А снежните ви снимки са невероятни, има страхотно настроение в тях. 
Добре поне, че вече не се ядосваш. 

А защо не го пускаш на ДГ ?

И на мен като Джони ми се прииска да ги нагушкам през екрана. А Дени колко е пораснал само.
Пък и каката ви е голяма хубавица. Жалко, че и моите са в подобна комбинация - кака и малчо, иначе веднага щях да се пазаря да се сватосваме. 
Дано това положение се задържи по-дълго, че ми писна от болести. И ние най-после сме здрави. Сашунко прави бели като за световно. Няма такова палаво дете, ей.
Но поне е подреден - като му кажеш да остави нещо на мястото и веднага го прави. Ако можеше и съвсем малко по-малко белички да прави, щеше да е върха, ама няма пълно щастие.
Само дето понякога луди ставаме.
Само да си набавя зехтин, защото готвя с оило и ще я пробвам. А има ли значение на какво количество вода да сложа содата и зехтина всеки ден ли трябва да го сменявам? И малко подобрение за ръцете ми ще е добре дошло, защото наистина болят и са грозни 
, а ние със САШКО сме си в къщи глеткаме се.
знам колко силно боли и колко са грозни .Слагаш в един плитък съд вода,колкото да ти се потопят ръцете и на тази вода слагаш лъжичка сода.А докато се снабдиш със зехтин съветвам те да пробваш с обикновено олио нечакай.Няма да е същия ефект ,но ще имаш подобрение .Гарантирано
Не нетрябва да го сменяш .Просто го прибирай и захлупвай .Поне аз тека правя Препоръчани теми