Бабо Марто ти къде си, МАРТ да гушна мъничко човече

• 21 095
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
Аз докато се наканя да пиша и вие вече 5 страници сте изписали. Успешна седмица на работещите, а тези които са в болнични - като мен - приятна почивка  Wink

# 121
Добро утро, момичета  Hug

Сега попрочетох малко назад  smile3529

Много благодаря за пожеланията за нашия татко  Hug
Слънце, да ти е жив и здрав и твоя Митко, на патерица  Hug

Даниелка, честита хубава оценка на изпита  Peace

Белла, гледам си хвърлила око на Джемата. Ами аз не бих си взела точно нея  Rolling Eyes Тя копира много хубав модел на Премама, но изпълнението няма нищо общо. В нета, че та само лоши мнения за нея. Мами, които я имат казват, че не са доволни от количката. Коша за новородено е много малък и умалява бързо. Определено ен може ад ес ползва 6мес, както го дават. Летния вариант е неудобен за бебето. Аз попринцип не харесвам този вид летен вариант, защото когато спи бебето е с вдигнати крака. Но при Джемата е още по-лошо, защото ъгъла при гръбчето е много хрътнал и бебето се свива много. Не знам дали го обясних добре. И не на последно място, 600лв за количка на Чиполино ама никога не бих дала! Освен, ако не включат кошара и шезлонг в цената  Mr. GreenТи видяла ли си, че кошниците им струват към 70-80лв. Значи само количката ти излиза 520лв. Знаеш колко по-хубава количка можеш да си вземеш за някой и друг лев отгоре. Пък после си вземи кошница на Чиполино. не са толкова лоши. Аз с Маги ползвах тяхна.
Ето ти оригинала на Премама
http://www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?aref=0027693
Не си спомням колко струваше в магазина, но тук е 300Е. Значи, кажи-речи, цената е същата както при Чиполиното, но без кошница.
Ти си прецени, но аз наистина не бих взела точно този модел на Чиполино. И специално за новите модели на Чиполино, е по-добре да попрочетеш из нета какво пише преди да купуваш. Последната година са копирали много модели на хубави колички. Но тези модели изискват добра изработка, за да са функционални и удобни. А Чиполино не се слави с това.

Йо-йо, офертата за Спийдито наистина е добра  Peace Това е единствения модела на Куини, който си заслужава според мен  Peace И Фрийстайла беше хубав, но го спряха  Rolling Eyes

Аз изкарах Маги 15дена след изписването. Значи общо 20 дена е стояла вътре, заедно с престоя в болницата. Тя беше родена пак март и вече си беше хубаво времето. Е, не беше лято, но не беше и студ. Като се облечете по-добре, няма проблем. Колкото по-рано се извежда бебето, толкова по-добре. Трябва да се каляват от рано  Grinning Пък и вми гарантирам, че ще луднете в къщи затворени толкова време. Аз едвам изтраях 2седмици. Добре, че беше майка ми да идва да ме сменя за малко м/у кърменията, та да видя малко хора. Иначе лудваш и започваш да се потдаваш на т.нар. следродилна депресия. На мен тези малки разходки навън след болницата, много ми помагаха да си съвзема силите  Peace
А погача си се прави на 40дни, то не пречи  Peace

# 122
  • Варна
Здравейте и от мен! Успешна седмица на всички
Имам въпрос към всички, които вече са усетили бебето - Всеки ден ли го усещате?

# 123
Ами аз го усещам всеки ден. Но зависи кога си започнала да го усещаш  Rolling Eyes Аз започнах да го усещам осезаемо към 16г.с. И сега вече са си доста сериозни, хайде не ритници, но подритвания  Laughing
Но попринцип е нормално да не ес усеща всек ден дори и в по-напреднала бременност  Peace

# 124
Здравейте мами!
fever,още година и половина за бакалавър,после ще му мислим за магистърската степен!За бебчо,чесно да си кажа има моменти, в които забравям 4е съм бременна.По принцип го усещам,когато съм много гладна или преди изпит(явно от притеснение).
Сядам да си пише курсовата работа!До после  Hug !

# 125
Добър ден и от мен!
Ех, как ви завиждам софиянки, за тази Бебемания! Rolling Eyes Искам и аз  в Пловдив - толкова обичам да разглеждам бебешки работи (пък и да купувам де  Laughing) Някой не знае ли дали няма да има и в Пловдив такова нещо?

Февър - аз също започнах да усещам бебо в края на 16г.с. (казват че зависело и от телосложението, а аз съм слабичка все още  Grinning), и всеки ден усещам много фини ритничета, обикновено когато съм легнала или седнала. Peace

Честито на мамите узнали пола!   bouquetАз по всяка вероятност ще го узная другия понеделник - тогава съм на преглед. Мъжът ми не ми позволи да отида на онова 4D в Панаира, защото според него това са вредни облъчвания...и не успях да го разубедя Rolling Eyes

# 126
Добро утро !

Февер--усещам го всеки ден И все към 23-24 часа!Незнам защо тогава newsm78 newsm78 newsm78
През деня много рядко и за кратко!

За излизането след раждането --за лятни бебета може след 7-я ден ,а зимните след 14-15 дни!Аз съм по предпазлива и със малката миналата година изкарах 3 месеца без да я извеждам !Сега ще видим как ще процедирам с бъдещото малко човече засиви от много фактори !

Тези който са на работа --Да НЕ се преуморяват, а на другите като мен хубав ДЕн и на всички УСПЕШНА СЕДМИЦА!

# 127
  • София - Рим и обратно
fever, когато го усетих за първи път преди няколко седмици, в следващите дни замлъкна, даже си мислех, че съм си въобразила. После започна един ден да се обажда, друг - не. Чак сега напоследък, вече си е редовно (всеки ден) и все по-уверено. С каката не помня такива паузи, помня че като се почна и нямаше спиране, беше и много по-дива Crazy
Теб какво те притеснява, ако скоро си го усетила, може би е нормално да има паузи?

# 128
  • Варна
Ами аз мисля, че към 18 г.с. го усетих за първи път и не мога да кажа, че са ритничета ами по скоро потрепвания. Имаше дни, в които тези потрепвания продължаваха доста дълго - примерно непрекъснато 20 мин. Понякога имам и по-силни тикове над пъпа вдясно и последно имах такова усещане в събота. И сега сякаш от вчера насам нищо не усещам или са прекалено за кратко и мисля, че си въобразявам. Затова се притеснявам и питам при вас как е. Но ме поуспокоихте с отговорите си  Heart Eyes

# 129
А, здрасти посред обяд... Simple Smile

fever, и аз я усещам бебка почти всеки ден и най-странното е, че няма определен час. Мисля си, че е много капризна, защото малко да се свия, или с нещо да я притесня и веднага напомня за себе си. Embarassed Не ми позволява от 2 нощи да лежа по гръб /особено, ако имам неблагоразумието да си опъна краката/, явно предпочита да лежа настрани. И сега последното ми оплакване... аз нали обичам да си спя по корем...е, естествено от известно време е на полукорем /почти на страни, ама корема ми се опира на леглото/, но тя госпожицата не позволява вече да се опира корема ми на леглото...та вече си спим и само настрани. Embarassed

# 130
Fever, и аз в началото след като усетих бебчето почти седмица не го усещах и много се притеснявах ( беше началото на този месец). Сега вече всеки ден, но най-добре го чувствам когато съм легнала и с изпънати крака. Аз имах друго чудене, защо имам усещания в долната част на корема, като ми казаха че крачетат му стигат над пъпа?
Днес си взех кръвни изследвания и още не съм ходила на док., но виждам че хемоглобина ми е паднал от 128 на 110. Дали ще трябва да пия нещо?
Хубав ден на всички!  bouquet

# 131
и аз бебо го усещам всеки ден, но не са ритничета, а потрепвания и го усещам как се мести. Незнам колко е вярно това с музиката, но тези дни на Велинград имаше много хора и доста силна музика и то милото си подскачаше. Усещам го по различно време - някой път до следобяд не съм го усетила, някой път още със ставането.
Нямам търпение да почне и да рита. Rolling Eyes

# 132
ми аз го усещам всеки ден и през деня и вечерта дори сега се е раздвижила !!!!но при всеки е различно и то го усещам така активно и очетливо от 20-та седмици преди беше много различно като гъделичкане и то рядко а сега са си ритничета които си ги усещам всеки ден !!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 133
Ще може ли някои да ми напише на ЛС,как беше паролата за снимките,че съм я забравила  ooooh! ,а искам да каа някоя нова!
Мерси предварително!  Hug

# 134
Divena,tai(адашке) БЛАГОДАРЯ  Hug !

Общи условия

Активация на акаунт