Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво е съдържанието на новия албум в кукундрела?
Каква е диагнозата на Лора и какви са предизвикателствата, свързани с нея?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обхваща различни теми, включително размяна на коледни картички, проблеми с изписването при деца, интернет проблеми, лични преживявания и семеен живот, музикални предпочитания и танцови представления. Освен това се споделят съвети за изучаване на чужди езици, препоръки за организиране на снимки в общия сайт и дискусии по различни аспекти на ежедневието и лични интереси.
-
Какво е съдържанието на новия албум в кукундрела?
Новият албум в кукундрела съдържа адресите на членовете на форума. Това позволява на всеки да качи своя адрес, като използва стандартната програма Paint за създаване на адресна визитка, която се записва във формат JPG и се качва в албума. Този метод улеснява споделянето на адреси между членовете на форума.
-
Каква е диагнозата на Лора и какви са предизвикателствата, свързани с нея?
Диагнозата на Лора е аутизъм, характеризиращ се със затруднения в социализацията и емоционален дисбаланс. Това означава, че Лора преживява периоди на емоционално равновесие и дисбаланс. Този факт предизвиква предизвикателства като неочаквани нервни кризи, които могат да се случат по всяко време. Това изисква постоянно внимание и грижи, което води до емоционално напрежение за близките и грижещите се за Лора.
-
Как може работодателят да се справи с текучеството на служителите?
-
Какви са официалните празници в Южен Кипър?

, но хич не си мисли, че
......та каквото исках да каже е че .....
......еййй колко нескромно обаче искрено...... 
...аз колкото и смешно да ви звучи си закусвам там каквото съм решила и задължително ям малко десертче било то шоколадче било нещо друго сладичко според вкуса дена и така.......
....та мерси за кафенцето с мляко
и чудесните палачинки ммммммммммм.....и да те поздравя за подробната инфо за празниците..... 
......а това хич не се учудвам дето срещам БГ хора навсякъде аз пък такъв куриоз ми се случи .....влизам в един магазин и си говоря с една продавачка която си приличаше на абсолютна кипърка и си разтягаме лукуми 10мин търсих анцуг за у-ще на големия и накрая като го намерихме обръщам се към Анастаси и му викам на чист бг .....Айде мамче ходи да го мериш ама къде ли са тия пробни....
..Анастаси
...писали сме заедно а аааа сега ми се разясни картинката един съвет от мен никога не питай и не спори за размера на заплатата т.е. като я чуеш първия път и що годе ти хареса се хвани на работа пробно и след като те видят че работиш добре и всичко изпълняваш тогава поискай увеличение или там допълнително възнаграждение....т.е. важи мисълта първо се докажи и после изисквай.....а също е добре да искаш и препоръки от предния работодател че си добър и съвестен работник ако имаш нещо такова тогава си си в пълното право да поискаш още на първото интервю каквато заплата търсиш ....тогава работодателя виждайки препоръките ще има едно наум вече........айде успех.....
...и почвам с едни похвали браво на мама гаргата на мама гълъба на мама сега ще те гушна я викни тате ЛУИ викай де ЛУИ а той ...АНО ОЛЕ.....
Благодаря

Мате колкото е бъбрива,той е толко тих.
и Светли е много кротко дете
Голяма мъка е това с зъбите.Боже да излизат всичките че много ми жал за дететце
Ама да е жив и здрави това ще мине.