До мамите,получавали бъбречна криза през бременноста!

• 16 856
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря на тези,които се записаха в темата!Надявам се сега след приема на Неоренал да отмине всичко,защото болките наистина са неуписуеми.

# 16
Бъбречните кризи при берменните са нещо доста често срещано. Не се безпокой за детето. И аз бях  получавала няколко пъти, а и от дете имам проблеми с бъбреците и знам колко боли. Съчувствам ти. Слагат се съответните обезболяващи и се потушава болката.

# 17
И аз се записвам. Получих бъбречна криза в 5 месец. Висока Т, болки, приеха ме в болницата и също бях на АБ. Откриха ми 2 камъка в десния бъбрек, за които не съм знаела до тогава. Това ми беше трети АБ, защото бях с много упорите Е-коли. След 5 месец пих Неорнал до края на бременността и нямах повече проблеми.

# 18
Ами да се запиша и аз-в деветия месец малко преди термина получих бъбречна криза.Болката слизаше и под корема така че реших че ще раждам.Само че вдигнах температура 38град. Приеха ме в болница на системи с някакъв антибиотик,но не се сещам вече какъв и за 5 дена ми мина. След 4 дена родих едно прекрасно момченце.Последици от АБ нямаше.

# 19
А,колко време приемахте Неоренал?

# 20
аз тая "радост" на бременността я пропуснах /не че е късно имам  още седмица време/ но два пъти лежах в болницата за контракции и през това време през стаята минаха точно 5 момичета с бъбречни кризи, едната горката я изписаха и на  другия ден пак се върна, всички те родиха здрави бебошаци така че споко Wink, просто ми прави впечетление че почти всяка втора бъдеща мама  има този проблем  Sad

# 21
Така е,аз също като лежах в болницата и акушерките ми казаха,че всяка втора бременна е с бъбречна криза.И аз нали съм все късметлийка,та аз съм една от многото втори!!! Mr. Green

# 22
Честито и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт