Кипърска славна дружина (16)

• 25 697
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Извинявай, ама тази дълга руса косица ме подлъга. Коригирам се веднага, прекрасен син!

# 106
благодаря. така или иначе тук всички го мислят за момиче, та съм свикнал

# 107
Ама че сте лоши... Пратете тези линкове най- накрая...
 newsm53

# 108
bdbaloniчестит рожден ден Алекс   bdbaloniМуци, да ти е жива и здрава принцесата.Да те радва много и да расте все такава неустоима чаровница!Весело изкарване на празника,много усмивки и изненади да има за малката Алекс!

Кате, много съжалявам ........... Tired стискам палци бързо да се възтановиш  Hug
Дани, има и такива моменти..........ще мине,стискай малко зъби  Heart Eyes

# 109
celestin,къде намери инфото за ПДД,че и снимки видя  ooooh! Пфууууууу да му се невиди всичко изчетох за eures..........но на нашето момче не попадам............. Tired  Rolling Eyes Явно грешката е в моя телевизор  Cry

# 110
Ох, ама и аз съм една...  smile3538

Муци, да ти е жива, здрава, много щастлива и усмихната малката Алекс!

Аз също ви пожелавам весел празник и много хубави подаръци не само за малкото, но и за порасналото момиче...

... това е за теб...  Hug

# 111
  • София
Жужи, Павлинка, ПДД благодаря ви за милите пожелания!

Жужи, вярвам ПДД няма да има против, че пускам директния линк
към неговата особа. Нали ПДД?
И без това страницата се зарежда толкова бавно...поне при мен, де... Crazy
Ето
europa.eu  и pdd

# 112
# 113
на 3 октомври имаше събитие по повод въпросната програма. от фирмата, където работя, пуснаха прес рилийз, който излезе и продължава да излиза в почти всички вестници и списания. затова писах, че съм донякъде публична личност Simple Smile

отделно имаше материал в един вестник.

ето линкове. тези от вестниците искат регистрация:

http://pdf.phileleftheros.com/PdfEdition/Pdf.axd?i=17603&p=68
http://pdf.politis-news.com/pdf/pdf?-A=124024,pdfview.html&-V=pdfarchive
http://pdf.politis-news.com/pdf/pdf?-A=124025&-V=pdfarchive
http://ec.europa.eu/eures/main.jsp?acro=job&lang=bg&catI … 8&expand=9446
http://europa.eu.int/eures/main.jsp?acro=job&lang=bg&catId=9493

надявам се тази информация ще ми спести обясненията. Simple Smile

това все едно не сте го видяли. оставам си пдд за форума

# 114
Около главоблъсканицата на ПДД щях да забравя най-важното: Муци, честита ти радост! Да ти е жива, здрава, весела и щастлива дъщеричката! И много, много да те радва!

# 115
Муцка,Селестин -благодаря  Hug

Голямо съм диване-------чак сълзи от радост ми дойдоха. ПДД,имаш прекрасна съпруга и детенце.Изключително се радвам за вас.Все-така!Радвам се за успеха ти.

# 116
ПДДsmile3501

Млад българин, знаещ какво иска, притежаващ ресурса да го постигне, не спиращ да търси и да учи...
Това са моите впечатления... Наистина заслужаваш аплодисменти.
Чудесно е, че това е твоят старт... Чудесно е, че си заедно със семейството си... Сигурна съм, че те те подкрепят и обичат и това ще ти даде още по- голям тласък да вървиш напред и нагоре.
Пожелавам ти успех!  newsm10
Трябва да знаеш, че ни караш да се чувстваме горди, че сме българи.
...Сигурна съм, че мога да го кажа от името на всички, тук в нашата малка общност за приятелство и взаимопомощ, на хората свързани с Кипър по един или друг начин...
Още веднъж,  smile3501

# 117
   Браво, браво, ПДД! smile3501 smile3501 smile3501
  Муци, да ти е живо и здраво Скорпиончето! А ти да си много силна, за да се бориш с характера и! Весел празник!

# 118
  • Larnaca, Cyprus
Седя си аз гледам си ТВ обаче очото ми в компа оф да му се невиди нещо трябваше да казвам на някойййййййй и цял ден си блъскам главата и после изведнъж хооооооп сетих се
и ето ме тук специално за Муци и за сладката ненагледно красива винаги усмихната и най - обична за мен Алекс.... newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51
систър да ни е жива и здрава и винаги щастлива около нас нека да се сбъднат всичките й мечти....а покрай нейните и твоите smile3503 smile3503
дай й мноооого мноооого целувки от леля после ще ви звънна да я чуя.... Peace
пдд много ми хареса начина ти да си намериш работа макар и бавно но славно но с гордост и сигурност в това което предлагаш и това което търсиш ....мога само да се съглася със всички до тук и да ти кажа браво ......моля предай на г-жа ПДД че сме много щастливи че те имаме до нас за каквото и да ни потрябваш за нас е удоволствие че си тук  bouquet  bouquet
люсинечееее де си бе душа да не си се тръшнала на легло и ти само че от синини.... Joy Joy
блонди ти да не вземеш от кипър да се включиш .... newsm78взех вече да се съмнявам съмнително newsm78

# 119
Кате,  Shocked тук си права за Блонди............Мнооооооооогоооо НЕобичайно за нея,да не се вестне никаква.Нито за кафенце,нито за вечерна раздумка........ ooooh! Има нещо тука   Thinking

Общи условия

Активация на акаунт