® E-bay - тема 16

• 38 836
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 960
wiwian, защо не и пишеш , чев обявата е определена друга сума за шипинг и имаш намерение да се облачиш в ибей , че се опитва да скрие комисионните по този начин  newsm78
Иначе незнам къде е опцията...
да,писах и и това ,но малко съм импулсивна и май избързах,неможах да се стърпя и вече се оплаках в , Resolution Center ,незнам дали това е правилното място,но все някой ще ми отговори,но иначе от мацката ни вест ни кост

# 961
  • някъде там
Дано е правилното място, но аз от там , в Пей Пал , съм пускала диспут... незнам newsm78

# 962
И мен преди малко ме ядосаха с този шипинг... ама аз съм си виновна, де. Писах на тези от wbsock да ги питам предлагат ли комбиниран шипинг и те ми отговориха, че да, всеки следващ продукт е с около 35% от обявената цена за доставка. Купих два чорапогащника и те ми изпратиха инвойс, в който няма абсолютно никакво намаление. А аз като една голяяяма бяла птица си платих... Сега не мога да си намеря място от яд - първо, защото изобщо купих тези чорапогащи, като четох, че не са ви харесали и второ, защото платих, като не ми комбинира доставката.... Вярно, че сумата е нищожна, но въпросът е принципен  ooooh! Но ще си им го върна със звездичките после  Twisted Evil Е, оплаках ви се, извинете, че ви занимавам, ама нямаше пред кого другиго да си излея яда...

# 963
Аз пък съм супер доволна от техните чорапогащници. Виктория си ги носи вече доста време без никакви видими следи от износване.

# 964
  • виртуално
И аз съм доволна, от 2 седмици се ползват чорапогащниците, но няма видими промени . И на детето са удобни, и разцветката е прекрасна. Аз бях купила лот от 3 бр. и шипинга беше около 2.50 лири

# 965
И аз купих от лота с трите розови купих миналата зима. Пера ги на 30 градуса със Сано Максима и не съм забелязала да им има нещо.

# 966
Ооо, благодаря ви! Вече не ме е толкова яд  Simple Smile Преди няколко дни писаха, че ставали на топчета и видимо изтънявали, та си мислех, че за такова качество 7 лв са им много, но щом са хубави, значи ще преглътна това, че не ми комбинираха доставката.

# 967
  • В море от любов
Здравейте  Grinning
Извинявам се предварително, може би не съм за тук, не съм чела цялата тема отначало Embarassed, въпроса ми е следният: Харесала съм си неща от e-bay, но изобщо не съм в час какво трябва да правя и как мога да си ги поръчам Rolling Eyes
Някой ще може ли да ми окаже съдействие?

# 968
Като начало кажи какво си си харесала

# 969
  • В море от любов
Дрешки Peace

# 970
ivaaa, малко трудно е с един пост да се каже всичко, но....
1. В ибей не се поръчва. Има много продавачи и много стоки. Стоките са обявени или на търг или на твърда цена. Когато са на търг, участваш в него и залагаш сума. Печели този, който е заложил най-много до изтичането на търга.
2. Има доста ибеи - английски, американски, френски, немски... и т.н. След като се регистрираш в който и да е от тях, можеш да пазаруваш от всички останали, като влизаш в тях със същото име и парола.
3. Не всички продавачи в ибей са съгласни да изпращат до България. Ако в обявата на стоката има цена за шипинг до България, можеш да купуваш, ако не, първо питаш продавача дали е съгласен да изпраща до тук и колко ще струва.
4. За да платиш трябва да се регистрираш и в PayPal. За целта трябва да имаш кредитна или дебитна карта, която да става за международни онлайн разплащания. След като купиш дадена стока, плащаш я чрез Пейпал акаунта си. Когато си избираш дадена стока, гледаш дали продавачът приема такова плащане, ако не, търсиш друг.
5. Затова те питах какво си си харесала, като дадеш линк към въпросната стока, по-лесно можем да ти кажем как да го купиш  Peace

