АПРИЛчето щом ни се засмее с две зъбчета усмивката му грее!

• 15 409
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
здравейте о от мен.честита месечинка на Магдалена! честита и на Християн! вече мога да пиша от моя компютър-модераторите ме отбанваха-за което им благодаря.

# 271
Здравейте,моите мъници още две седмици и ще станат на пълни 8 месеца,а никой няма зъбче.Знам,че сме по големи от повечето от вас поради по раното раждане,но има ли повод за притеснение.Иначе се лигавят от 4 месец и всичко пъхат в устата и т.н.

# 272
Аз слагам Марти на гърне, но само, когато го видя да се напъва и има резултат. Не мисля обаче, че това е един вид учене или свикване, просто имам късмета да го забележа, като му се действа и си спестявам един наакан памперс (уффф, ужасно мирише след това захранване, ей ).

zaki, естествено, че няма повод за притеснения. На някои дечица им пониква първо зъбче чак след година и това също се счита за СЪВСЕМ НОРМАЛНО! Поздрави на бебоците Heart Eyes 

# 273
  • Popovo
Гърне мисля тези дни да купя и ще пробваме да видим.

Честито на всички месечинки.

Заки, моя колежка има близнаци - момче и момиче. На едното първото зъбче беше на 6 месеца, на другото на 1,1 год. Нямаш повод за притеснение според мен.

# 274
 ася20, а честито ти.   bouquet  Я се похвалете нещо със сладката Оливия. Как си изкарвате времето и кога ще се прибирате в Бг?

Ехооооооо, къде сте всички беее, хораааа? От два часа и нещо никой не е писал. Да не би да има друга тема и да не сте се обадили?  newsm78

П.П. тц.... има много на линия, няма друга тема... Ми що не пишете? newsm78

# 275
Ми кво да пишем newsm78
Днес времето беше супер и ние изкарахме цял следобед в парка..Дани беше толкова послушен Grinning
Заговорили сте за гърнетата.. и аз си мисля да купя,той от доста време стои стабилно седнал,познавам му физиономиите като му се при**ре какво ми пречи да го пробвам на гърне!Вие какви мислите да купувате от по обикновенните или от онези пеещите с глава на животинче и т.н???
ася20 доста време ти държаха наказанието,на нашата дидиморка бързо й се размина Wink

Да ви питам варненки утре ще има ли някоя от вас в морската???
Ай пишете бе момичета ,къде сте се дянали в петък вечер?Я бързо на лаф моабет Grinning

# 276
  • Разпиляна във въображението
Димана също стои стабилно но не смятам да я слагам на гърне отсега. Според мен е рано. Всичко зависи от самото дете. Някой успяват, други не. Не мисля, че тези бебенца, които си вършат работата в гърнето изобщо осъзнават това си действие и затова не намирам никакъв смисъл. Виктория я пробвах няколко пъти, но освен сваляй-дигай гащите и последващо напикаване нищо не постигнах. Когато наближи яслата и малко преди да стане на две години свалихме памперса за около две седмици

# 277
Didimora, Ася20, радвам се, че вече не сте баннати  Hug

Честито на всички 7 месечни дечица!!!! Hug

За приспиването на Боби и аз искам да споделя, вечер след баня си заспива сам, като го нахраня го слагам в креватчето и до там, той се оправя - голям е вече  Mr. Green Обаче през деня - ако не съм до него на спалнята (нашето легло) и не го гушкам и цункам по челото няма оправия  Rolling Eyes На мен не, че ми тежи, ама не ми се струва редно така да го свиквам детето  newsm78 Даже като сме навън и му се доспи си иска, преди да се унесе да го целуна , както вкъщи  ooooh! Около нас все едни красиви дами, и конкуренция от кавалери, дето сами заспиват в количките, а пък ние  с цунки, ааааааааааааа ма-ха  ooooh!

За зъбчетата, Рянче, не се тревожи, на мен ми е изникнало първото зъбче на 9 месеца и ей ме на - човек съм станала и дете съм родила, и май всичко си ми е наред (освен ако свеки не е наблизо - тогава полудявам). Ей ся, да не ме баннат щот се рекламирам сама себе си   newsm78 Mr. Green

За гърненето - мисля, че е рано, децата май още не разбират за какво е това, но знам, че има много теории по въпроса, за това не споря  Naughty Аз няма да пробвам за сега ЕБХ, защото съм си малко мързеливичка, може би към годинката ще започна, но това подлежи на второ четене.

Месото ще го въвеждаме след сонджа на каналчето, така каза доки, да не вземе сега някоя алергия да ни застигне, че няма оправия, а и нали беше болен Бобката, по-добре е да не натоварваме за сега организма. Така, че слушайте си докторите, според мен те не си карат всеки път по стандартна схема, а взимат в предвид много фактори - така поне е нашата педиатърка, за това и се доверявам до момента  Peace

А сега отчет - Боби не стои седнал, не пълзи, не може да се обръща от корем по гръб. Ех, след такива главозамайващи постижения, останали още някой да се тревожи, че нещо не ви се е случило до момента  newsm78

П.П
. Нещо май след посещението на свеки доста съм се чалнала, тези които вече имат честта да я познават лично ще ми влязат в положение.

П.П.2 и не питайте що пиша в този час - направихме един безразсъдно буен с***с с мъжо и всичко беше супееееер, изпрати ме на седмото небе, обаче после, като ме заболя корема, пуууууу ooooh!ууууууу, солена ми излезе екскурзията, един кекс немой да изяде човек вече без да стане нещо  ooooh!

Едва ли някой ме е дочел ама, айде  Peace

# 278
  • Бургас
Ванче, аз те дочетох, ама с половин око след банкета Embarassed  Ама ви завиждам за секса, ще взема да събудя златния FlutterТъкмо се прибирам, и там не можах да се отпусна, шефът ме тормози цяла вечер, че много пуша Whistling
Бисерът при нас е, че мъжо ми звънна по някое време да ме пита плачът, който чувам по телефона дали е от глад или от нещо друго Mr. Green
Лягам и утре ще чета и отговарям, само минах да се отчета, че съм оживяла и след този банкет Crazy

# 279
Здравейте майчета, аз днес изкарах един доста труден ден. Първо Габа се събуди адски рано в 9 (обикновенно спи до 11) и не поиска цял ден да спи и само мрънкаше (Е това не се е случвало никога, дори когато имаше зъбче и колики). През цялото това време аз чистих у нас и се опитах да готвя- нали гости чакам- свекитата.Излязохме на разходка и Габа пак не поиска да заспи (по принцип заспива до 5тата мин), е това вече ме усъмни много и взех да я наблюдавам, видях че непрекъснато се чеше по лявото ушенце и мрънка.Даже си беше пуснала кръв от дране. Взех я гледах, гледах- няма нищо. ЗВъннах на педи веднага (аз и звъня за най-малкото нещо) и казах че Габа не иска да спи, мрънка и си чеше ухото. Тя каза да паля моторетката веднагически до ИСУЛ.Отидохме до там и след 1 час чакане пред УНГ, и безброй деца които кашляха и ревяха отпред , ни прегледаха. Оказа се че се е почесала в ухото и го е замърсила, оттам се е получила инфекция на кожата вътре в каналчето, слава БОГУ на тъпанчето нищо му няма.Сложиха и йод и компрес с риванол вътре в ухото и го залепиха отгоре и до утре трябва да е с него. В понеделник пак сме на лекар да ни видят. ЗА ТОВА МАЙЧЕТА НАБЛЮДАВАЙТЕ СИ ДЕЦАТА И ПРИ НАЙ–МАЛКОТО СЪМНЕНИЕ или ако ви се сторят странни и нетипични звънете на педи и ходете на преглед, дори да е фалшива тревога  #Crazy Сори за дългия пост ама ми олеква неимуверно като ви споделя.

