® E-bay - тема 16

• 38 799
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 345
  • В сърцето на ММ
Защото е изпратено като малък пакет. Peace

# 346
Здравейте,момичета Simple Smile
Нахлувам в темата ви с един малко нахален въпрос - понеже не съм много добре с английския ,чета,чета и нищо не схващам как се пазарува .Горе долу имам идея от българския Аукро,но тук ми е сложно. Та въпроса ми е - гледам един фотоапарат,защото си търся, на много изгодна цена и се чудя - реална ли е цената,нов ли е апарата и най-важното - би ли се ангажирал някой да ми го купи  ако всичко е както трябва Embarassed Ще си платя каквото трябва.
Ето за това става въпрос http://cgi.ebay.com/8MP-OPTIO-E50-CAMERA_W0QQitemZ320314789373QQ … ksid=p3286.c0.m14 или пък ако вие сте срещали нещо по-добро.
Пак се извинявам,ако е прекалено нахално  Hug

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 20:12 от Djina

# 347
Апарата не е нов.
Освен това не е посочено да шипва извън щатите.
Цената може да се разбере след 4ч.Търг е.

# 348
Мерси  Hug
Явно,че няма да се оправя с този сайт Simple Smile

# 349
Първо да Ви благодаря,на всички които се включихте,якето със сигурност е повече от 2кг
Зимно е,подплатено,е е XXL размер,явно това ще е реалната цена за доставка,а търга още не е започнал,никой не е наддал,и незнам дали имо общо с цената,а това е дословно отговора на продавача:
Hi, yes I would post to Bulgaria. After cheking with the Uk Royal mail the cost would be £45 as I always like to track my items to ensure that they are delivered safely so this is the cheapest it could be done for.

# 350
Какви се тези доставки , дето ги плащате  #Crazy 30-40 паунда! Ми тогава защо да пазарувате от ибей, за тези пари може и от магазина

# 351
Какви се тези доставки , дето ги плащате  #Crazy 30-40 паунда! Ми тогава защо да пазарувате от ибей, за тези пари може и от магазина

Ами да ти кажа от магазина много трудно мога да намеря хубаво кожено яке за мъж висок 1,90 и 120кг,проблема по-скоро е че ръкавите винаги са къси,а това  според размерите ще му стане,и колкото в магазина да ми излезе пак ще го купя Confused

# 352
  • В сърцето на ММ
Това дето аз взех ,ми излезе 70 лири всичко.Както и да го гледаш,пак е по-евтино отколкото тук и поне не е китайско или турско. Simple Smile

# 353
  • някъде
Мерси  Hug
Ааааааааа,не така NaughtyНяма да се отказваш!Я пробвай с нещо дребничко.Пусни пак линк,ще го обсъдим и ще видиш,че е лесно.Само не ми казвай,че не мож` да харчиш Stop

# 354
я дайте линк с кожено яке мъжко, много ще съм благодарен

# 355
Ако някой знае как е на английски - слухово апаратче моля да ми помогне. Искам да поръчам някакво  много миниатюрно да бъде, тъй като е за млад човек и ми се иска да не се вижда все пак.

# 356
Мерси  Hug
Ааааааааа,не така NaughtyНяма да се отказваш!Я пробвай с нещо дребничко.Пусни пак линк,ще го обсъдим и ще видиш,че е лесно.Само не ми казвай,че не мож` да харчиш Stop
Мдааа, няма се отказваш  Naughty даже се постарах нагледно да ти покажа какво основно се гледа при пазаруване в eBay  Wink дано помогне като за начало

# 357
Какво означава To Bulgaria -- FREE P&P за шипинг. Не пише фри само, а това

# 358
  • някъде
Ако някой знае как е на английски - слухово апаратче моля да ми помогне. Искам да поръчам някакво  много миниатюрно да бъде, тъй като е за млад човек и ми се иска да не се вижда все пак.
hearing aid

# 359
Какво означава To Bulgaria -- FREE P&P за шипинг. Не пише фри само, а това

P&P --> post and packing, демек поща и опаковане FREE  

Общи условия

Активация на акаунт