Банда готини плетачки, майсторят дрехи и играчки - 25

• 52 749
  • 495
  •   1
Отговори
# 120
Steisi, благодаря!Копи пейстнах си всичко и когато започна пак ще се допитвам... :hug:Wendzy, много полезна информация си дала, за мен като пътуваща е доста по - лесно да си взема от срещу Съдебната палата, та щом стигна да взема ще пиша....Не че съм изучила вече двете и едната игли та се хващам чак за пет Laughing Laughing Laughing LaughingАма пусти мерак!

# 121
venividivince, много е хубава и лентата и китката! На ръка ли зашиваш или плетеш в кръг?

# 122
Някой има ли идея как да направя плетено копче? Кръгло, тумбесто.
Единственото, което ми хрумва е да плета около истинско копче, но не ми се искаше този вариант.

# 123
  • най-шареното място
А защо не направиш копче от преждата?

# 124
Някой има ли идея как да направя плетено копче? Кръгло, тумбесто.
Единственото, което ми хрумва е да плета около истинско копче, но не ми се искаше този вариант.
Около тънък молив или нещо друго не по-дебело навий 3-4 пъти прежда.
Изтегли бримка с куката, извади молива и започни да оплиташ с нисък пълнеж този пръстен, ама плътно оплитай. Накрая от тази страна, която ще ти е задна, опъни конеца накръст, така и предната част на копчето ще придобие по-изпъкнала и хубава форма.

# 125
Тити, благодаря! Не го знаех този номер. Безценен е!  Hug

# 126
Лентата я плетох като правоъгълник, че само на обръч съм плела досега. И си я заших отзад с игла, както и цветето. Може наистина да плета и в кръг, но с обръча ще ми е играчка постоянно да си издърпвам месината, а така ми е много лесно. Мисля, че и купените ленти имат ръб отзад, и затова не е проблем че има шев.

# 127
  • в баира
Аз от няколко дена така яко съм се забила в руските форуми, че вече очите ме болят. Даже почти превършвам едно нещо, но ще се хваля като го свърша.
А на това видях попаднах днес.

# 128
Фифундрела, направо се влюбих в това моделче

Жалко, че самичка не мога да си го направя!!! Cry

# 129
Невероятни са дрехите, направо ме е срам да хвана иглите Embarassed

# 130
# 131
Най-после да покажа творенията ми за базара,от тук до края на албума плюс шаловете:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=303154

# 132
 Flutter прекрасни неща

# 133
  • Глоджево/близо до Русе/
ac.mari,прекрасни неща си намерила,много разбираемо е показано Peace
 kabzimalka,оплела си страхотни неща  bouquetвъзхищавам ти се ,че имаш търпение да си "играеш" с такива малки неща Hug

# 134
  • София/Овча купел 2
Я да се запиша,че все я търся темата.По-късно ще показвам - имам 2 шапки готови.

Общи условия

Активация на акаунт