Ася20 радвам се че си при нас пак.Как е Олито  Hug

Goldie след тоя скапан ден дето го имах успя да ме разсмееш ...представих си как мъжа ти ти пуска по слушалката Дима...ох тея мъже, за къде сме без тях  Hug

# 280
  • Popovo
Добро утро, хайде на кафето

Аквариел, много гадно това с ушенцето, но ще се оправи Габка. Дано днес е вече по добре и не са ви лепнали някой вирус докато сте чакали.

От няколко дни слагам Гого в проходилка, много се радва и е като Шумахер  Mr. Green
Засилва се и вдига краката да се вози. Има само три спирки-  телевизора, пералнята и компа. Вчера успя да събори стац. телефон и с кеф слушаше свободния сигнал.
А ме гони една носталгия от сега по кърменето. Имаме само 2 заместени, но не мога да си представя, че моето дете расте и ще дойде време в което няма да ме търси за ядене.
( моля майчета, които не кърмят да не ми се обидят, просто споделям какво ми е)

А днес ще имам майстор в къщи и няма да можем да излезем, ще изтървем хубавото време.

# 281
Здравейте мами,   bouquet
 Отвратителна нощ беше, наравооооо ми идеше да гу утрепя тоз гъз. Събуди се хилядо пъти, първите няколко успях да го излъжа с биберона, ама в 1 и нещо не стана тоз номер, почнах с водата....то бездънна яма братче, няма насищане, тамъъън се унесе и почне да се дави, давам залъгалка-задреме и се събужда, взимам го в мен-заспива, оставя ли го в леглото му се оцъкля...и така до 3ч  #Crazy #Crazy #Crazy. Разгеле заспа...до 4:30-ей, тогава просто 2 не виждах и се пречупих, даже го и оставих в нашето легло и няколкократни събуждания в момента продължава да спи дивака му с дивак......Направо не знам как ще става номера.Не съм се предала, ама става все по-гадно и по - гадно.
 На всичкото отгоре вчера съм отворила някакъв сайт и ми се метна няква уж антивирусна програма дето ме побърква-дава ми че имам амнайсет хиляди вируса, ала-бала и в крайна сметка да си я купя тая фамозна програма и дрън-дрън. И не мога да я махна, постоянно ми изскачат някви тъпи съобщения, направо се побърквам-няма ли някоя компютърна хакерка сред нас, че иначе ще го шибна тоя компютър и до там ще му е.....
 Кокетка, благодарско за кефенцето, голяма да пораснеш  Hug

# 282
Кокетка, тенкю!  bouquet

Май всички са имали тежка нощ - Аси пък е с температура заради зъби - четирите горни избиват наведнъж - та поне спестяваме от отопление за сега  Mr. Green ако не спадне ще ходим на доки-моки...

Утре съм на сватба и днес ще ходим нагоре-надолу за последни приготовления.

Лек и спокоен деннн! Grinning Hug Hug Hug

# 283
Добро утро мами! Hug

Аквариелче, леле, добре че бързо си реагирала! Трябва да следим бебоците много внимателно! Hug Hug Hug

Ася20, добре дошла и на теб! Hug  bouquet

Емма, и ние спахме много, ама много лошо! #Crazy #Crazy

ВанииванNaughty Naughty не се давай на свекито!!! Между другото на мене следродилната депресия се отключи Mr. Green Mr. Green след посещението на свеки, когато се роди Лидия. Сега я чакаме да дойде, че майка ми й свърши отпуската и сега ще се гледаме със свекито. Абе тя да ме слуша мене, и да гледа детето добре, пък вече хич не й се връзвам! Crossing Arms Naughty Stop

Кокета, браво на Шумахер! Crazy Grinning

Аз пък почвам умишлено да отбивам беба. Ще оставя само сутрешното и вечерното, а след време и само вечерното. Почти вече не се цедя през деня, въпреки че материал има! ooooh!

Хайде, целувки на всички!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 284
  • Някъде на път....
Добро утро!  Peace
Мерси за кафенцето!   bouquet
Хайде на разходка!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт