АПРИЛчето щом ни се засмее с две зъбчета усмивката му грее!

• 15 444
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
А добро ви утро ,а за някои като наш'та Hiksi....направо си е следобед
 Cow, бързам да те успокоя-няма връзка м/у махане на нощните събуждания при детето и моята анатомия, просто споделих с доки и тя ме посъветва , като даде и един цветущ пример от нейна приятелка, ама не ми се пише. Аз мисля наистина да започна довечера, но не с вода, а с тоя (уж) успокояващ чай на Хип, защото той водата не я харчи много-много (за мое най-голямо съжаление, защото аз пия много вода и искам и него да го науча). А и не ми се ще да му слагам захар вътре. Arodoet, би ли споделила твоя опит по-подробно-как премина? Пиеше ли водата Бо-то, мрънкаше ли много, по колко пъти се събуждаше и за колко време успя да я отучиш? Ще съм ти страшно благодарна, така да знаеш .
 А сега специално включване за мама Ласи(ама не кучето  Wink) с данни от изследванията на Сумо: Хемоглобин - 115; Еритроцити - 3.86; Левкоцити - 6.5; Хематокрит - 0.289 (чувствам се като в спешно отделение  Mr. Green); Тромбоцити - 371; MCV - 74.9; MCH - 29.8; MCHC - 398. Стига ви толкоз.
 Аз заминавам, че туй опищя орталъка. Адиоссссс

# 181
Eмма, екстра сте! Нищо му няма на изследванията! Нормално е да има мааалки колебания -  сега текат процеси на подмяна на хемоглобина, и хемопоезата е бурна и пр. ПИрфектни сте!

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 10:04 от Lassi

# 182
sisee - Супер клипче, направо се разтопих Heart Eyes И пак ми е смешно, защото откривам супер много прилики с Марти и във звуците и дъвченето на ръба на леглото. Но в изправянето ни биете де, нашето дупе явно е по-тежко и съъвсем малко се надига, но много му харесва да е прав!

В тази връзка нали вече не е опасно да стъпват на крачета (че свеки нещо  Twisted Evil)?

Реянка, ние седим и имаме зъби, но сме до там с постиженията. Никакво въртене, пълзене и подобни. Незнам скачането в бънджито дали се брои Simple Smile

# 183
Zdravejte mami Simple Smile prochetoh po diagonalnta sistema poslednata tema, taj kato sam na gosti pri nashte (za tova sam i na latinica, da me izvinite). Da se izkaja i az po nqkoi temi:
Goldie, i az shte se saglasq s maja ti Simple Smile Po-dobriq variant za men e da imash baza za sravnenie, no pak i da se ojenish za parviq se sluchva i ot tova mnogo chesto nishto losho ne e proizteklo, daje naprotiv. Saglasna sam s Milenni, che po-ajen e primera za povedenie i otnosheniq mejdu horata, otkolkoto kakvito i da bilo dumi. No sam za liberalno vazpitanie, men taka sa me vazpitali, da vzimam sama resheniq i da si nosq posledstviqta.
Didimora, az imam hobi-darvorezba, naistina e mnogo uvlekatelno, a nakraq se radvash na neshto krasivo.Do posledno kato bremenna hodeh i kakvo li se e chuvalo vatre v korema mi samo beba si znae Simple Smile) Sega pak pochnah da hodq chat pat (kato ima koi da mi q gleda )
Nqma da vi macha poveche s latinicata, lek den macki Simple Smile

