АПРИЛчето щом ни се засмее с две зъбчета усмивката му грее!

• 15 442
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте мамчета,

искам първо да честитя на всички порастнали дечица - да са ни живи и здрави и все да ни радват    bouquet

Наана, рдвам се, че докитата са отхвърлили тези страшни диагнози  Hug

Верчо, да се оправяш бързо, радвам се , че Ава  е здравичка, а и али сте на кърма - така, че данно да си и предала антитела  Hug

Реянче, не и се връвай на тази докторка, какво да направиш, че Миленка няма зъбки,то да не зависи от теб, а и както виждаш всяко детенце тук се развива съвсем индивидуално - едно с едно не си приличат. Например Бобката има вече 2 зъбчета, но едва преди седмица започна да се обръща, а за седене , пълзене и тем подобни и дума не може да става, но аз въобще не се тревожа. Нали казва боц човека (ох, аз само с това го хваля, ама какво да направя като само това може човечето  Mr. GreenSimple Smile

Аз искам да ви се оплача, че свеки е тук от няколки дни - уж да помага  Twisted Evil ЕЕЕЕЕЕЕ, толкова изтощена не съм се чуваствала никога. Непрекъснато ми дава поучения какво трябва да свърша и как, не ми дава мира тая жена. Аз тъкмо си мислех, че тоя път няма да  се заяждам и ще си свиркам, без да и обръщам внимание (опитах да пробвам, от едното влязло, от друго излязло), ама тя като вижда, че си мъллча и съвсем се забрави. Даже вчера се натресе вместо мен на кварталната среща с мамите от Павлово-Бъккстонската губерния - мами сори, ама като разбра, че ще се срещате и не ме остави намира, докато не и казах, къде е читалището. Аз и споделих, щото си мислех, че ще предложи да остане да поошета, а аз да иляза с Боби да се видя с вас, а то  #Cussing out А там незнам какво сте и наговорили, обаче се върна с един голям букет хризантеми  Simple Smile И ми каза, че свекървите трябва да се уважават, макар и проформа, защото и аз ще стана свекърва един ден  ooooh! Ема, сега напълно разбирам твоята ситуация преди 2 седмици  Hug

За вашите въпросчета ако отговоря много дълго ще стане,а ама по-късничко пак ще опитам да се включа.

П.П. Боката е вече напълно здсрав, но отложихме отново операцията за сондажа на очето за 14.11. Дано се оправи до тогава  Praynig

# 196
1-вашите бебоци седят ли седнали - Лидия седи добре от няколко седмици, но винаги се клюмва напред! Да си хваща пръстите на краката! Laughing Laughing Laughing

2-по колко хранения на ден имате(към мамите на АМ) - ние сме следния режим: сутрин-кърма, после АМ и пюре, после месно/зел. пюре, после каша, понякога АМ, вечерта - кърма. Peace

3-слагате ли захар в попарата? - не ядем попара! Embarassed Embarassed Embarassed

4-дали е рано за тези десертчета на Хипп с йогурт? - дайде снимка моля ви!!!! Тука имам чувство, че има различни пюрета, каши, млека, не знам за кое говорите??? Praynig Praynig Praynig

Отивам да ви дочитам, все почвам и все не ми остава време!!! Rolling Eyes

# 197
Здравейте и от нас!
Аз с това дете немога да изляза на глава- рогато същество ейй (ОВНЕ )!!!!! Не ще пюре да яде, от два дена сме пак само на кърма! От два месеца се мъча да заместя ядене- е няма бе не става! Ми тва е- квото такова...след една седмица сме при педи пък ще го мислим тогава Wink

Днес слизах 9 етажа с Габа в едната ръка и с количката в другата тъй като нямахме асансьор- егати фитнеса си направих честно  Crazy Добре че на връщане го бяха оправили  ooooh!

Ванче радвам се че сте здравички вече. Стискаме плаци оченцето да се оправи  Praynig

заки радвам се че се отчете мила. Да нацелуваш малките от нас!  Hug Hug Hug

теоилео и ти се беше загубила, дано имаш време да си по- редовна  Hug Hug Hug
[/color]

# 198
Привет отново!  Hug
Ей кошмарен ден, пък каква нощ ми се очертава...  Sick Аз си мислех, че Стефан се е поразболял покрай другите мъже у нас, ама май съм в грешка.  Thinking Цял ден само ту вдига Т, ту я сваля- ама все си има, последно беше 37.2. Тече му носа като чешма, лигите му текат като водопад- всичко изхаби и лигавници, и кърпи, и салфетки това дете...  ooooh! Всичко ми намирисва на горен зъб- само че кой знае колко ще го мъчи. Неще да яде,неще и вода- виси ми само на циците- удължиха ми се ръцете, станах като маймуна. И за капак днес е спал само 1 час, направо вече не стои покрай него- цър, мър наду ми главата.  Tired
Ох, оплаках ви се - да ме прощавате, ама като съм сама и няма с кой две думи да обеля вече сдадох багажа... Embarassed
Реяна- отговарям:
1. Да стои вече много добре седнал, дори се заиграва.  Peace
2. На кърма сме  Wink
3. Да малко  Peace
4.Не съм давала.  Naughty

Доскоро като му писне на джеремето  да стои седнал се тръшваше по гръб и започваше неистов рев...  Crazy Най- новият номер е да се търкулне по очи и започва да обикаля и да изследва кухнята като се придижва като .
Айде и аз се записах с по- различна емотикона   Wink Peace

# 199
Пак съм болна след малката ми разходчица - 1 час! Cry Писна ми. С температура 38.2 съм... Отгоре на всичко май ми дойде ама не съм много сигурна, имам леко зацапване. Дано да не е Praynig

Ава от известно време си седи, но с всеки ден е все по-стабилна. Вече редовно я оставям така да си седи в кошарката да си играе. Освен това като я хвана за ръчичките иска да се изправя директно на крака. А от днес вече се опитва и да казва ЧАО Grinning Heart Eyes Много е сладко Heart Eyes

За възпитанието и любовта/секса - уважавам хората, които се пазят за Единствения, но според мен това не е правилната стратегия. Аз също не мога да се похваля с голям брой партньори - Петар ми е вторият мъж. Но пък според мен е правилният Grinning Това че имам с кого да го сравня, макар и 1 мъж, ми дава възможност да оценя нещата, които прави за мен (по-скоро имам предвид отношенията, а не толкова секса). Човек трябва да измине някакъв път, през този път се променя, пораства, и с всичко това се променят и изискванията му към човека до него. Често съм си мислила дали нямаше да е по-добре да съм имала повече връзки. Но винаги си казвам, че няма смисъл да съжалявам. Научила съм много неща, които други хора, с повече връзки, не са. На мен така се падна, че на 15 срещнах първото си гадже и бях с него 3 години и нещо, чак до Петар (с леко застъпване Embarassed - сложно е и макар че съм много моногамна, вярвам, че не съм постъпила нередно Wink) С първият ми всичко беше уж супер, но след като се влюбих в Петар разбрах колко различна е любовта от това, което съм си представяла. И последно - не мисля, че човек си избира кога да срещне НЕГО. Той просто идва в някакъв момент и цаката е да успееш/да се научиш да го разпознаваш.

Да ви се похваля, очето на Ава засега е чисто. Май се разминахме. Дано Praynig Praynig Praynig На всички други бебчета с този проблем - успех!

# 200
  • Варна
Здравейте!!! Hug

Днес цяяяяяяллл ден бяхме навън. От 8,30 до 16,30. Като имам компания мога и хич да не се прибирам в къщи. Видях се с Емма и Сумо за малко, а с  Alex_love и Коко откарахме до 16 часа. Сутринта носих урина на Малвина, успях да й взема от първия път. При боцкането плака съвсем малко, което доста ме учуди. Взех си и резултатите, перфектни са, като изключим това, незнам дали е тревожно:
Седимент на урина - ориентировъчно изследване 6-8 левкоцита, пик. киселина
Някой да му говори нещо  newsm78

Относно въпросите:
- стоим седнали, но за по-малко и с придържане;
- имаме пет хранения;
- попара мисля от утре да й вкарам, но без захар, ако не иска да я яде, ще сложа мъничко - така каза доки;
- не съм давала подобни;

# 201
  • Добрич
Сисе,гледах го страхотен е!А от сайта ти пък разгледах снимките Heart Eyes

Акварелче,забравих преди да кажа-ние поддържаме 25 градуса,пак на тази темп го къпем,а спи на около 21-22 Peace

# 202
  • Бургас
Верчо, много е непрятно това Sad Нещо за температурата пиеш ли newsm78 Това променливо време ни разказа играта ooooh!
Ние бяхме на консултация днес - този път нещата са добре - 400гр. и 1см. Стигнахме най-после 7 кг. Party
За кашлицата ме успокоиха, че гърдичките и са чисти, дави се от сополите; изписаха и само Мукоплант.
Обаче сме с анемия Tired Уж било нормално, уж не знам си какво, ама си се притесних Embarassed От утре започваме някакви капки, дано се качи хемоглобинът Praynig
Ето това са плодовите дуети"

Уф, отивам да пиша писма на тия от Ларедут, че току що си взех последната поръчка и така са ми объркали нещата, че ми идва да вия Whistling

# 203
Здравейте, момичета.
Днес имам повод да почерпя - голямото ми момче става на цели 15 години. Почерпете се за негово здраве.

# 204

Ей, ще го изселя туй говедо, честно ви казвам, нерви не ми останаха, от как се е събудил в 16 и нещо та до сега не е спрял да мърмори, вие разбирате ли, това е психически тормоз, просто ме побърква !!!! Hiksi, съчувствам ти най-искрено.

# 205
  • София
Здравейте момичета, миналата нощ за първи път успях да се наспя (имам предвид спах цели 3 часа, някои от вас вероятно знаят какво щастие е това) smile3524.

По питанките:
- седим седнали, но се придържаме, че се вее като байряк иначе
- храненията не ги броя, особенно нощните, сили не ми останаха и това да следя
- попара не давам още, току се захранваме  cook
- не съм давала

# 206
  • Варна
Goldie колко й е хемоглобина на Дима?

# 207
Добър вечер ,
 да взема да ви отговоря докато не ми е сецнал интернета че съм пощуряла,днес хиляда пъти им се обаждах на тия и полза никаква.... ама както и да е..
 По въпросите на Реяна:1. принципно седим  стабилно и си играем с играчите,само че много не стои на едно място,все търси  нещо,все се устремява на някъде,не че може да го достигне щото не лази и само се плюсва по очи,ама работата е че сега като се плюснем по очи си лягаме и лекинко си повдигаме дупето,голям напрядък ,децата проходиха,ние нещем да си вдигнем дупарата.
 2. Храним се 5 пъти на ден. Две заместени хранения,някой път 3, някой път само едно,различно е но гледам да не я насилвам.
 3.в попарата слагам по малко захар.
 4.не съм давала такова,но съм и давала кисело мляко да пробва .
 За температурата в стаята-първо сме южно изложения и абе гледам да сме в границите 19-22 градуса,някой път загрявам за къпане,друг път не.
 Ей този Дани ми скри шапката -егати . Сисее какво му правиш на това дете я издай тайната,пу пу пу.
 Хайде лека вечер  bouquet
 АААААА сетих се още нещо(сколасала Мара) Нанаааа ии аз съм дюканеса,ама  нещо сдавам багажа пък имам още за сваляне.

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 22:50 от didimora

# 208
  • Стара Загора
Здравейте мами!

Ние вчера успяхме да я свършим важната работа с изследванията, разминахме се с малко рев, а резултатите бяха добри, доки рече даже Отлично Grinning (за информация хемоглобин 116)

По въпросите:
 - стои седнала, вече малко по-стабилно. Изобщо не иска да се обляга или подпира някъде обаче, и затова редовно е килната напред и забива глава при краката си, ама то е и защото иска да си дъвче обувките Mr. Green
 - храненията през деня са 5-6 (нощните изобщо не ги броя и не ги включвам в сметката) - основните са към 6ч кърма, 9ч кърма, 12ч зеленчуково/месно пюре, 16 плодово пюре, 20ч кърма, а между последните две може да има още 1-2 цоквания според зависи. Държа да отбележа обаче, че и ние нямаме изцяло заместено хранене. След всяко пюре задължително си цока, може и малко да е ама трябва да си вземе десерта;
 - попара още не давам, но сигурно ще слагам захар, щото и аз не я обичам като е без Whistling;
 - йогурти също не съм давала, вчера за първи път давах плодова пълнозърнеста каша на Хипп, явно й хареса и си хапна добре, защото другите каши хич не ги долюбва и аз си ги бъркам и ям сама Sick

За стоенето на крачетата и аз се чудех, че напоследък я оставям все повече да стои права и само леко я подпирам. Но сме още на светлинни години от постиженията на Дани (Сисее Heart Eyes)

Пък да се похваля (или оплача, нз кое да кажа)...от няколко седмици я мъча да я свиквам да спи в нейната си кошара, че се беше преселила за постоянно при нас. Номера става с променлив успех, вчера вечер си спа в кошарата чааааак до 5 сутринта. Да, ама от няколко вечери насам ми се случва нещо да се събудя с нея в леглото и без никакъв спомен кога съм я взела #Crazy и така изобщо не мога да й хвана спатиите какви ги върши Crossing Arms (Хикси имаше май подобни изпълнения)

Малко се поулях  Embarassed
Лека и мека

# 209
Привет!

Цитат
(Хикси имаше май подобни изпълнения)
Не само Хикси .,....и аз имах подобни изпълнения Peace в кратките си опити да го залъжа да спи сам той вместо да спи непробудно цяла нощ се будеше на кръгъл час и се оглеждаще и се чудеше къде е попаднал!Незнам аз се отказах засега да го уча да си спи в леглото!Все пак зима иде,нали трябва да се топлим..аз с Дани мъжа ми в другата спалня с Котьо Mr. Green

Цитат
Сисее какво му правиш на това дете я издай тайната,пу пу пу.
Най-първичния отговор е -Глезя го!Какво да го правя! Сега сериозно...ами нищо,просто веднъж както обикновено го оставих седнал в леглото му и го гледам той се хванал за решетките и се набира!След като успя да се изправи имаше толкова доволна физиономия,че сега няма търпение да го сложа в леглото да се движи сам по решетката!Най-интересното е ,че аз като започна да му пляскам и да му викам -Бравоооооо! след като се е изправим нашия още повече се надъхва и си умира от кеф!BTW аз винаги след като направи нещо "хубаво" му пляскам и му казвам "Браво" така го насърчавам!

Лека ви нощ сега!До утре!

Щях да забравя да напиша нещо важно Wink aquariel на новия аватар Габа е разкошна Heart Eyes зъбата усмивка е дръпнала Mr. Green Пусни ли клипа на Даниел където показва мускули на краката на твойта щерка...хареса ли го тя,кво каза?Ще го взимате ли за зет!
Оффф айде последно да "Отразя" и милата Поли или слончето Дъмбо Heart Eyes Защо бе мила ми musito правите така на детето????Ааааа ще се караме!

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 23:43 от sisee

Общи условия

Активация на акаунт