® E-bay - тема 16

• 38 796
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 360
mamahrisi,  bouquet Много сте мили Simple Smile Ще взема да започна да чета по-обстойно,може и да се науча как става Simple Smile С повече питане поне  Embarassed
За това ,което си ми пояснила знаех,че е търг,за продавача,че трябва да се гледа какви са оценките му,колко са аддавали ,но там,където пише до къде доставя мислех,че това е страната,от която е продавача  Embarassed
Може ли да попитам обаче по какво да разбера дали стоката е нова или употребявана ?
И евентуално ако се стигне до там де Simple Smile за паъпал нали не е необходимо да имам кредитна карта? Достатъчно ли е да имам сметка?
Между друготомоя мъж често ми повтаря девиза ти,само че звучи малко по-различно - "Жена с пари е като луд с къртечница"  Joy

# 361
Благодаря момичета   bouquet

# 362
Трябва карта, дебитна или кредитната, няма значение, пари да има в нея  Mr. Green Аз лично имам дебитна на Първа Инвестиционна Банка, поръчах си я по интернет от страницата им  Wink

# 363
Я ми кажете спечелих едно кожено яке без да искам(направих оферта и незнаех,че като се приеме го печелиш) ooooh! и сега не го  искам.Диспут ли ще пусне продавача или автоматично направо ми слага страйк,за първи път ми се случва.Лъжа го аз тук и му мажа някакви лъжи ама той немец и май не разбира много английски.

# 364
  • някъде
http://pages.ebay.com/help/account/acronyms.html Тук са всички съкращения,които можгеш да срещнеш в описанието на стоките
Таси,веднъж и аз спечелих така,но реших,че не искам стоката и се разбрахме с продавача да си пишем по една положителна оценка+изпращане на таксата му към ибей.И той после си релистна стоката и си е бил на далавера
Ама гледам,че новата форумска вълна са кожените якета.Аз искам кожено манто,обаче незнам как да го търся.От тая кожа,на която й викат обърната и е тук-таме с излезли пухени ръбове... Embarassed ooooh!

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 22:20 от zhekova

# 365
# 366
  • В сърцето на ММ
Я ми кажете спечелих едно кожено яке без да искам(направих оферта и незнаех,че като се приеме го печелиш) ooooh! и сега не го  искам.Диспут ли ще пусне продавача или автоматично направо ми слага страйк,за първи път ми се случва.Лъжа го аз тук и му мажа някакви лъжи ама той немец и май не разбира много английски.
Tasi,в най-лошия случай продавачът пуска клейм,че не си платила стоката.Получаваш писмо от ибей и в 9 дневен срок трябва или да докажеш,че си платил,или да платиш.Ако пожелае след това продавачът може да ти постави страйк.
Дано да излезе разбран и да не ти прави проблеми. Peace

# 367
Я ми кажете спечелих едно кожено яке без да искам(направих оферта и незнаех,че като се приеме го печелиш) ooooh! и сега не го  искам.
Дай да го видиме , може да го харесаме...

ама той немец и май не разбира много английски.
http://translate.google.com/translate_t?hl=bg#

# 368
tasi наистина дай да видим, аз така или иначе ще купувам

# 369
  • у нас
Голямата ми дъщеря,след като премина през кукли,колички,а последната и страст беше лаптоп (играчка разбира се,радва му се точно 4-5 дни  Tired ) сега искала пишеща машина,та чак говори на сън за нея  hahaha
Една инглиш лейди реши че може да ми я продаде по-скъпо отколкото я е купила в магазина,като ми поиска 22 паунда за шипване  Shocked
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2702951 … DME:X:RTQ:GB:1123

Това е заради постния ми акаунт,взеха ме за канарче  Twisted Evil като ме гледат с тез 3 оценки и си викат,ей тая сега ще захапе въдицата  hahaha но ще устискам още 20 дни и тогава ще им кажа аз на тях  Wink

# 370
tasi наистина дай да видим, аз така или иначе ще купувам

Twisted EvilЧакай да видим в коя тема те хванах,да влизаш "по грешка" Wink-да няма скоро-баща излиза от митница с редутско кашонче  Laughing Joy

# 371
И аз бя1х с постен акаунт понеже като получа стоката и като лудите пиша иценки обаче паур селърите изобщо не си дават зор и вместо да имам над 50 оценки аз си стоях на 8.
Сега и аз нахитрях ( няма да съм вечния шаран я). Благодаря им за стоката бла бла и ако се интересуват от feedbacks да бъдат така добри да ми поставят на мен.
Някакъв гаден гнусен китаец ми пише " моля напишете ми дали харесвате стоката ни и ако е да, ще ви поставим оценка" лелелел каква майна му теглих. Казах му, че аз своята задача съм изпълнила преди месец и е трябвало веднага след като е получил парите да ми постави оценка и че е ужасно нахален и никога вече няма да купувам от него.
Китайчето се скъса да ми се извинява и каза, че подарък, ще ми пращал, но аз категорично му отказах. Във оценката му написах, че нему прави чест да ме изнудва за оценка  Laughing

# 372
Ето го.Ако някой го иска да ми пише на ЛС.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … item=150246199121

А днес сутринта спечелих това палто на Fornarina:

# 373
teo ми излизам с кашони професионално, виж ми подписа
 Joy

# 374
 Twisted EvilДа бе Wink Laughing-ще станеш ти фен на сайта Crazy

Общи условия

Активация на акаунт