® E-bay - тема 16

• 38 827
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 975
# 976
  • В море от любов
pepi7096 , идеята ми е да дам на някой парички и да ми ги поръча, нека да пристигнат на неговия адрес, а аз ще поема всички разходи Rolling Eyes

# 977
Аве от сутринта съм платила а в Ebay ми показва нещо като пясъчен часовник не доларче.Какво значи това-за първи път ми се случва  newsm78

# 978
Означава, че продавачът все още не е приел плащането.

# 979
Аааа това ли значило.Благодаря ти че ме светна Grinning

# 980
  • някъде там
wiwian, пусни и го и кажи че ще го пратиш и до ибей , а те ще проверят пощата ти и ще видят как мошенничи въпросната дама. Twisted Evil
Що не и платиш с 3 долара шипинг да не може да ти сложи отрицателна оценка newsm78  Разсъждавам си  тука...

# 981
  • Варна
wiwian, можеш да пробваш поне, макар, че ми се струва, че продавача просто не е догледал обявата си и е сгрешил... Не че, това го оправдава. Няколко пъти ми се случва да попадам на съмнително нисъл шипинг или  фри, питам и се оказва точно грешка.
Както и да е... а как е променила страницата, нали обява може да се променя само преди някой да е заложил или купил... след това не може. Thinking

# 982
  • На черешатааа
Здравейте  Grinning. Извинявам се , че нахлувам в темата ви ,но съм зарибена от ибей безвъзвратно  Laughing и имам  питане към пазаруващите от там- някой поръчвал ли е от немския ибей и каква долу горе е доставката до Бг,че има страхотни неща .Благодаря предварително на отговорилите на питането ми   bouquet

# 983
Здравейте
Имам нужда от малко  е следната купувам 2 панталона като състоянието в което пристигат е меко казано отвратително(Излишно е да пиша че не е описано в обявата,пише нови).Писах веднага на продавача за да му поискам обяснение бях любезна.Той ме нападна че не съм била прочела еди какво си и т.н панталоните били отлични.Снимах ги и изпратих снимки,като му писах че ще му ги върна за негова сметка и ще отворя диспут.Както и че ще му поставя негативна оценка.Тя ми писа че вече им е писала ,била се оплакала от мен на бей и пейпал.
Въпроса ми е следния къде мога да се оплача на бей и как да постъпя да се занимавам ли или няма смисъл да отварям диспут . Панталоните не бяха въобще евтини и шилинга беше доста завишен с около (7 паунда)

# 984
Внимателно пак прочети обявата и отваряй диспут, като посочиш за причина-не отговарят на описанието.

# 985
wiwian, пусни и го и кажи че ще го пратиш и до ибей , а те ще проверят пощата ти и ще видят как мошенничи въпросната дама. Twisted Evil
Що не и платиш с 3 долара шипинг да не може да ти сложи отрицателна оценка newsm78  Разсъждавам си  тука...
илонитка писах и че съм снимала екрана и че ще го пратя на ибей,аз ще и платя 3 -то долара шипинг,но вече не се вижда тази опция до БГ,имам я снимката в компа но незная дали ще мога да ви я копна тук,някой ако помогне..
wiwian, можеш да пробваш поне, макар, че ми се струва, че продавача просто не е догледал обявата си и е сгрешил... Не че, това го оправдава. Няколко пъти ми се случва да попадам на съмнително нисъл шипинг или  фри, питам и се оказва точно грешка.
Както и да е... а как е променила страницата, нали обява може да се променя само преди някой да е заложил или купил... след това не може. Thinking
Flash не съм в час с тези неща,незная дали може или не

# 986
  • някъде там
Качи я тук ако искаш http://imageshack.us/ после копирай най-долния линк и готово

# 987
Качи я тук ако искаш http://imageshack.us/ после копирай най-долния линк и готово

Илонитка добра идея беше това с плащането и го направих,дори и за следващия артикул и платих 3 долара

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 23:21 от wiwian

# 988
Ооо, благодаря ви! Вече не ме е толкова яд  Simple Smile Преди няколко дни писаха, че ставали на топчета и видимо изтънявали, та си мислех, че за такова качество 7 лв са им много, но щом са хубави, значи ще преглътна това, че не ми комбинираха доставката.
Пиши им, че с ати взели цяла сума за доставка и да те компенсират. На мен така няколко пъти ми върнаха пари. Ако не ги подсетиш може и да се направят на луди. тИ им напиши.

# 989
 PeaceМоже ли да хвърлите едно око тук #Crazy -аз ли нещо не разбирам,уловка ли има някаква или що ThinkingТакива са цените и на останалите му стоки ThinkingНе че съм питала дали изпраща до тук,но тези цени....В треска съм за купуване на лаптоп,а хлапето иска PSP и тоя направо ме изуми ooooh!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2503250 … %252BSI%26otn%3D4

Общи условия

Активация на акаунт