новите продукти,парфюми,продукти за тяло и педикюр...
Абе останах със страхотно впечатление,тук повече дават отколкото ти даваш....Имам стимул да работя и да правя големи поръчки...Не ми замазват очите само с каталогче и някакав лепкав гланц за устни, както се получи на последната конференция в Бг.Супер доволна съм Simple Smile)))))))
Както се пееше в една песен- "Искам да съм негър, в щата Алабама." Joy Wink

# 204
  • София
Някой пробва ли вече новите блестящи спирали- silver и  golden? Много ми е интересно как стоят.

# 205
  • София
Някой пробва ли вече новите блестящи спирали- silver и  golden? Много ми е интересно как стоят.
Взела съм ги на приятелка, но не си ги е взела да ги отврим и пробваме. А аз не искам без нея да ги разпечатвам.

# 206
  • Пловдив
a зелената спирала?  Rolling Eyes

# 207
  • София
Зелена е наистина, не е като супер шок-а. Става!

# 208
Някои може ли да ми обесни,защо в кам.15 и 16 няма голямо разнообразие от мъжки душ-гелове и ексфолиант за тяло ???  smile3506

# 209
  • София
Някои може ли да ми обесни,защо в кам.15 и 16 няма голямо разнообразие от мъжки душ-гелове и ексфолиант за тяло ???  smile3506

Не

Общи условия

Активация на акаунт