Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 -Тема 35

• 23 625
  • 400
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Пише "ще бъде съхранено за следващата поръчка"  Tired

Аз ще измисля как да го върна, ама не е там работата, просто не ми се разправя  Confused

# 181
Момичета, чантата Gabriella, която сега е подарък копринен шал, има ли цип или е тип "рай за крадците"?

# 182
  • Пловдив
oф, много се ядосвам с тия ейвън.

Вчера пуснах експресна, която ми беше задържана - вероятно заради това,че не съм си платила старата поръчка (макар че срока за плащане не е изтекъл, не съм и надвишила кредитния лимит)

Днес сутринта се разправям да търся факс да им пратя платежното, пуснах го, прибирам се - и гледам поръчката ми още е задържана.
2-3 часа по-късно поръчката ми я няма  #2gunfire

# 183
  • София
Пише "ще бъде съхранено за следващата поръчка"  Tired

Аз ще измисля как да го върна, ама не е там работата, просто не ми се разправя  Confused
Бас слагам, че става въпрос за Maryam Laughing и при мен положението е същото. Имам го поръчано от клиентка, но се чудех дали да не го пусна и за мен?! Ако имам разни дребни поръчки за втора дата, може и да го поръчам за допълване на поръчката Mr. Green

Момичета, чантата Gabriella, която сега е подарък копринен шал, има ли цип или е тип "рай за крадците"?
С цип е. Даже се вижда, как стърчи на кафявата чанта. Peace

Малайза, ужасТ, наистина са много отвеяни, а това е страшно дразнещо...

# 184
Здравейте, липси този път нямам и да се похваля имам подарък тефтер и сенки за очи.Този път съм си харесала комплекта колие,обици и гривна но се чудя гривната дали няма да ми е голяма

# 185
Благодаря, mimeime

# 186
Моля Ви спешно за помощ - на трета страница на нетната има три лака - или по точно са заздравители и разтвори за нокти - може ли някой да ми каже номера на средния, защото на снимката тук не се вижда, а нямам брошура пред мен - поръчката ми седи запазена и трябва да я пусна, Благодаря предварително....

# 187
Моля Ви спешно за помощ - на трета страница на нетната има три лака - или по точно са заздравители и разтвори за нокти - може ли някой да ми каже номера на средния, защото на снимката тук не се вижда, а нямам брошура пред мен - поръчката ми седи запазена и трябва да я пусна, Благодаря предварително....
25916

# 188
25916
smile3525 newsm51 newsm51 newsm51 Благодаря много

# 189
Привет, днес си взех първата редовна поръчка... с едно разочарование... незнам дали аз съм объркала или ейвън, но трябваше да получа гел- пяната за бръснене, а съм получила тази за чувствителна кожа... Sad Ако някой има възможност да я заменим, нека да ми пише ЛС. А другият начин е ако може да я поръчам при някой, без лосиона за след бръснене... стига само да е от София.

Все още не съм си разрешила този проблем...! Tired

# 190
Получих си 300 каталога! броих като гламава, за да върна 260! Кашоните бяха скъсани и с редко гадно качество!  Като чета на The Black Widow нещата от Щатите, незнам те в каква криза са, ама тука при нас нищо не се прави срещу кризата! чета и се дивя, аз за 7 години в Ейвън от които 5 топ представител/ на не по ниско ниво то Злато/ съм спечелила.....едно голямо нищо! А щеше да е хубаво ей така за някакъв вид гъдел!

# 191
  • София
Взех си кашончето-всичко е налице и в добро състояние. Поръчаното колие Адриана и концентрат за стъпала са в недостиг, не поръчвай. Жалко, но трябваше да пробвам, току виж дошло.
Новогодишния каталог не ме очарова особено, но то е така на първо четене. Ще видя по натам след второ четене.

# 192
  • София
Това с каталозите не ме очуди. Нямам думи колко са зле. Кой би поръчал 300 броя.
Аз бях с проблема със сенките- 46 броя. Дойдоха си. Координаторката ми говори със зоналната, попълниха документ някакъв и ги върнах, т.е. не се наложи да ги плащам сега и после да ми ги приспадат.
Но въпреки това си е разправия. При положение, че те са виновни- не можаха да ми изтрият поръчката.
Дано имаме по- малко такива разправии.

Аз тепърва ще пускам поръчка по К5. Слабо е.  Tired

# 193
  • София
Момичета, искам да ви попитам за пръстена Paige от панорамата. Пише, че се предлага в размери 6, 8 и 10 (S, M, L). Как да разбера кой размер трябва да си взема, това 6, 8 и 10 обиколка в сантиметри ли е? Едва ли е диаметър, но все пак.. Сигурно е глупав въпроса, но досега от Avon съм си взимала само регулиращи се пръстени.  newsm78 Мерси предварително за помощта.

# 194
  • София
Момичета, искам да ви попитам за пръстена Paige от панорамата. Пише, че се предлага в размери 6, 8 и 10 (S, M, L). Как да разбера кой размер трябва да си взема, това 6, 8 и 10 обиколка в сантиметри ли е? Едва ли е диаметър, но все пак.. Сигурно е глупав въпроса, но досега от Avon съм си взимала само регулиращи се пръстени.  newsm78 Мерси предварително за помощта.
Там има и кръгчета отговарящи на самия размер, нали? Взимаш един твой пръстен, слагаш го върху кръгчето и си избираш размер.
Извинявай, объркала съм се. Размерите ги има в 17 каталог: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8622215

Общи условия

Активация на акаунт