® E-bay - тема 16

• 38 765
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 1 005
Алекс и аз един тъпичък въпрос,веднага ли се свързваш с тях или трябва време,защото от десетина мин ето това ми е на екрана
Please hold while you are connected to the server...

# 1 006
Алекс и аз един тъпичък въпрос,веднага ли се свързваш с тях или трябва време,защото от десетина мин ето това ми е на екрана

Не съм го използвала досега, не ми се е налагало. Обаче не ми се струва нормално да чакаш десетина минути да се свържеш със сървъра. Я опитай с друг браузър, или затвори всички прозорци и отново ги отвори. Също ако имаш система за блокиране на pop-ups трябва да я изключиш.

# 1 007
Алекс   bouquet  bouquet  bouquet Както винаги на ниво

# 1 008

Не съм го използвала досега, не ми се е налагало. Обаче не ми се струва нормално да чакаш десетина минути да се свържеш със сървъра. Я опитай с друг браузър, или затвори всички прозорци и отново ги отвори. Също ако имаш система за блокиране на pop-ups трябва да я изключиш.
Алекс бях с Опера-та и затова май не се намира сървъра,пробвах през Експлоера,мерси отново Peace

# 1 009
  • Sofia
Вижте на каква оферта попаднах!
Още се чудя смешно ли е или тъжно.  Rolling Eyes

http://cgi.ebay.com/YOU-WANT-ME-AS-FRIEND-OR-HUSBAND-FOR-3-YEARS … %3A1%7C240%3A1307

# 1 010
Тъжно е.

# 1 011

http://cgi.ebay.com/YOU-WANT-ME-AS-FRIEND-OR-HUSBAND-FOR-3-YEARS … %3A1%7C240%3A1307
Даже ни е наблизо-от Румъния! Rolling Eyes hahaha
На мен ми се струва по-скоро майтап,отколкото нещо сериозно.

Момичета,може ли да ми помогнете PraynigИмам да платя един артикул,но имам проблем с картата и бавя плащането от 5 дни.Мога да преведа парите до обяд.Става дума за 46,61 (така ми го дава на мен в Пей Пал).

# 1 012
  • някъде

Condition:  New   Mr. Green

# 1 013
aaaa получих си горнищата
ама са ми малко големи ... в случай че някой се интересува и пише в Ларедута - L са
приличан на тираджия
 Joy

# 1 014
  • Карлово
Имам проблем с Пейпала. Трябва да извърша плащане, а ми отказва картата. Приех пари от друг потребител на Пейпал, но май нещо обърках. Излезнаха ми две опции, избрах втората, която доколкото успях да си преведа, не мога да плащам с две карти до май 2009. Ами аз не искам две, само с една плащам. Сега и с единствената си карта не мога да платя. Sad Някой може ли да ми помогне? Praynig

# 1 015
Имам проблем с Пейпала. Трябва да извърша плащане, а ми отказва картата. Приех пари от друг потребител на Пейпал, но май нещо обърках. Излезнаха ми две опции, избрах втората, която доколкото успях да си преведа, не мога да плащам с две карти до май 2009. Ами аз не искам две, само с една плащам. Сега и с единствената си карта не мога да платя. Sad Някой може ли да ми помогне? Praynig

Пробвай да рестартираш компютъра и дано стане,на мене на два пъти ми е отказвало плащане и така се оправяше Peace

И да попитам-от къде е по-добре да поръчам-от Австралия или Канада,по отношение на мита и данъци,ще поръчвам часовник за около 100 лири.Има го на двете места,та се чудя...

# 1 016
  • Карлово
Рестартирах, два пъти даже, не стана. Други идеи?

# 1 017
Рестартирах, два пъти даже, не стана. Други идеи?
аз също от снощи се опитвам да платя и на мен ми отказва картата ,но само на този продавач,на въпросната дама от снощи със завишения шипинг пък платих,а сумата е долу горе една и съща
момичета когато вляза в My ebay,артикулите които съм спечелила и платила и които са на изчакване за фийтбек,ами един от тях ми липсва ,преди седмица купих и платих едни боксови ръкавици и сега забелязвам ,че ги няма,как ли не опитвах не се показват newsm78
в пощата си намерих фактурата за плащане на ръкавиците и когато се опитах да отворя ето какво ми излиза
This listing (160268926856) has been removed or is no longer available. Please make sure you entered the right item number.
If the listing was removed by eBay, consider it canceled. Note: Listings that have ended more than 90 days ago will no longer appear on eBay.
 newsm78 какво значи това ,продавачът е изчезнал с парите ми Shockedи ако така какво да правя #Cussing out
продавачът вече не е регистриран,колко странно Power seller  с 10224 фийтбека newsm78
сега ако някой ме насочи къде да пускам диспут в ибей или ПП Tired

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 13:37 от wiwian

# 1 018
Момичета - нали срокът за пускане на диспут беше 40 дни?

# 1 019
Момичета - нали срокът за пускане на диспут беше 40 дни?
45 дори  Wink

Общи условия

Активация на акаунт