® E-bay - тема 16

• 38 860
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 930
  • Варна
Извинете ме ,че халълтвам в темичката, но ще съм Ви благодарна ,ако някой може да ми отговори на въпрос отностно PayPal.
Имам баланс 97 евро в акоунта си.Пробвам да си платя една козметика и хоп- изненада.Давам ми ,че имам лимит за изпращане само 5.41 евро.Иначе в баланца си стоят 97 евро, но се получава на практика ,че не мога да изпратя повече от 5.41 евро.
Какво мога да направя?Защо се получава така?Не съм отметнала никакви лимити в графата за лимити...
Благодаря Ви предварително!
Валутата в която трябва да платиш евро ли е?
Имаш ли други пари по картата си/ако е дебитна/?

# 931
Извинете ме ,че халълтвам в темичката, но ще съм Ви благодарна ,ако някой може да ми отговори на въпрос отностно PayPal.
Имам баланс 97 евро в акоунта си.Пробвам да си платя една козметика и хоп- изненада.Давам ми ,че имам лимит за изпращане само 5.41 евро.Иначе в баланца си стоят 97 евро, но се получава на практика ,че не мога да изпратя повече от 5.41 евро.
Какво мога да направя?Защо се получава така?Не съм отметнала никакви лимити в графата за лимити...
Благодаря Ви предварително!
Валутата в която трябва да платиш евро ли е?
Имаш ли други пари по картата си/ако е дебитна/?

В евро трябва да платя.Имам парички в картата newsm78

# 932
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да се похваля с последните покупки, пристигнаха много бързо, от САЩ и от Англия. От Англия за 2 дни.

# 933
Имам едно въпросче. От вчера дни се мъча с нещо и много много моля някой за съдействие Simple Smile
Как точно в информацията за шипинг, да пусна за конкретни страни списък с цената, за всяка една страна поотделно  newsm78 newsm78
Много благодаря за инфото предварително

# 934
И аз да питам нещо - бях ескалирала един диспут за неполучена стока и сега ще ми върнат парите - та въпроса ми е - сега да поставям ли положителна оценка на продавача,а и ако поставя той на мен изобщо дали ще постави положителна в този случай?
По този повод вчера исках да напиша отрицателна оценка, но не успях  Tired
Изписа ми че артикула го няма, а е платен на 15 септември - колко време беше срока за фийдбек?
От продавача имам положителна веднага след плащането, но не получих стоката, пуснах диспут, ескалирах и .... за момента нищо  Crazy
Всъщност не съм гледала.
Получавате ли уведомителен мейл за развитието на нещата/връщане на сума/  newsm78.
И в какви срокове?

# 935
  • into the blue
mam@,мога да отговоря само на първия въпрос:имах плащане на 23.09,на 5.11 получих подканващо писмо от и-бей за поставяне на оценка,та мисълта ми е,че горе-долу срока за фийдбека сигурно е около 45 дена  Peace

# 936
някой виждал ли е в бг магазин да се продават такива "пантофи"

# 937
  • някъде там
Във Варна , накъде в мола гледах, но точно къде ,в кой магазин незнам newsm78 Със сигурност е в мол Варна де...

# 938
  • на кой му пука, майна
Имам един въпрос за плащането на стоката и застраховката: Тази застраховка калкулирана ли ви е принципно, когато видите тотала си или не е ?
Понеже при мен не беше, съм си платила само цената на стоката, дали е грешка, какво може да ми коства, че не ми е застрахована пратката ?
Вие как процедирате, когато не ви е калкулирана застраховка ?

# 939
Имам един въпрос за плащането на стоката и застраховката: Тази застраховка калкулирана ли ви е принципно, когато видите тотала си или не е ?
Понеже при мен не беше, съм си платила само цената на стоката, дали е грешка, какво може да ми коства, че не ми е застрахована пратката ?
Вие как процедирате, когато не ви е калкулирана застраховка ?

Продавача е задължен да я е вкл. в шипинга или пък я има отделно, но ако я има отделно я виждаш когато тръгнеш да плащаш.

Оказа се че съм платила два пъти за една и съща покупка, как ще стане връщането, само с добрата воля на продавача или със съдействието на ПП???
Как разбираш, че си платила два пъти? Според мен е теоретически невъзможно, но все пак...  newsm78 Ако наистина е така, първо пишеш на продавача с молба да върне едното плащане, ако откаже, тогава се обръщаш към Пейпал

Аз платих веднъж , тя ми върна парите и аз отказах да ги получа, но после видях, че предмета ми виси неплатен и аз пак го платих, и се оказа, че и двете плащания са ми отразени newsm78 в баланса а рефунда не!
Както и да е ще се оправим накрая, но проблема с тази продавачка ми е друг, тя отказва да ми изпрати предмета, но аз си го искам, опитах да отворя диспут ама не може, нямало 10 дни от края на търга.  #2gunfire
Някой има ли идея как да я принудя да ми го изпрати, на кого да се оплача???

# 940
  • някъде там
Отвори го през Пей пал диспута... Peace

# 941
А защо не иска да ти го изпрати?
Защото, ако продавачката е писала, че праща само до страната Х, а ти си от страната У, нищо не можеш да направиш.

# 942
Всичко е наред с шипването , но не иска да го изпрати защото го спечелих много ниско според мен а на нея това не и харесва #Cussing out

# 943
  • София
Има ли уловка тук,или който е спечелил роклята е платил само 9.98 плюс шипинга ?????
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250300396441

# 944
 PeaceЕ 60% за шипинг малко ли са  Laughing-като се има предвид че роклята е чайниш-с тях трябва да си готова за всякакви изненади наживо-хич не гледай снимките с фотошоп Wink

някой виждал ли е в бг магазин да се продават такива "пантофи"

PeaceЗавчера обзаведох фамилията с подобни "ботушки" от Метро-подметката е по-друга,но сме супер доволни и тримата-към 10 лв чифта са.И аз дълго се целих и чудих на ибейските,но тези ми дойдоха супер изгодно и сме доволни засега Hug

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 23:00 от teo_71

Общи условия

Активация на акаунт