® E-bay - тема 16

• 38 759
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 30
Малееее, сифилисът предава ли се по форумен път  newsm78

момичета,а може ли някоя от вас да ми поръча нещо от ибей  newsm78 срещу определено заплащане newsm78

Кажи какво си си харесала, пък ще видим как да помогнем

# 31
# 32
  • sofia
На мен снощи една момо англичанка ми поиска 5лири за едно потниче(ама пък много хубаво),болна съм

# 33
И на мен ми направи впечатление, че напоследък много са завишили шипинга в английския ибей. Дали са им се вдигнали цените на пощенските покрай тази глобална криза  newsm78

vikuna, като гледам първоначалната цена на маратонките, явно продавачът иска да си спести от таксите в ибей и затова е натоварил доставката.

# 34
  • В сърцето на ММ
Повечето продавачи вече изпращат само signed for или registered mail.Това повишава пощенските с 3,50 и 4,50 лири.
А останалите пък сигурно така избиват,за да могат после да плащат загуби от диспути за неполучена стока. Mr. Green

# 35
  • София
Вие защо се дразните от шипинга? Аз си смятам крайната цена-ако ме устройва наддавам. Изобщо не ми пука колко е спестил от такси и т.н. Ей сега ми поискаха 6 лири за шипинг за един крем. Но ако си го купя за 10 лири сумарно, а той  там струва 15 ( тук го няма- за Olay говоря) значи пак съм на далаверка.  Grinning

# 36
  • у нас
И аз да се разпиша и да следя темата  Peace

Да споделя че след ограничението от 30 дни,поставено ми от ибейци,отново съм на фронта --спретнах една регистрация на мъжо и шопинга продължава  Joy

# 37
  • В сърцето на ММ
На мен днес официално ми премахнаха страйка. Simple Smile
Вече съм с чисто досие.Но си имат специален отдел за разследване и хващат всичко по IP-то,така че определено ако има два акаунта и се ползват от един компютър,ще го хванат. Peace

# 38
  • у нас
Ми те ще го хванат,но мъжо също "обича да ибейства" това забранено ли е  Wink

# 39
Мъжа ми има два акаунта в немския ooooh!, аз един в английския Tired. За сега нямаме проблеми Praynig

# 40
Lorexa-Успех Peace
А някой поръчвал ли си е спално бельо?Препоръчайте търговец, моля, че на мен вчера на изложението "Света на мебелите" ми обявиха цена 350лв за нещо такова..
http://cgi.ebay.com/1000TC-Queen-Emvroidered-Egyptian-Cotton-Duv … #ebayphotohosting

# 41
Добре де вас шипинг от 5-6 паунда ви притесняват ли?
Ами нали има фиксиранана тежина няма значение дали е блуза или крем.Аз на такъв шипинг не съм попадала никога Confused
Аз докладвах на ибей за един измамник с 40-50 продажби и 100% фиидбек и го хакнаха.Незнам какво са проследявали.

Баси и долара.Сега гледам,че паунда пък пада.

# 42
Добре де вас шипинг от 5-6 паунда ви притесняват ли?

Не ни е притеснил особено, както се вижда, пазаруваме си  Mr. Green Просто стана въпрос и се заговорихме... Не е важно дали е много или малко, а дали е умишлено завишен  Peace 

# 43
Момичета,аз пак имам проблем - едни обувки на малкия,ги няма от 24 септ. - тогава съм ги платила,вчера писах на продавачката,вижте какво ми отговори:
hello, i have proof of postage - the shoes were despatched to you (first class royal mail) on 27/9/08. There is no tracking number with this type of postal service however my address is clearly printed on the reverse of the package in case it is mislaid - it has not been returned to me as yet. If the package does not arrive with you then i am loathe to make a refund as it has been sent and especially due to the fact that I made an exception by sending this overseas (my listing clearly states that I only ship to UK) - I certainly wont be shipping overseas again as it looks like I am going to be out of pocket due to this. Please let me know if you have not received it in the next week and I will seek advice and decide on the next course of action
Сега какво да правя - да чакам ли още,диспут ли да пускам,има ли изобщо шанс да ми се върнат парите,какво да правя?

# 44
Попадала съм в твоята ситуация. Имаш два варианта - да изчакаш и другата седмица (няма да е късно да пуснеш диспут и след това, 40 дни е срокът), както те е посъветвал(а) продавача или веднага да пуснеш диспут. Вероятността да не ги получиш е мнооого голяма, щом уж са изпратени още на 27.09, но има вероятност и наистина да са изпратени и да обикалят някъде по света. Както и да е, по мое лично мнение, пускай диспут още сега.

Общи условия

Активация на акаунт