# 184
  • Бургас
Добрютро Mr. Green
Отдавна се излюпих аз, ама досега се търкалях по спалнята с децата Blush
Ласси, дуетите на Хип са разделени на две в бурканчето - плодова и млечна част. Аз съм давала с извара и с йогурт, много ги харесва Дима.
Мерси за мненията за обичките  bouquet Аз обици много харесвам /нищо, че самата аз рядко слагам, ако и да имам хиляда дупки по ушите Mr. Green/, но пък не харесвам гривни и синджирчета на бебета Rolling Eyes Освен това като гледам Дима как неистово се опитва да ми измъкне часовника или синджирчето, явно ако и сложа гривна, времето и ще минава в непрестанни опити да я скъса Tired Сега ще се опитам да убедя мъжо, че няма нищо страшно в обиците, да видим дали ще успея Confused Аз имам ужасни спомени от пробиването на ушите ми на около 5-6 годишна възраст вероятно, защото дупките, които ми бяха пробили като бебе се бяха запушили и се наложи да се улучват старите дупки Tired Останалите обици си сложих в 6-ти клас и вече беше навлязло пробиването с пистолет, та тогава проблем нямах никакъв, дори се забавлявах много с новата си "модерна" визия Crazy
Хриси, не е опасно Peace
Отивам да ги приготвям младежите, че днес сме на док.

# 185
  • Добрич
Добро утро и от нас!

Ние снощи имахме странно премеждие,в резултат на което бебо спа цяла нощ гладен!Като почна да реве и да се огъва като му дадох шишето... ooooh! ooooh! ooooh!Рев,рев,рев,много му се притесних.Как може да реве от млякото си,нито му е ново,нито непознато,винаги вечер си е ял с охота.В чудо се видях,пробвах да забъркам каша,поне нещо да е ял-тц!И така спа гладен,а днес одисеята продължава( в 5 сутринта набутах млякото-явно беше прегладнял-рева и яде),ама сега пак неще.Какво става не разбирам-няма гъбички или нещо друго из устата.Имал ли някой такъв проблем?

Акварелче,благодаря newsm51

-стоим седнали,но с чужда помощ

-ядем 3 пъти АМ и още 2 пъти-пюре и каша

-попара не ядем,но мисля да я вкарам скоро,без захар
-мисля да поизчакам с тези десерти

Сисе,не мога да видя клипчето нещо?

Имаме ли мами Дюканки,дайте едно рамо ,че едва я издържам тази диета,а имам още много да свалям.

# 186
Здравейте!
Хриси-Писи клипчето е снимано преди 4-5 дни когато бяха първите му опити да се изправя то се вижда де...не се задържа дълго прав!Ако знаете вече колко пъти си надъни главата в дъските на леглото,така дрънчи тая глава....но за мое голямо учудване не реве само кокори очи и пак се изправя!Сега се е научил да "върви" по решетката от единия й край до другия...и толкова е щастлив с постиженията си,вика ,хили се  Grinning Май няма да го има този момент при него с пълзенето,струва ми се,че направо ще проходи Thinking Ще го насочвам като порасне малко към някой силов спорт,то с тия здрави крака Mr. Green

Нали обсъждате пробиването на ушите...аз да кажа,че преди няколко дни видях мама циганка да бута в количката момче циганче /на около 1год/ и вече с обица-халка  Grinning

naana ето линка към сайта ми...клипа е първия http://sisee2008.multiply.com/

Наана незнам защо така не ти го отваря newsm78 ето линка и в You Tube...там вече ще можеш да го гледаш Peace http://www.youtube.com/watch?v=5qbBLBpZ-cc&feature=channel

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 11:23 от sisee

# 187
  • Добрич
Мда,Сисе,ама като цъкна вече на филмчето и се отваря бял прозорец и не тръгва..... Thinking

# 188
 Здравейтееее!  Hug

Хайде и аз да се запиша в чудесната тема чаааааак на 10-та страничка.  Rolling Eyes

sisee, темата е супер!  Алоказия, колажа е страхотен!  Party  Браво на вас момичета  smile3501

Ние в понеделник бяхме на консултация и мерките ни вече са: 8.750 кг. и 77,5 см. А иначе отсъствах целиии 6 дни, щото татито ни изненада приятно и си беше при нас до снощи. Та исках да си обърнем повече внимание.
 На анкетата отговорих, че повече се обичаме /щото рядко се виждаме/, ама има моменти когато сериозно го преценям с едно око къде точно му е десятката. Много ме нерви понякога...  #Cussing out #Cussing out
 Айде, да отговоря и на reiana и после да се връщам да ви чета.
 1. Кръсти НЕ седи. Слагам го да седи, но той на гъз не може да стои. Постоянно трябва да е в движение - пълзи, изправя се, катери се, обикаля /да не кажа тича/ с проходилката нагоре надолу и така...
 2. Ние не сме на АМ, но ще ти отговоря. общо 6-7 са ни храненията.
 3. Да, слагах захар в попарата, но малко
 4. Тези десертчета не ги знам...

