Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 -Тема 35

• 23 593
  • 400
  •   1
Отговори
# 165
  • о`майна лунна нощ е
За пинсетите бяха писали в електронните фактури, че ще бъдат заменени с тези, от кампания 07.
Новите не ми харесаха и на мен. Добре, че по-рано бях поръчала от розовите, че сега имах заявка точно за тях и не знам дали клиентката щеше да приеме замяната.

# 166
  • Някъде тук
Mimeime, мерси за каталога!   bouquet

Относно пинсетите, нали в предишната кампания ги смениха с друг модел, а сега гледам в кампания 17,че пак ги предлагат тези в розовата кутийка, как стават тези работи -  уж ги няма, а през една - две кампании пак ги пускат? newsm78

# 167
  • София

Относно пинсетите, нали в предишната кампания ги смениха с друг модел, а сега гледам в кампания 17,че пак ги предлагат тези в розовата кутийка, как стават тези работи -  уж ги няма, а през една - две кампании пак ги пускат? newsm78

До колкото знам каталозите се печата предварително с месеци напред и съответно не могат да предвидят регионалните липси.Все пак румънския склад зарежда освен нас и Албания и Румъния и Македония...

# 168

До колкото знам каталозите се печата предварително с месеци напред и съответно не могат да предвидят регионалните липси.Все пак румънския склад зарежда освен нас и Албания и Румъния и Македония...

А техните складове се зареждат от Полша...и ако нямат в наличност нещо,което се търси, искат от тях...през това време или го запазват за доставка в следващата поръчка, или го заменят с нещо друго...
Аз също съм доволна от "розовите " пинсети... но мислех, че тези ще са по-хубави, защото струват 12-13 лв... но явно съм грешала...

# 169
  • София
Относно пинсетите, нали в предишната кампания ги смениха с друг модел, а сега гледам в кампания 17,че пак ги предлагат тези в розовата кутийка, как стават тези работи -  уж ги няма, а през една - две кампании пак ги пускат?
Може пак да напишат в информацията, че ги подменят. Нищо не им пречи.

# 170
Няма пътна чанта за мен,светна ми в червено,а така й се навих!

Жалко! И аз исках да си я поръчам, но явно съм закъсняла. Имам една, но е много хубава и щях да пускам още една!!! newsm78

# 171
Да ви кажа - червилото с мус ми хареса!
В началото е необичайно - щипе, люти, но после се чувствам добре! Вече имам няколко поръчани от клиенти!! Wink

# 172
  • Някъде тук
Да ви кажа - червилото с мус ми хареса!
В началото е необичайно - щипе, люти, но после се чувствам добре! Вече имам няколко поръчани от клиенти!! Wink
Имаш предвид новото, което го има в кампания 16 ли?
Можеш ли да пуснеш няколко снимки?

# 173
И аз да се опача!
Четох тук, че подменят четките за грим, но защо не са ги включили в общия сбор?  Cry
Сега поради тази причина съм на по-нисък процент.

Благодаря за каталога!   bouquet

# 174
  • София
Засега имам поръчки само от една клиентка. За сметка на това искам да взема на майка ми комплекта Anew Ultimate от панорамата. Той всъщност дали беше за тази кампания?  newsm78

# 175
  • USA, Steak State
Днес бях на конференция за представители от нашата зона,на входа подаряваха една коледна торбичка с подаръци в нея /Крем за ръце,10бр мостри на новия парфюм на Патрик Дъмси,10бр мостри на Бонд Гърл/.Такава конференция се прави на 2 кампании веднъж.Награждават продалите най-много и новите представители.Аз получих сребърна гривна за ръка и коледно украшение за елха, освен торбичката за която вече споменах.
Освен това ако пожелаеш плащаш 1$ за 5 билета и участваш в лотария за подаръци.Искам само да кажа, че нямаше представител неспечелил от лотарията.Дори някои си тръгнаха с по 3.Подаръците бяха най-различни-комплекти с декоративна козметика от новите продукти,парфюми,продукти за тяло и педикюр...
Абе останах със страхотно впечатление,тук повече дават отколкото ти даваш....Имам стимул да работя и да правя големи поръчки...Не ми замазват очите само с каталогче и някакав лепкав гланц за устни, както се получи на последната конференция в Бг.Супер доволна съм Simple Smile)))))))

# 176
  • Popovo, Bulgaria
Да попитам комплекта четки за грим добър ли е? Има ли някой наблюдения, че моите момичета искат да им го поръчам?

# 177
  • Бургас
Ооооххх, чета и си мечтая... Whistling Дали някога ще доживеем и тук да се процедира малко по-"френдли" ориентирано спрямо представителите  Rolling Eyes

# 178
  • София
Момичета, имам в недостиг едно колие, светна ми в червено, но го поръчах, за да ми дойде другия път на 25%.
Сега ми го отказват  ooooh!
Мога ли да го откажа по някакъв начин  newsm78
Или после да го връщам  Tired

# 179
Момичета, имам в недостиг едно колие, светна ми в червено, но го поръчах, за да ми дойде другия път на 25%.
Сега ми го отказват  ooooh!
Мога ли да го откажа по някакъв начин  newsm78
Или после да го връщам  Tired
Ами щом е светело в червено и си го поръчала не можеш нито да се откажеш,нито да го върнеш   Tired те затова ги направиха тези светофари да се застраховат те,а не за наше  удобство  ooooh! какво ти пише във фактурата?Ако пише "няма наличност,не поръчвай!" най вероятно изобщо няма да дойде  Peace

Общи условия

Активация на акаунт