® E-bay - тема 16

• 38 777
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 990
ето как изглежда аукциона сега и как си е сменила опциите Twisted Evil

извинявам се за големината на снимките

# 991
wiwian, на последната снимка най-отдолу пише, че шипингът 3 долара е само за Канада. За останалите да се използва калкулатор. Но пък защо тогава, като кликнеш на България излиза също 3 долара...  newsm78

# 992
  • В сърцето на ММ
teo_71 ,виж му само фийдбека и ще видиш за каква лъжа става дума. Sick
324 положителни оценки,поставени от един и същ купувач. ooooh!

# 993
PeaceМоже ли да хвърлите едно око тук #Crazy -аз ли нещо не разбирам,уловка ли има някаква или що ThinkingТакива са цените и на останалите му стоки ThinkingНе че съм питала дали изпраща до тук,но тези цени....В треска съм за купуване на лаптоп,а хлапето иска PSP и тоя направо ме изуми ooooh!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2503250 … %252BSI%26otn%3D4

Тео, не се занимавай въобще с този. Всички пищят, че е измама и търгът е фалшив. Един дори е написал, че е подал оплакване в полицията.

# 994
  • В сърцето на ММ
Има и един дето 6 нещица си е закупил. Whistling

# 995
wiwian, на последната снимка най-отдолу пише, че шипингът 3 долара е само за Канада. За останалите да се използва калкулатор. Но пък защо тогава, като кликнеш на България излиза също 3 долара...  newsm78
Алекс на първите снимки по горе пише само international shipping 3.00,a след това на вторите се вижда поправката и на двте снимки,и на това до Канада
много ме е яд,немога ли да ги пратя тези снимки някъде из ибей
толкова много червени не бях виждала момичета Joy

# 996
  • На черешатааа
Здравейте  Grinning. Извинявам се , че нахлувам в темата ви ,но съм зарибена от ибей безвъзвратно  Laughing и имам  питане към пазаруващите от там- някой поръчвал ли е от немския ибей и каква долу горе е доставката до Бг,че има страхотни неща .Благодаря предварително на отговорилите на питането ми   bouquet
Praynig Praynig Praynig

# 997
Алекс на първите снимки по горе пише само international shipping 3.00,a след това на вторите се вижда поправката и на двте снимки,и на това до Канада

Дааа, не съм догледала. Хубавото е, че пише датата и часа, когато е направила промяната. А Ибей знаят на коя дата и в колко часа е приключил търга. Влез в хелпа на Ибей и там има Live Help 24 часа. Тук е линка: http://pages.ebay.co.uk/help/confidence/problems-identity-theft.html - ще ти отговори някой от служителите на Ибей. Обясни случая и питай как да действаш.

Търси къде пише:
Contacting eBay

If you are unable to sign in to your eBay account, please contact us immediately using one of the following methods:

Live Help - Chat online with a Customer Support representative. Live Help is available 24 hours a day, 7 days a week.

Note: Pop-up and ad blockers may interfere with Live Help. To use Live Help, turn off pop-up or ad blocking and refresh the page.

# 998

Дааа, не съм догледала. Хубавото е, че пише датата и часа, когато е направила промяната. А Ибей знаят на коя дата и в колко часа е приключил търга. Влез в хелпа на Ибей и там има Live Help 24 часа. Тук е линка: http://pages.ebay.co.uk/help/confidence/problems-identity-theft.html - ще ти отговори някой от служителите на Ибей. Обясни случая и питай как да действаш.

Търси къде пише:
Contacting eBay

If you are unable to sign in to your eBay account, please contact us immediately using one of the following methods:

Live Help - Chat online with a Customer Support representative. Live Help is available 24 hours a day, 7 days a week.

Note: Pop-up and ad blockers may interfere with Live Help. To use Live Help, turn off pop-up or ad blocking and refresh the page.

лелеле Алекс много мерси,сега с моя бройкен енглиш се захващам Laughing

# 999
А аз сега ще задам най-тъпия въпрос.
Понеже се сетих, че някой беше получил предупредително писмо, че наддавал и после с еотказвал от търга и така не можело да попитам дали това важи за снайпера. Примерно заложила съм го на 35$. И наддаването тече- има още 1 час и в момента е стигнало 20$. Да, ама аз в последтсвие решавам да се откажа. Това легално ли е? Нали още не се е задействал? Нали, ще се задейства в последните 2 секунди? Или греша?
Каква е системата?

# 1 000
Здравейте  Grinning. Извинявам се , че нахлувам в темата ви ,но съм зарибена от ибей безвъзвратно  Laughing и имам  питане към пазаруващите от там- някой поръчвал ли е от немския ибей и каква долу горе е доставката до Бг,че има страхотни неща .Благодаря предварително на отговорилите на питането ми   bouquet
от немския не сьм порьчвала.доставката е различна,пише до снимката на това,което си харесала,но е вьзможно и да не доставят до бг.

# 1 001
Мамица, можеш да откажеш снайпера и в последните 10 секунди, преди да се е задействал. Няма никакъв проблем. Проблем има, ако наддаваш през Ибей /прокси бидинг или ръчно/, поставиш си залога, той се отрази в bids на артикула и после си дръпнеш бида. И това ако го правиш системно, повече от 2-3 пъти.

# 1 002
Praynig Praynig Praynig
не съм купувала, но обикновено слагат безумни цени за доставка-за детски панталон ми поискаха 16 Е  Shocked  Naughty Питай продавача все пак Peace

# 1 003
  bouquet Благодаря ви Heart Eyes

Мдаммммм-в подробности не бях се зачела Thinking-верно ужасии пише Mr. GreenНе че беше лошо да си купи човек 52 инча плазма за39 паунда Crazy и т.н и т. н. Joy

# 1 004
  • На черешатааа
  bouquet  bouquet благодаря на отзовалите се. Дано да имам късмет да доставят до Бг и да е поносим шипинга Praynig

Общи условия

Активация на акаунт