® E-bay - тема 16

• 38 850
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 945
  PeaceЗавчера обзаведох фамилията с подобни "ботушки" от Метро-подметката е по-друга,но сме супер доволни и тримата-към 10 лв чифта са.И аз дълго се целих и чудих на ибейските,но тези ми дойдоха супер изгодно и сме доволни засега Hug
На Relax, нали  Wink и аз ги гледах миналата седмица, подметката малко афиф ми изглежда Thinking

# 946
 PeaceСамата подметка хич не е зле да ти кажа,не е за мокро помещение но си излезе стабилна,мен повече ме притесбява дунапренената част отвътре-да не се "премаже"бързо.Сега сме като бели мечки из къщи Joy Joy Joy-с ескимоски ботушки и рошави "мечешки"пижами Joy  Joy  Joy

# 947
как да потърся апрески,че ми куца англ????????благодаря

# 948
  • В сърцето на ММ
apres ski boots  Peace

# 949
  • София

И аз търсех апрески в  E-bay и намерих в КК  http://www.k-k.bg/bg/collection/0/11/194/ доста прилични за 32 лв !!! Тука като седнеш и забравяш ,че има магазини !

# 950
  PeaceЗавчера обзаведох фамилията с подобни "ботушки" от Метро-подметката е по-друга,но сме супер доволни и тримата-към 10 лв чифта са.И аз дълго се целих и чудих на ибейските,но тези ми дойдоха супер изгодно и сме доволни засега Hug
На Relax, нали  Wink и аз ги гледах миналата седмица, подметката малко афиф ми изглежда Thinking
Мината зима бяхме в къщи с такива, но много бързо се скапаха Peace

# 951
И аз да питам нещо - бях ескалирала един диспут за неполучена стока и сега ще ми върнат парите - та въпроса ми е - сега да поставям ли положителна оценка на продавача,а и ако поставя той на мен изобщо дали ще постави положителна в този случай?
По този повод вчера исках да напиша отрицателна оценка, но не успях  Tired
Изписа ми че артикула го няма, а е платен на 15 септември - колко време беше срока за фийдбек?
От продавача имам положителна веднага след плащането, но не получих стоката, пуснах диспут, ескалирах и .... за момента нищо  Crazy
Всъщност не съм гледала.
Получавате ли уведомителен мейл за развитието на нещата/връщане на сума/  newsm78.
И в какви срокове?
Аз получих мейл - 2 седмици някъде след ескалирането на диспута - пише че ми връщат сумата и ще се отрази в рамките на 5 работни дни - но не ми е ясно пък на мен къде - в картата или е пей пал баланса

# 952
  • Варна
Някой купувал ли си е GSM от Англия? Thinking

По-специално от този продавач:
http://stores.ebay.co.uk/cheapmobilephonedeals

Гледам, че има 100 % фиийдбак, ама досега не съм купувала телефони от иБей...

# 953
Аз получих мейл - 2 седмици някъде след ескалирането на диспута - пише че ми връщат сумата и ще се отрази в рамките на 5 работни дни - но не ми е ясно пък на мен къде - в картата или е пей пал баланса

Парите пристигат направо в картата след 3-5 дни,можеш да си ги видиш в разпечатката.Щом си получила писмо от пейпал-а,значи всичко е ОК.

# 954
chocolina Nokia 3310  ли ще си купуваш, мога направо да ти подаря една много употребявана
 Joy

# 955
  • Варна
Не, Самсунг Соул розов. Mr. Green

# 956
Момичета колко беше комисионната на Пей пал при плащане,в случай,че продавача не е регистриран там?Ако има значение става дума за превод до Германия.Предварително благодаря!

# 957
момичета имам и аз един проблем,в аукциона си една продавачка пише ,че шипинга до БГ е 3 долара ,и не намерих за нужно да питам излишно,след пратения ми инвойс поучавам шиппинг 15 долара,пратих и въпросче но още нямам отговор
та молбата ми е, къде се намираше в ибей дето да пооплача от завишения шипинг
 Peace

# 958
Благодаря ти - значи имам време  Grinning

# 959
  • някъде там
wiwian, защо не и пишеш , чев обявата е определена друга сума за шипинг и имаш намерение да се облачиш в ибей , че се опитва да скрие комисионните по този начин  newsm78
Иначе незнам къде е опцията...

Общи условия

Активация на акаунт