® E-bay - тема 16

• 39 858
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 675
  • у нас
След няколко дни ще се върнат в картата ти а от там си ги ползваш както обикновено  Peace

# 676
  • Варна
Хайде стига с тоя бензин за пощенските. Ми може да иска пътьом и да обядва някъде, няма да им плащам и манджата.
Факт е, че е на добра воля нормалната цена за транспортни, но при условие, че шипинга за собствената им страна е минимален, значи бензина им не е чак толкова тежко перо... И няма нищо некоректно в това да си поискаш свястна цена.

# 677
Здравейте.една англичанка ми върна парите за едни маратонки.Тези пари сега са в моя пейпъл.Как мога да ги ползвам при плащане през ибей.Някаква стърка при самото плащане на дадена стока ли се променя?
Ъ? На мен един ми върна париуте з анещо и си отидоха директно на банковата ми сметка. Ти как видя, че ти стоят в пейпал? Аз па такова животно не съм виждала. newsm78 Моля компетентеж човечец да каже.

# 678
  • Варна
Цитат
Здравейте.една англичанка ми върна парите за едни маратонки.Тези пари сега са в моя пейпъл.Как мога да ги ползвам при плащане през ибей.Някаква стърка при самото плащане на дадена стока ли се променя
Парите няма да ти се появят в картата защото не са върнати там, върнати са през имейла ти. Ще можеш да ги ползваш като плащаш през пейпал. Трябва да са в съответната валута... т.е. в лири ако плащаш лири например. Нищо допълнително не трябва да правиш, автоматично ще бъдат друъпнати, ако са недостатъчни, пак автоматично ще се доплати от картата ти.

# 679
  • у нас
На мен вече за трети път ми връщат пари и първо ги виждам в пейпъл и след няколко дни в картата ми  Rolling Eyes
eдиния път доброволно бяха върнати а двата пъти след спечелени диспути

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 22:10 от Lorexa

# 680
  • Варна
Ми трябва да уточним кой какво има предвид под 'появиха се в пейпал'. И  в двата случая транзакциите се виждат т.е. има ги в акаунта. Когато парите са върнати в картата пише, че транзакцията е към картата и парите ги няма в пейпал баланса.
Във втория на транзакцията не пише че са към картата, рефунда е по имейла и парите са в баланса и не помръдват от там... .

# 681
  • Бургас
Благодаря Ви!Стана ми ясно!  bouquet

# 682
Попрочетох доста от темата и повечето пишете за това какво сте си купили от ибей.
Интересно ми е до сега някой продавал ли е успешно там и какво?
Всъщност може ли да се печели от тук или само да харчиш..... Grinning

Като гледам,основната група тук харчим като луди LaughingАко има някой,който печели,то печалбата му вероятно пак се връща тук LaughingИзобщо,омагьосан кръг,от който трудно се излиза newsm78

И да попитам-понеже последните дни съм на тема очила,дайте някой UK продавач на оригинални маркови очила,интересува ме po-специално PRADA.

Ето заповядай http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … item=330283642247
Страхотни са и са на много изгодна цена  Grinning

# 683
  • Бургас
да си кажа и аз болката ...  Blush
харесах си обзавеждане за детската на сина ми, обаче ... не доставят извън щатите  Tired
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200272927 … DME:X:RTQ:US:1123
толкова търсих тук легло с преградка отстрани, но не можах нищо да намеря, ако някой е мяркал ... , плиийс дайте линк  Praynig

# 684
Имате ли представа дали освен оценката, която поставяте на някой продавач, дали той вижда и оценките по 4-те критерия със звездите?

# 685
# 686
  • Бургас
Дуранго,  благодаря ти   bouquet  bouquet  bouquet

тук са на двойна цена, възможно ли е транспорта да ми излезе 1000 лв, ако намеря кой да ми го достави от Щатите ?  Thinking

# 687
Дуранго,  благодаря ти   bouquet  bouquet  bouquet

тук са на двойна цена, възможно ли е транспорта да ми излезе 1000 лв, ако намеря кой да ми го достави от Щатите ?  Thinking

Според мен ще ти излезе доста по изгодно да си го вземеш от тук.  Peace Дори с безплатна доставка да беше, като сложиш мита и ДДС пак идва на същата цена.  Thinking
Къде видя, че са двойни цените?  newsm78

# 688
  • Русе
Имате ли представа дали освен оценката, която поставяте на някой продавач, дали той вижда и оценките по 4-те критерия със звездите?

Мина, не ги вижда. Peace

# 689
  • Бургас
ами като сметнах комплекта - леглото и двете шкафчета без транспорта от ибей идва към 950лв , в сайта на "Касида" е около 2000 лв  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт