Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява списъкът с имена и градове?
Какво представляват коментарите за снимки и споделянето им?
Какви са темите на дискусия в коментарите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява списъкът с имена и градове?
-
Какво представляват коментарите за снимки и споделянето им?
Коментарите за снимки и споделянето им отразяват социалната динамика на общността. Потребителите споделят лични снимки на себе си, близките си и семействата си, като се наслаждават на възможността да видят другите членове. Те също така обсъждат и коментират снимките на другите, изразявайки възхищение и подкрепа.
-
Какви са темите на дискусия в коментарите?
-
Какви са реакциите на потребителите към споделянето на снимки?
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
с една рисунчица от мен.

Истината е хммм проста - синдикирала съм си новините в айгугъл и рийдъра, плюс допълнителни интересности са засилени към рийдъра, плюс по традиция много приятели шерват или мейлват... аз си обичам и кафето с принт, но не поднових абонамента за УСД, щот покрай беба няма прочитане, та сега сега "четем" Бизнесуик и пр. Много често нещо печатно интересно го търся онлайн за да мога да си го коментирам с някой... напр. 

Някой енролнат ли е в такова нещо?
Ние сме с ПГЕ, и нямаме избори подобни...
. Браво на вас, моето дете ще има да си мечтае за такава торта
( цели 3 торти)

. Ела е невероятно сладка госпожица, има много осбено, малко екзотично излъчване, много хубаво дете