На море в Турция - all inclusive (тема 3)

• 57 865
  • 466
  •   1
Отговори
# 285
  • София
ТУИ предлагат Амара Бий4 от 64? на ден на 4овек, със собствен транспорт, с Ол Инклуzив.
Благодаря!Това е и нашето желание,да пътуваме с колата.
За всички обекти ли важи?И важи за българи,предполагам?
извинете ме за невежеството, Embarassed 
Толкова е цената  и за Мирамар в Обзор.  Rolling Eyes

# 286
 newsm78 Как така zа вси4ки обекти? СтаваШе въпрос zа Амара, аz дадох примерна цена zа Амара Бий4. Но това е най ниската цена  Naughty  Преz сеzона Ще е по висока, до 97? на ден на 4овек. На едно дете до 12год. пък е беzплатно  Wink
И да, българи могат съЩо да се zаписват, раzбира се  Wink

# 287
  • София
Имах предвид всички хотели Амара,видях,че Вие сте ми дали За Амара Бийч.Гледах в сайта им,не разбрах дали
всички са 5*.Благодаря за информацията,аз малко неподготвена се включих.  Embarassed
Ще Ви следя и ще се информирам по-добре.Темата е страхотна и много полезна.   bouquet

# 288
  • София, България
ножите оферти на астрал - 1те пакетни почивки.
Цените са убийствени.
Бих казала хахаха  Rolling Eyes
/ако някой от астрал чете тук, да знаете няма да ви мине номера  Crossing Arms ooooh! Tired/

http://astralholidays.bg/2005/main.php?country=7&transport=5 … =110&period=0

# 289
  • София
Мона лиза,разгледах офертите,които си дала,благодаря.
За хотел Mirada del Mar**** Кемер ,Анталия,при собствен транспорт,изчислява ми примерно за 4 нощувки
за 169 евро за 2 възрастни и 2 деца до 7г.Това реално ли е?И пише,че е Ол инклузив. newsm78
http://astralholidays.bg/2005/main.php?season=31&country=7&a … rt=110&xx=426

# 290
Цените са при минимум 7 нощувки. Иначе, и аз се позагледах в хотела - страхотно изглежда за деца. Но със собствен транспорт, с малко дете...аз лично съм скептично настрена. Мисля, че като им излязат пакетите , тази година няма да са толкова скъпи. Сега цените са ниски, тъй като периодът не става за плаж. Аз гледах от   30.05 до 05.06- двама възрастни с едно дете е 118 евро , за 7 нощувки е 826 евро и като прибавиш и пътя...а горивото в Турция е доста по-скъпо отколкото в Бг, такси магистрали и няма да ти е по-малко от 1000 евро. Пътуваш поне 22-24 часа , а ако не дай се Боже се загубиш -и 30 часа не ти мърдат. По този повод , вярно ли е, че в Турция намата карти за jps? Ako e taka lutaneto shte e 100% sigurno.
Астрал са изнесли оферти-пакети за лято 2009 http://astralholidays.bg/2005/main.php?season=31&country=7&a … rt=110&xx=107

# 291
Мона лиза,разгледах офертите,които си дала,благодаря.
За хотел Mirada del Mar**** Кемер ,Анталия,при собствен транспорт,изчислява ми примерно за 4 нощувки
за 169 евро за 2 възрастни и 2 деца до 7г.Това реално ли е?И пише,че е Ол инклузив. newsm78

За съжаление не е точно така Confused 169 евро е цената за една нощувка, а четирите дни, които виждаш са периода, през който е валидна тази цена.

Чак като публикувах видях, че tsve_te вече ти е отговорила. Embarassed

ножите оферти на астрал - 1те пакетни почивки.
Цените са убийствени.
Бих казала хахаха  Rolling Eyes
/ако някой от астрал чете тук, да знаете няма да ви мине номера  Crossing Arms ooooh! Tired/

Много съм изненадана от цените. Пътувала съм с Астрал не веднъж и не са оставяли у мен впечатлението, че са печалбари. Това ме навява на мисълта, че не е в тях причината за тези високи цени.
Повечето хотели не са ми познати и не мога да преценя каква е разликата, но тъй като от години съм хвърлила око на Gloria Golf, всяка година поглеждам каква е цената на пакета и съм почти 100 % сигурна, че има около 150, дори 200 евро разлика с миналата година. Доста съм озадачена, а още повече разочарована. Не се вярвах особено цените да са по-ниски, но се надявах да са като миналогодишните или с минимален ръст.
Сега видях офертите в HolidayCheck - за един и същи период, при еднакъв брой нощувки, без транспорт и на база НВ, вместо All inclusive цената е с 572 евро по-ниска. Не ми се струва, че липсата на транспорт и All inclusive оправдава цялата разлика. Предполагам, че хотелът предлага несравнимо по-изгодни оферти на немските туроператори, отколкото на българските.

# 292
  • София
Цените са при минимум 7 нощувки. Иначе, и аз се позагледах в хотела - страхотно изглежда за деца. Но със собствен транспорт, с малко дете...аз лично съм скептично настрена. Мисля, че като им излязат пакетите , тази година няма да са толкова скъпи. Сега цените са ниски, тъй като периодът не става за плаж. Аз гледах от   30.05 до 05.06- двама възрастни с едно дете е 118 евро , за 7 нощувки е 826 евро и като прибавиш и пътя...а горивото в Турция е доста по-скъпо отколкото в Бг, такси магистрали и няма да ти е по-малко от 1000 евро. Пътуваш поне 22-24 часа , а ако не дай се Боже се загубиш -и 30 часа не ти мърдат. По този повод , вярно ли е, че в Турция намата карти за jps? Ako e taka lutaneto shte e 100% sigurno.
Астрал са изнесли оферти-пакети за лято 2009 http://astralholidays.bg/2005/main.php?season=31&country=7&a … rt=110&xx=107

Относно пътуване със собствен транспорт да се изкажа. Миналата година пътувахме с кола, но без навигация няма начин да се оправиш ! Табели няма и е ужас. Таксите за магистралите не са страшни, даже бих казала са симвилични (2-3 лири). Горивото и по конкретно дизела беше 3.20лири, много по скъпо от тук. Освен това глобите за превишена скорост са зверски, не помня точно, но са в рамките на 150 - 1500 лири, което означава, че се пътува бавно. Ние преспахме в хотел в средата на пътя. Иначе беше интересно. Видяхме много неща по пътя.
Това се сетих, ако някой се интересува от нещо друго свързано с път, насреща съм.  Wink

# 293
Имам линк zа 1вия пост в новата тема http://www.hotellageplaene-tuerkei.de/lageplaene.php  тук има карти на курортите, в които са не само хотелите, но и банкоматите, търг. центрове, аптеки и дори строежи  Mr. Green Просто се иzбира районът, който ви интересеува, например zа Лара http://www.hotellageplaene-tuerkei.de/hotellageplan.php?plan_ID=7 

# 294
  • Плевен
Tatjana, ще го включа този линк Simple Smile Съвсем малко остана да е готово всичко,но тези дни съм много заета.

# 295
  • София, България
На мен надеждата ми е в акватур - хем са с дневни полети, хем цените обикновено са им с по-ниски от тези на астрал и он травел с по 100-150 евро.
Но те засега не са се разбързали с пакетите.

# 296
  • София
Май не само на мен ми се вижда скъпо  Sad ! А и има оферти само за няколко хотела. Едва чакам да излязат офертите и на другите  Sad

# 297
Tatjana, ще го включа този линк Simple Smile Съвсем малко остана да е готово всичко,но тези дни съм много заета.

Благодаря ти  Hug  Не се притеснявай, когато, тогава  Hug

# 298
Май не само на мен ми се вижда скъпо  Sad ! А и има оферти само за няколко хотела. Едва чакам да излязат офертите и на другите  Sad

А кога се очаква да започнат да излизат?

# 299
Здравей и тук Рони!

Преди няколко години на изложението в НДК ми казаха, че обичайно летните оферти в БГ излизат след като мине международното туристическо изложение в Москва, което миналата година беше през март. Тази година нямам идея кога ще е, но момичетата тук коментират, че офертите ще излязат в края на февруари.

Общи условия

Активация на акаунт