® E-bay - тема 16

• 38 775
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 375
Имам питане към тези от вас, които купуваха детски чорапи и чорапогащи от WBSOCKS. От нашите магазини винаги взимам по-големи, например дъщеря ми няма 4 години, но аз купувам като за 5 г., защото като ги изпера (памучните) много се свиват и стават тъкмо като за нея. Та питането ми е дали тези се свиват и пак ли да взимам по-големи или да се придържам към точния размер според възрастта.

# 376
Мисля,че мъничко се свиха,но пък аз взех за 2-3 години а сме на 2,5 но сме дребни и са ни добре.Така,че заложи на малко по-големия размер според мен

# 377
tanchini2 , благодаря ти!  bouquet

Дуранго, ти нарочно ли се мяркаш в онези теми, търсиш си работа като хамале и използваш подписа си да се рекламираш, т.е. продаваш  Mr. Green

# 378
хамале hahaha Joy,звучи ми хибридно м/у хамал и магаре,нищо лично

# 379
  • Варна
Durango, ами ако някой вземе и се върже на подписа ти, тогава?

# 380
pepi стига да не е от Враца ще му го доставя
 Joy а да и ако ми даде нотариално заверено пълномощно
проверката може и без пълномощното

# 381
Аз да се пихваля,че успях да се регистрирам,което сигурно е най -лесната част Simple Smile Сега чета за paypal и да ви питам има ли значение дали ще се регистрирам само като купувач т.е. само да изпращам пари или и като продавач и купувач? Някой продавал ли е в сайта? Питам,защото мъжът ми прави разни дървени неща и си мисля,че може да се продават по-добре в чужбина ,отколкото в Продавалника например.
И още няколко въпроса имам ако не прекалявам,но тук си обяснявате повече кой какво си купува, а точно как става явно сте писали в първите теми. Ако ви затруднявам ще се връщам да чета назад да се уча Simple Smile
Та ме интересува вие всички в английския ли пазарувате? Като има дадена цена за доставка ,заплащате само нея и не гледате колко ви тежи пакета и тарифи на доставчиците ли?
И дано не се изложа ,но кога се теглят парите - при спечелване на търга или при доставката?
Извинявам се пак за нахалството,но сама няма да се оправя скоро с моя перфектен английски  Embarassed

# 382
Регистрацията в PayPal се прави, за да можеш да превеждаш и получаваш пари. Тя няма почти нищо общо с пазаруването или продаването в ибей. Ние пазаруваме от всички възможни ибеи по света. С една регистрация, в който и да е ибей, можеш да влизаш в другите - английски, немски, френски, американски и т.н. и да пазаруваш. Парите не се теглят, а ти ги превеждаш чрез Пейпал, след като купиш нещо. Обикновено продавачът е указал в какъв срок трябва да платиш. Цената, която плащаш е цената на продукта плюс пощенските, които или автоматично излизат, или продавачът ти ги казва колко са. Почти нямаш право да протестираш за пощенските, така че не е нужно да гледаш тарифи и килограми и т.н. Но не е лошо да прочетеш все пак указанията от първия пост, а и първите няколко теми. Вярно, има спам (почти всички сме допринесли за него  Embarassed), но пък има и много полезна информация. Аз лично започнах да пазарувам, след като изчетох 2,3 и 4 тема. Е, знам и английски, де  Peace
А за продаването в ибей - не мога да ти помогна, но преди да започнеш да продаваш, научи се да пазаруваш, т.е. натрупай малко стаж  Mr. Green (мое лично мнение)

Дуранго, чувствам се дискриминирана на териториален принцип  Thinking

# 383
Мерси много Simple Smile Сега започнах да чета първата тема и започвам малко да се ориентирам.Но ако реша да пробвам ще е с нещо дребно Simple Smile

# 384
Да се похваля,това е якето което ме хвърли в смут с доставката,но го спечелих:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150306136579

# 385
Честито, само че аз същото за мъжът ми, само че истинска кожа (предполагам знаеш, че това не е кожа) платих 9.50 доставка.

# 386
И аз да се похваля с нов чипик  newsm53

охх кога ще стане време да си ги нося....

# 387
  • В сърцето на ММ

И аз мислех,че става дума за такова яке.
Но щом си го харесвате и цената ви устройва,значи всичко е ОК.И без това следващия сезон ще купите друго. Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 20:46 от Brrr

# 388
И аз да се похваля с нов чипик  newsm53
охх кога ще стане време да си ги нося....

Grinning Joy mamahrisi  и аз ще ти правя компания в носталгия по лятото,защото така между другото се обзаведох с 2 чифта подобни чехлички,само че черни и на Кларкс  Crazy Flutter Hug

става чума за такова яке.

ooooh!Сакън  Laughing да не е Чума  Joy Joy Joy

# 389
Може ли един бърз въпрос:Тази количка струва 50 паунда ли?колко е доставката?има ли доставка до БГ?

Общи условия

Активация на акаунт