# 189

sisee, браво на момчето, много му се радвам Hug Ние  ще попочакаме за вашите упражнения/постижения, но въпреки всичко си мисля, че и Марти няма да пълзи.

# 190
Здравейте.
Ние вчера бяхме на консултация и нещо не ми харесват грамчетата дето ги е качил моя синковец-САМО 200  Confused Не очаквам да качи кило,ама поне 400-500 гр.... Та вече тежим 7250 (май сме едни от най-леките newsm78) и сме дълги 68 см.
Да се похваля-направихме му отпечатъци на крачето и ръчичката по случай 6-ия му месеца. (продават такива смеси за отпечатъци,в комплект с рамки за тях и за снимка на бебчето Grinning )

Въпросите на Реяна:
НЕ седим сами-но поне се опитва Rolling Eyes 
Яде по 5 пъти на ден,(понякога по 4 пъти), като обедното ни е пюре, а следобедното-каша  Simple Smile
Попара,все още не давам. Но сигурно като почна,ще слагам мъничко захар в началото.
И аз не ги знам тия десертчета,ама на нас и без това ни е рано за тях, нали казваш че са за 7 месеца  Peace

Честито на всички месечинковци и други,имащи повод (какъвто и да е) за празник. Аз мисля да празнувам например,понеже Макси си седи в проходилката-люлка и не хленчи ураааааааааааааа  newsm44 (това си чудо невиждано при нас)

# 191
Опа! Да се отчетем и ние.
В петък дойдоха свекитата и аз се разболях почти веднагически Sad Вечерта вдигнах висока темп, като през нощта стигнах до 38.9 Sick Беше кошмарна нощ. В събота бях цял ден с 37 и нещо. Пак много неприятно. В неделя се оправих драстично и от понеделник ме удари в гърлото, носа и гърдите Sad Не съм излизала от четвъртък и вече ще откача. Който ме познава ще разбере Wink Днес, макар да нямам кой знае къв напредък излизаме, щото ще идва жената дето чисти. И добре че, че вече не ме свърта. Ава още по-малко Grinning Добрата новина, е че не съм заразила Ава засега. Постоянно съм с маска (абе тва било ужасно неприятно! ooooh!)

По някои от темите, които дискутирате:
мъжете - за 8-годишната ни връзка никога не сме обсъждали толкова отношенията си колкото сега. В лошия смисъл. Все сме с изисквания, претенции, оплаквания. И то става парадоксално, защото вместо да си прекарваме добре малкото време, в което сме заедно, ние го изпълваме с отрицателна енергия и анализи. Боя се, че вината за анализите е предимно моя Rolling Eyes Макар на философско ниво да осъзнавам, че не бива да го правя, всеки път подхващам темата Sad Просто ми е мъчно, че така се получава. В живота ни няма време за никаква романтика, за секс, или ако щеш за приятелство. Като ви слушам леко се успокоявам, защото това явно е естествения път, който всяко семейство изминава, за да се нагоди към живота с бебето Heart Eyes При нас утежняващо обстоятелство е и свръх повечето работа на Петар. Която всъщност е причина за всички спорове (защото се караме почти само за време Rolling Eyes). Той никога преди не е бил толкова натоварен. И не стига че работи до посред нощите, но и се връща изстискан и абсолютно зациклил. Е, как да ни се метне на вратовете и да ни обича, изненадва, радва и тн?! Sad Сега е предупредил в офиса, че ще си тръгва всеки ден в 6.30 и ще ходи по-рано. Дано да стане по-добре...

