® E-bay - тема 16

• 38 724
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 390
  • В сърцето на ММ
Ох,тази вечер не съм добре май с правописа. Embarassed
И аз  си купих количка от китаец,който вече не е регистриран и мисля,че там "изгорях",та снощи спечелих още една от Германия-дано този път всичко е наред.Малко златна ще ми излезе,платих две-евентуално ще имам една. Tired

Похвал.

# 391
# 392
Brrr , честито, със здраве да си я ползвате на лято Peace
 murvet77 , НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КОЛКО ЩЕ СТРУВА ПЪТЯ ДО ТУК, ПИТАЙ ГО..Може и да не иска да я прати newsm78

# 393
# 394
  • някъде там
Brrr, защо не пуснеш диспут newsm78 Аз така още на третия ден след плащането ми изчезна продавача , пуснах диспут и ескалирах веднага.Пей Пал ми върнаха парите......

# 395
  • В сърцето на ММ
Пуснах диспут,но нали според тяхните правила трябва да са минали поне 10 дни от покупката и сега кой знае какво ще стане,може вече картата на китайчето да е празна.Стана седмица вече-отговор нямам от Пейпъл-дано да ме огрее.
Установих,че е по-лесно  количките да се купуват от немския ибей.От Англия са много големи доставките. Rolling Eyes

# 396
  • някъде там
Ами аз през сайта на Пей Пал пуснах диспут.Това беше на  3 ден след плащането.От там явно може по рано, а като се пуска през И-бей е 10 дни...

# 397
  • В сърцето на ММ
Ами като не знам. ooooh!

# 398
  • Варна
 да се цитирам...
Цитат
п.п. получих и пакет от щатите, бях писала за спора си с продавача за комбинирания шипинг. 15,50$ е платил а не 30 колкото поиска и твърдеше, че му дали цена от пощата. И може да съм каквато ще ама ще го докладвам пред ибей...само да открия как и къде точно.
Продължението е, че писах на продавача а не на ибей, че съм получила пакета.. двуумя се какъв фийдбек да му поставя заради шипинга който е толкова и толкова и ще помисля дали да не докладвам на ибей за ниските цени на търговете на които продава, високия шипинг и спестяването на такси.
Веднага получих отговор, че ще е повече от щастлив да ми възстанови разликата, да му напиша колко е защото пускал много пакети в един ден и квитанцията му е обща.
Та така... за пръв път върша такива неща ама и за пръв път някой не ми прави отстъпка за комбиниран шипинг.

... някой беше си купил палтенце на предните страници - много е готино!
И чехлите - както вървят температурите може и тия дни да си ги обуете. Simple Smile

# 399
  • sofia
Момичета,да се похваля
Продавача на гадния потник Мис Сиксти ми върна парите без диспути и спорове, дори не иска да и го връщам,ще бърша праха вкъщи с дрехи от Сиксти  Sick

# 400
 ooooh! "Забрави ибей"-отсече мъж ми  Joy, след като му прочетох  hahaha Кътайте бели пари за черни дни, не харчете за глезотии

# 401
Здравейте и от мен, аз пък да се оплача, сега решила,че искам памперси Huggies от ebay да си купувам. Мъжа ми ме гледа все едно съм полудяла, а аз с блясък в очите му обяснявам колко са красиви и че тук нямало такива  Crazy. Ама пустите търговци или не искат да доставят до тук или цената е направо убийствена. Но аз няма да им се дам, ако трябва ше помоля едни роднини от Англия да ми ги препращат. Само не ми се смейте, настина имат страхотни картинки  Blush

# 402
Нищо ново под слънцето, звучи ми като "За бога, братя, не купувайте!"  Mr. Green
Сега няма да смеем да се хвалим тук, щото не знаем коя е жената на Орешарски и като разбере милия как харчим за глезотии....  Money

# 403
  • Русе
Момичета, моля за помощ  Praynig тези от вас, които вече са поръчвали обувки/маратонки в американския Ибей. Спешно ми трябва да знам 39 и 41 по българската номерация на колко отговарят по американския стандарт? Както и 44 и 45 за мъж. Моля за помощ, че искам да поръчам нещо, а знам, че таблиците лъжат...

# 404
И аз с въпросче, колко ще струва колетче от 13кг. от Англия, че продавачката казва, че ще е много скъпо  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт