Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво е съдържанието на новия албум в кукундрела?
Каква е диагнозата на Лора и какви са предизвикателствата, свързани с нея?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обхваща различни теми, включително размяна на коледни картички, проблеми с изписването при деца, интернет проблеми, лични преживявания и семеен живот, музикални предпочитания и танцови представления. Освен това се споделят съвети за изучаване на чужди езици, препоръки за организиране на снимки в общия сайт и дискусии по различни аспекти на ежедневието и лични интереси.
-
Какво е съдържанието на новия албум в кукундрела?
Новият албум в кукундрела съдържа адресите на членовете на форума. Това позволява на всеки да качи своя адрес, като използва стандартната програма Paint за създаване на адресна визитка, която се записва във формат JPG и се качва в албума. Този метод улеснява споделянето на адреси между членовете на форума.
-
Каква е диагнозата на Лора и какви са предизвикателствата, свързани с нея?
Диагнозата на Лора е аутизъм, характеризиращ се със затруднения в социализацията и емоционален дисбаланс. Това означава, че Лора преживява периоди на емоционално равновесие и дисбаланс. Този факт предизвиква предизвикателства като неочаквани нервни кризи, които могат да се случат по всяко време. Това изисква постоянно внимание и грижи, което води до емоционално напрежение за близките и грижещите се за Лора.
-
Как може работодателят да се справи с текучеството на служителите?
-
Какви са официалните празници в Южен Кипър?
....дори в БГ магазина миналата седмица докараха някакви пюрета на Ганчев ....
.......мисля че са хубави поне така изглеждат вие с бебетата най добре знаете....
...а тва за покриването не мисля че го казваш на сериозно нали.....

- мъжът ми от няколко години все вика Дай да ходим в Кипър на почивка.... ама все нещо ставаше и не можехме. Тази година обаче най-после успяхме да резервираме билети за началото на юни догодина!
Ще ходим за цяла седмица - засега сме решили Ларнака само, но ако ми препоръчате друго място, може и да размислим
А дали е далече от центъра за ходене пеша...? 

.., а преди малко /в 10:30ч./ закусих за втори път днес
... На тръни съм и още незнам дали ще пътувам, ама да не я задълбаваме тая...
И дори понякога тонът му да звучи лееееекинко менторски
ние великодушно му прощаваме тоя дребен недостатък 
та да покажем на по-пресните ни попълнения в темичката ни какво е аджаба филологически симпозиум! 

.. Отивам ей сегинка...

Аман ! Ей сега се прибирам от шОфЕрлЪк, малко да си видя къщата и към 3.30-4.00 трябва да си прибера детето,че съм запазила час в една частна клиника при спец. УНГ -и там да си кажат думата за нашата прослувута 3-та сливица,но хубавото е,че този доки работи със здравната каса и ще минем с направление при премахването и
.
пусни ми адреса в кукунделата. Ще черпя за услугата
А къде е седнал КОНСТРуктора????От дясно........
или въпреки усилията на човечеца и наличието на втори комплект педали в краката му, все пак успяваш да качиш по някой и друг пешеходец или колоездач на предния капак?..
/Не за друго- АААА да не си отвличам вниманието !!!!! 

! Ама си викам, да ми е здраво детето пък всичко друго ще се подреди някакси. Чудя се да купувам ли подаръчета за гостенчетата понеже в детското меню в Гудис предлагат и играчка
! Мамите в Кипър да си кажат мнението, плс!
....ама ако не се оправим бързо и това ще си кажа