АПРИЛчето щом ни се засмее с две зъбчета усмивката му грее!

• 15 432
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Голд, мерси мила за снимките на тия дуети! Ще ги разгледам. Peace

Верчо, знам много добре за какво говориш! Точно и ние за 8 години такова чудо не сме изприказвали в щуротии! #Crazy #Crazy Май хората, които се женят и раждат деца след 1-2-3 години връзка, по-добре правят!!! Thinking Thinking

Сисе, браво на Дани! Hug

Лека нощ и от нас!

# 211
Голди нали казват че повечето деца изкарвали леки анемии след 6 месеца, сигурна съм че ще и мине бързо на малката.

Верчо да се оправяш бързо, на Ава даваш от най-добрата "ваксина" Hug

Аууу Сииис , засрами ни вече! Много ти благодаря за хубавите думи. Абе ти да нямаш нещо с Бай ти Брадър? От де пък надуши как тая вечер показвах на Васко че  Дани стои изправен (той падна  Mr. Green) и Габа като го чу да приказва. веднага се наежи и почна да му отговаря да се хилтоти. И аз и викам "Габо стягай са и не са услушвай, виж къв мускул, виж кво нещо- ей такъв мъж ти требе" че и нали казаха че Варна-та е най-хубавия град за живеене...та и давам лек наклон на мойта мома, не че тя се дърпа. Каза че то толкоз убави мъже в тоя форум и с конкурс нямаше как да ги изберат....а и че Дани и слабост още като бяха млади (на по 1 месец), ма тя е мн романтична и Дани трябвало да я омайва- абе стойки само  Embarassed Rolling Eyes. Да го цуняш по дупето!  Hug

# 212
Пролетната Фея да ти е живо и здраво момченцето- да те радва и да порастне голям и добър мъж!

Хаййй!Ние пак сме будни...  Tired Вече се чудя какви техники за заспиване да му прилагам.
Ей го сега не може да спи носа му е ужас, пак има Т и мрънка като за световно. Направо нямам търпение да става утре, че да го водя при доки. Сега ще се пробвам да го приспивам като снощи, ама дали ще се получи- незнам.   
Чудя се и аз докога ще се правя на герой между толкова болни..Бе я по-добре да не дърпам  newsm48 за опашката.
Емма, благодаря ти! Дано Сумо не те подлага на такива мъчения като му дойде времето.  Peace
musito, права си - точно така бях - почнаха се едни безпаметни нощи и се чудех как така детето се озовава в моето легло...  newsm65
Айде, ние отиваме да се мъчим взаимно да се приспиваме, щото тая нощ на ръце неще да спи...

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 04:34 от hiksita

# 213
Здравейте, ето ни и нас на 6 м!   Hug

Една молба към мамата направила колажа - да ни включи  Embarassed Качих чак сега снимките , щото компа ми беше на осн. ремонт  ooooh! Не можах и да ги надпиша в аблума, та моля някой да свърши това вместо мен  Praynig

А сега към ПЛОВДИВЧАНКИТЕ -  Е НЯМА ЛИ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ НАКРАЯ ЗА СРЕЩА ! ТАКОВА ХУБАВО ВРЕМЕ ЗИМА ЩЕ ДОЙДЕ СКОРО А СЕ ОСЛУШВАМЕ ОЩЕ!

Малко не съм в час с темите които обсъждате сега , ама ша ви пропрочета малко  Crazy

# 214
Добро утроооооооооо а за някой лека нощ май

Пролетната фея (с малко закъснение) да ти в жив и здрав сина ,много да те слуша и много да ти помага.Пожелавам му  разкошно бъдеще изпълнено с много успехи и огромен късмет.
Вени б тамън се чудех къде забегна а то компа ти се строшил.
 ох и още щях да ви пиша,ама Мойта Калина не ще да стой без мен ,егати има ли и други такива дец адето си играят само с мама или само когато мама е там мълчат,нищо не мога да свърша така.

# 215
Добро утро!
Абе Sisse този Дани направо ме разби,браво на вас smile3501Нашия тренчо още неще да стъпва на краката си ,а какво остава да говорим да се изправи,абсурд. Weary
Да се изходя и аз по въпросите на Реяна:
1.Мъчи се да стои ,но не му се отдава много.Трябва да го придържам иначе все се стреми към краката си,да ги дърпа.Мъчи се да пълзи,ама пак трудно стават нещата /нещо подобно на оная бялата мечка от едно клипче,сещате ли се/.
2.Храним се по 5 пъти.3-те са с АМ, 1 с зел./мес. пюре и 1 с плод или плодово пюре,а от вчера давам и каша.
3.попара още не ядем.
4.И такова нещо не съм му давала още.
Nanna аз си Дюкянствам още и май му се вижда края вече на 2-ри етап.Ако мога с нещо да помогна ,казвай smile3503

# 216
  • Варна
http://www.youtube.com/watch?v=VUeO4Z3-BzM
Добро утро момичета, поздравче за всички вас ,  за да е хубав денят ви  bouquet
И още едно  Party
http://www.youtube.com/watch?v=ixBryyQSrD8

# 217
Привет на всички - спали и недоспали. Аз съм от първите  Mr. Green!
Със закъснение Честито на синчето на Пролетната фея! Да ти е жив и здрав и да те слуша! bdbaloni
По въпросчетата на Реяна. Ще карам по памет, че вече ги забравих повечето.
1. Седнала седи, но само в скута ми и като я подпра с възглавници. Но не повече от 10-15 мин.
2. Захар/кафява/ в попарата слагам, но най много 1 чаена лъжичка за 3 сухара.
3. Десертчета не съм и давала.
4. Храним се в 6, 10,30, 14, 18 и 21,30. Ако се събуди през нощта - или ц*** или биба. Последните две нощи - бибата свърши работа Grinning
Хикс - да се оправяте скоростно!!!
Ема-как мина нощта??? Така  af или така Sleeping
Теоилео- миналата есен бях на концерт на Йън Андерсън и Джетротул  smile3533 smile3534 За съжаление валеше и го преместиха от Античния в Панаира и звукът беше ужасТ. Ама пък бяхме на третия ред newsm47 Peace
Сиси-Браво на Дани, страхотен е, голям мъж ще стане от него!!!  smile3501smile3501

# 218
Хелоу бе мами
 Снощи беше твърде интересна нощ (cow, еспешъли фор ю ще разкажа сегинка ). Като оставя на страна, че моя хубавец вчера ми скъса нервите, го изкъпахме в 20:30 (вече го къпем все по-рано и по-рано), наплюска се и аха-аха да заспи и скива телевизора и се оцъкли пишлемето му с пишлеме, та вече и телевизора гасим в нашта къща и в 21ч. - хоп с кокошките всички по леглата. Ами то хубаво ама туй пак не ще да заспи и накрая така се вбесих и го тръшнах с известна доза сила на нашия креват и туй се трупяся на мига, ама разбирате ли-откърти за 10 секунди!!! Аз го преместих в неговото си легло, въоръжих се с пълна бутилка вода и си легнах....не щеш ли туй взе че се събуди кога мислите???? ЧАК към 3ч!!!! Аз не помня от кога не се е будил толкова "късно". Направо бях втрещена, грабнах водата и без малко да ми мине номера, ако тейко му не беше покачил извънредно много оборотите на резачката(демек се изхърка като змей-горянин) и ми развали плана......на 2 пъти!!! Ей ако можеха да ми излизат мълнии от очите да бях изпепелила къщата. В крайна сметка  му натиках бибата в устата (на Самуил де, да не помислите че на баща му) взех го, полюлях го малко и нашия откърти. Слава на бога-оставих го в леглото му и си продължи да спи. После се събуди в 5:30-нужно ли е да споменавам, че тогава стана бааща му ??? Ама по-добре, щото гърдите ми щяха да се пръснат. И го оставих при мен на леглото и спа  до 8ч. Можело значи!!!! Не знам дали беше късмета на начинаещия или плана работи (м/у другото, открих една фундаментална закономерност-колкото по-бързо му натикам биберона с водата или залъгалката в устата, толкова по-малка е вероятността да се събуди), но довечера съм още по-нахъсана.
 А сега един страничен въпрос-вие перете ли в пералнята някакви видове обувки? Щото аз сега съм изплющяла 3 чифта маратаци и да не вземе да се взриви тая ми ти пералня???? 

# 219
  • Бургас
Сколасах да седна днес ooooh!
Ясмина, 108 е хемоглобинът; док. каза, че трябва да е над 111 Tired
Акварелче, тя и доки каза, че след 6-тия месец и след годинката било нормално да има лек спад в хемоглобина, дано с тия капки го нормализираме Praynig
Емма, аз пускам маратонки и домашни чехли в пералнята, завързани в една стара калъфка, която ползвам само за целта.
Честит рожденик на Пролетната фея   bouquet
Сядам да ви чета по-задълбочено, че мойто диване цяла нощ ми въртя номера и днес едва гледам Tired

# 220
  • In someone's dreams
А сега един страничен въпрос-вие перете ли в пералнята някакви видове обувки? Щото аз сега съм изплющяла 3 чифта маратаци и да не вземе да се взриви тая ми ти пералня???? 

Хелоу бе мамо!
Перем перем, не се притеснявай. На нашия татко маратонките само там ги пера, щото не са за доближаване иначе. Но да не вземеш да изпереш Сумовите дрехи след това. Пусни едни цветни и тогава бели, че аз веднъж направих бебешките дрехи на леопардови петна  Crazy

# 221
  • Разпиляна във въображението
И нашите изследавния са в норма и започваме захранването най-накрая.

Димана започна да се буди посред нощ по няколко пъти и заспива на гърдата ми. Може би зъбите й дават зор защото допреди един месец се будеше само по един-два пъти.

# 222
Добро утро, милички! Hug Hug Hug

Честит рожденик на Пролетната фея!!!   bigdance2 newsm18 Tada

Емма, браво на Сумо, и аз така съм забелязала - колкото по-бързо набутам биба, вода, ц..а в устата на Лидия, толкова по-лесно заспива Twisted Evil

Мусито, леле, сега прочетох, че не си разбрала кога си взела беба при тебе! #Crazy #Crazy

# 223
Оххх и аз имах безсънна нощ  smile3507 Към 2 и нещо кат се размрънка....та до 5 откара newsm77-и пампарса сменихме и мляко му дадох..... не и не!  smile3537 А и съм болна на всичкото отгоре  smile3515 -кашлям, носът ми е чешма (кога запушена,кога отпушена... newsm50) и Т имах нощес....добре че майка ми дойде сутринта и взе да разходи малкия,че аз не съм за пред хора изобщо  smile3557
Емма  Laughing Laughing Laughing особено това за изхъркването като змей горянин-паднах,понеже се сетих, че и мойто мъж е същия  hahaha
За прането-аз само пантофи съм прала в пералнята, ама мъжо ми е разправял едно време че си перял маратонките в пералня  Hands Thumbsup

# 224
  • Разпиляна във въображението
Прала съм гуменки в пералнята. Чела съм тук, че някои мамчета перат дори ботуши

Общи условия

Активация на акаунт