АПРИЛчето щом ни се засмее с две зъбчета усмивката му грее!

• 15 413
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
vercho,радвам се, че си по-добре.  Peace Отдавна искам да те питам как върви ЕБХ при вас? Аз май несериозна излезнах, щото от как се захлади времето се върнахме на памперсите. Е, издържам го и от време на време пикае в гърнето, но... Rolling Eyes

Ми аз много много не го практикувам щото няколко пъти пробвах и все неуспешно... Sad Сега сме на пелени за многократна употреба, рядко ми се налага и памперс да сложа Peace

голди, мерси за комплимента за зъбатата Ава Heart Eyes

# 256
Уф, много ми е тъпо за Дидка , аз като се сетя покрай офанзивата за трансгалактическата среща колко хотели бяхме публикували.....туй не е ли реклама? Само някой кретен нещо я е наредил. Ама съм много нахъсана да я изчистим тая работа. Навити ли сте да правим групов щурм на модераторите? Най-много да ни изфърлят всичките дружно от бг-маммата ???

Ей ви сега една песен за разтуха : ALWAYS
 Сега ще разкажа накратко как мина нощ №2 от отучаването на Сумо да се буди нощем (не че особено ви бърка ама как сега да не напиша....). Та снощи беше малко по-зле, защото се буди доста пъти....е доста, доста-2-3 пъти до 3:30, ама за с моите светкавични реакции веднамагически го контрирах с бибата и пак откърти. В 3:30 беше малко по-сложно, щото почнах с водата ама човека пи, пи, ама не заспа и пак прибягнах до изпитания метод с разнасянето на ръце и с биба в устата - безотказно работи (за сега), само дано не свикне пък сега с това. И после се събуди пак в 5:30, когато му се полагаше да издои кра......пардон, майка си.    Та си мисля, че аз съм си виновна, че съм го научила да се събужда по 1000 пъти нощем, като мислех, че е гладен и му бутах ц****е си в устата му и как да не свикне. А то и със залъгалка ставало, ама....за второто ще знам 

# 257
ДЗАК  newsm44 newsm68 newsm44 newsm65
 Здравейте момичетааааааааа,много съм хепи  newsm62
 Първо искам да кажа много благодаря на мимичетата който писаха на модераторката и се застъпиха за мен,МНОГО БЛАГОДАРЯ   bouquet newsm51 smile3525  .много мило ми стана и наистина много съм ви благодарна .
 а историята е следната-вчера сутринта си написах поста и излязохме ,и на обяд като отварям форума и ми пише че ми е забранен достъпа с две думи заради реклама,,и никакъв достъп,ни до модератори ,ни то до нищо,е можех да чета само. Предполагам че е заради някаква картинка,всъщност единственото което се сещам да е изглеждало като реклама е тортата , с която ви черпих на именния ми ден,защото има някакви картинки върху и,а пък я дръпнах от гуглето.както и да е. Много ми стана криво ,ама наистина много,затова повече никви почерпки от мен да си знаете и да внимавате. След малко ще се включа по всички теми че и детенце имам за оправяне.

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 08:51 от didimora

# 258
Добрютро  Laughing Днес следобет предвиждам разходка в градската градина- хайде свиркайте да се видим  Laughing

# 259
 Хейй, didimora добре дошла пак сред нас.  Hug Hug
 Goldie, на етикета на пюрето пише за над 4 месеца.  Peace Имам позната, която захрани детето си доста рано и преди седмици сподели, че е давала свинско - пасирано. Да уточня, че детето й е 5 дни по-малко от Кръсти /на 1-ви април/.
 Misha, за памперса.. аз мисля, че и родителите имат известна заслуга за ранното привикване на гърне. Примерно, ако аз бях постоянна в това и не се съобразявах с бабите /на едната да й е чисто, на другата да не се занимава с преобличане/, може и да бяхме махнали вече нощния памперс. Разбира се зависи и от детето... Peace
 Оххх, айде до после, че ще изтървем разходката днес, ако поседя още малко на компа.

# 260
Добро утро мили мамчета!Не съм писала отдавна защото всичко живо в къщи е болно.Но днес наминавам да ви почепря за навършването ни днес на 7-ия месец.

Леки успешен ден на всички и не съм ви забравила да знаете Hug Hug Hug

# 261
  • Бургас
Кот, честита ви месечинка  bouquet Да оздравявате бързо всички Hug
Анилинда, Миша, тенкю Heart Eyes Тъкмо следващата седмица смятат да колят прасе свекърите, може да пробвам мъничко да и сложа в пюрето на Дима Peace
Дидимора, радвам се, че проблемът се разреши Hug
Хубав ден от мен Hug

# 262
честито седем месечие!
и всичко най-най baloni
много усмивки в този усмихнат ден на всички! smile3535

# 263
Честити месечинки на всички бебоци, които имат повод!!!
 Tada newsm18 Tada  costumed034  Party Time  4uu

Дидимора, добре дошла! Hug

Емма, много внимавай да не свикне Сумо на ръце! Лидия как сме я свикнали не знам, но заспива почти само на ръце с редки изключения, направо вече свикнах. Дано да й писне по някое време Tired Tired.

# 264
Привет мами  Hug

Аз съм малко така тази сутрин  smile3507 smile3507 smile3507, и то не само днес, ами цяла седмица. Дари вече се пооправя, но явно и нещо друго я мъчи, защото всяка нощ се буди, кога с рев, кога без. И тази нощ първо че заспа чак към 0ч., ами се събуди към 4ч и след това няма заспиване. Зъби ли са, какво ли е  newsm78 и аз не знам. Това е супер нетипично за нея, като се има предвид че от бебе си спи непробудно през нощта  Thinking

koteto7975, Честита ви месечинка! Отчитай се по-често при нас. Сигурно имаш много работа.

Емма
, и аз ще те предупредя да внимаваш с приспиването на ръце. Ние какво направихме не знам, но от известно време понеже Дари в къщи много трудно заспива и започнахме да я люлеем на ръце, ела сега да видиш, друг начин за заспиване няма  ooooh! Само вечер докато яде заспива на ц***, ама това не се брои. А като знам в началото, слагахме я в креватчето и след малко си заспиваше сама. Сега гръб не ми остана. Сега ако някой даде съвети за отучване от приспиване на ръце няма да му се разсърдя  Simple Smile

didimora, радвам се че проблема е решен и си пак при нас.

Хайде чао от мен засега, че от офиса ми дават зор вече за работа.

# 265
Привет на всички и
Честит Хелоуин   Misc Ghost afwitch devil 

# 266
Честита 7-ма месечинка на Магдалена и на Християн!     ura  Tada  bigdance2

Дидиморче - кикиморче ха добре дошла! Hug Hug Hug /май шъ съ наложи да орежем бюджета за снимков матриЯл, ползван от гуглето  Sly /

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 18:11 от hiksita

# 267
Бибо, ЛУРДЕС - ами той никога не е заспивал сам, ама никога, вечер или следобед заспива само на ц**а, по друг начин -  не!!! Тепърва започвам с разнасянето и то само през нощта.....ми няма пък да свиква, забранявам му!
 Коте-честит празник и бързо излекуване, ако може до довечера, че да се изпразнувате както си трябва!

# 268
Здравейте ви сега така и така са ме от- баннали давай да пиша докато мога,прибрахме се от разходка,наядохме се и сега спим,надявам се повече ,че имам много за оправяне вкъщи,ей какви хора сме незнам ама у нас повече отедин ден не може да е чисто и оправено,да му се невиди. Почвам по ред на номерата:
 Честити месечинки на всички бебоци   bouquet
 Сериали -да не кажа голяма дума ,ама сега почти никакви не гледам с изключение на Забранена любов,но и то това моето е едно гледане,само хвърлям по един поглед докато оправяме Калина,интересен сюжет,българска изработка,абе защо не можем да направим един филм като хората,артистите много изкуствено се държат,незнам различен формат на снимане ли е ,други стандарти ли е,техника ли или просто актиорите са ни калпави,което не мога да го кажа,ама на екрана не се получава така истинско. Иначе всичко което сте изброили го харесвам,Лас вегас,от местопрестъплението,Отчаяни съпруги,лост и бягството много взеха да се разточват и спрях да ги гледам отдавна,Хаус(ей тоз доктор от някой българин се е учил да знаете,по отношение на поведението му към пациенти) и т.н.
 Понеже наблюдавам че говорите все за готови пюрета(купени,ааааа няма да казвам марки  Naughty) как да го накарам моето дете да яде купено пюре,не ще и не ще,ама какви ли не съм пробвала и те това си е,та сега хем че ми трудно да мисля каво да готвя на мъжо ,хем пък и на малката,отделно и на мен че нали пък съм на диета,абе ако мога ей така цял ден да си стоя у кухнята най -добре ще е .
 За гърнето -аз я пробвам да седи ,ама за сега никакъв резултат нямаме в него,но върху мен и кревата ни -ехееееееее,ей на сутринта я съблякох да рита гола малко и да кротува и като отивам,тя ритала ритала,пикливката изритала и се изтропала на кревата пък и си замазала творението,щях да припадна,мии бърши,ери,абе идилия.  ooooh!
За прането на обувки и тем подобни у пералнята  bowuu
 Благодаря на всички ви отново и пожелавам на всички бебоци бързооо оздравяване.

# 269
  • In someone's dreams
Здравейте мами и бебета!

Днес малкият ми мъж става на цели 7 месеца! Кога мина толкова бързо това време  Heart Eyes? Почерпете се кой с каквото желае, от цялото ми сърце е  Heart Eyes. Имаме си и най-хубавия подарък - едно малко сладко бяло връхче на зъбче  Heart Eyes  Heart Eyes   Heart Eyes !!!

Много целувки на всички бебочета и силни  Hug на мамчетата им!!!

Общи условия

Активация на акаунт