захранването ни върви добре. Общо взето се отказах от педагогическото, защото ми идваше много нанагорно все да мисля какво да сготвя. Аз съм човек, за който варенето на зеленчук е предизвикателство Embarassed Та реших да взаимствам няколко принципа на педагогическото (възпитателни - за обноски на масата, отношение към храната и тн), които много ми допадат и да захраня засега с пюрета. По-нататък ще вакараме и твърди храни Grinning Та - за момента сме само на зеленчукови пюрета, само на обяд. Стигнали сме до свръх порцията от половин малко бурканче на Хип Grinning

Много ми е трудно да кажа кои са ми любимите филми, книги, музика, защото все съм изложена на музика, филми, книги. И във всеки момент ме вълнуват различни неща. Затова ще ви кажа за последния филм, който гледах - Burn after Reading. Има доста впечатляващ актьорски състав /Брад Пит, Джон Малкович, Джродж Клуни и др и доста се смях, макар филмът съвсем да не е комедия. Препоръчвам го горещо. За книга - последно четох Бебето на една френска писателка Мари Дариосек. Много ми хареса. За жалост имам лошия навик да чета по 300 книги наведнъж. Та - не падайте - ама сега чета "Мръсна хаванска трилогия" /не ме впечатлява и не знам дали ще я завърша/, една испанска на Маркез, една английска за реклама, една бебешка ъф корс, една блудкава, една на Кърт Вонегът и още ама да не досадя Blush Embarassed А напоследък много ми харесва Дъфи, както ви споделих и слушам предимно нея. Подариха ни мнооого яко детско СД - Rockabye Baby, Lullabies by Coldplay. Това са поредица си ди-та с приспивни мелодии на велики рок банди. Много се изкефих и си го слушаме с Ава Heart Eyes

Хайде после пак, че стана дълго Wink

# 192
  • Добрич
Ей,Верчо,ама ти имаш премеждия.

Бързо да оздравяваш ти пожелавам PraynigА това за маската е гадно,аз само така работя и умирам от   жега отдолу ooooh!

Ние с мъжо не се караме повече,но аз май съм станала по-ревнива към времето,което прекарва с нас.

# 193
Мараба, компания! Прекрасен колаж и страхотни теми- Алокация, Сисе! От дълго време (кат за мене си, де) не съм споделяла, затуй сега ще наваксвам. smile3508
1. За отношенията ни гласувах със същите като преди и иде ми да го нацеля в 10-ката. Нищо ново с две думи и туй ще преживеем. Най-често ми идва да го целна, когато маалкото си свободно време го използва за ходене за риба. Има един такъв израз в рибарския форум: "Ако валят камъни, взимам чадъра от ламарина и отивам за риба!" Той е такъв. И представете си, че допреди да се появи София не беше чак толкова запален рибар af Мъже!!
2. Твъррдо вярвам в Сътворението от една конкретна личност- Бог и в Библията и възпитавам така децата си (въпреки, че моето мъж не е твърде съгласен)

3.Любима книга, освен Властелинът ми е Песента на моряка- също така епична и изпълнена с живот. Любими филми са ми Властелинът, Междузвездните, един, който не е твърде популярен "Breaking the waves"(не знам как го бяха превели на бълг.) и Шоколад. А пък музика- Джетро Тул, Остава, Evanescence и др. в тази тематика.
И така... Друго по-натъй, че как`ви Софка ме вика. Днес и давах спанак и взе, че омаха едно бурканче от 125 гр (с малко помощ от мен). Много смешно сграбчва лъжицата, докато я храня и не я пуска. Де толкова сила у това малко човече- не знам! ooooh!

# 194
Здравейте,объркана ми е датата на раждане родих на 12.03.2008г.,а термина ми беше 12.04.2008г.Отдавна не съм влизала,но то от двойните грижи не ми остава време.Поздрави на всички мами.

1-вашите бебоци седят ли седнали - Ние вече седим и двамата,е от време на време се катурват ако искат да стигнат някоя по далечна играчка,но общо взето седнаха.
2-по колко хранения на ден имате(към мамите на АМ) - 5
3-слагате ли захар в попарата? - слагам захар в попарата то иначе не се яде
4-дали е рано за тези десертчета на Хипп с йогурт? - аз давам десертчета с йогурт и се съобразявам с месеците на бурканчетата.

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 14:44 от zaki

Общи условия

Активация на акаунт