# 971
  • В море от любов
pepi7096   bouquet Благодаря за подробното обяснение Heart Eyes
Но за съжаление едва ли ще мога да се оправя сама Confused
Ето тези неща съм си харесала:
http://cgi.ebay.com/CHEROKEE-PANTS-HOODIE-SHIRT-3PC-SET-TAG-34-9 … 837QQcmdZViewItem
http://cgi.ebay.com/OSHKOSH-BUTTERFLY-GORGEOUS-TOP-NEW-TAGS-RRP- … Zp1742.m153.l1262
http://cgi.ebay.com/BOUTIQUE-ZEBRA-FLORAL-BABY-INFANT-GIRLS-CLOT … %3A1%7C240%3A1318
http://cgi.ebay.com/NWT-INFANT-TODDLER-GIRLS-RARE-EDITIONS-2PC-D … %3A1%7C240%3A1318
http://cgi.ebay.com/NEW-Baby-Girls-PINK-RUFFLE-ROSES-Jumper-Dres … %3A1%7C240%3A1318
Ако има някой от Русе който да поръчва, ще съм му много благодарна Hug
Иначе имам регистрация, но съм зле с езиците и затова се обръщам към вас Peace Hug

# 972
леле вижте какво ми е отговорила тая продавачка

YOU WILL NOT GET A REVISED INVOICE. THE $3.00 IS FOR CANADA ONLY! I AM SORRY YOU ARE UNHAPPY WITH THE PRICE BUT YOU KNOW ASWELL AS I DO THAT IT COSTS ALOT TO SHIP TO YOU. IF YOU DON'T WANT TO COMPLETE THE SALE THEN THATS FINE I WILL FILE A NONPAYING BIIDER AGAINST YOU. SORRY AND THANK YOU. YOUR INVOICE IS FOR THE ACTUAL COSTS OF SHIPPING.

на всичкото отгоре е сменила опциите в аукциона си,вече не излиза колонката Ships to
Worldwide,вече не се вижда БГ 3 долара и всеки следващ артикул +1 долар Crossing Arms
но аз като един Шерлок,май съм имала предчувствие че ще стане нещо подобно и си снимах екрана ,нека някой с много голям опит да ми каже мога ли да я манипулирам с това,как да и го изпратя ,мога ли и как да го използвам с/у нея-много ме е яд Twisted Evil

# 973
ivaaa, първото и второто можеш да купиш веднага. Но можеш първо да питаш за комбинирана доставка, защото доколкото видях са от един и същи продавач. Третото и четвъртото не ги доставят до България, ако много ги искаш, трябва да пишеш на продавачите и да ги попиташ за доставка до тук. Петото е на търг, който изтича след 5-6 часа, т.е. може да заложиш цената, която се предлага в момента, но до края на търга може и друг купувач да заложи по-висока цена и да се наложи отново да наддаваш. Не съм от Русе, но дори и да бях, няма как да ти помогна повече. За да купуваш от ибей, според мен, трябва да се справяш сама, не е като поръчките от другите онлайн магазини.

# 974
И мен преди малко ме ядосаха с този шипинг... ама аз съм си виновна, де. Писах на тези от wbsock да ги питам предлагат ли комбиниран шипинг и те ми отговориха, че да, всеки следващ продукт е с около 35% от обявената цена за доставка. Купих два чорапогащника и те ми изпратиха инвойс, в който няма абсолютно никакво намаление. А аз като една голяяяма бяла птица си платих... Сега не мога да си намеря място от яд - първо, защото изобщо купих тези чорапогащи, като четох, че не са ви харесали и второ, защото платих, като не ми комбинира доставката.... Вярно, че сумата е нищожна, но въпросът е принципен  ooooh! Но ще си им го върна със звездичките после  Twisted Evil Е, оплаках ви се, извинете, че ви занимавам, ама нямаше пред кого другиго да си излея яда...

Може ли пак линк към продавача?

Общи условия

Активация на акаунт