На море в Турция - all inclusive (тема 3)

• 57 896
  • 466
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Днес звънях в Акватур. Ще са готови с офертите до седмица. Ще има намаления за ранни записвания (около 15%).Тя спомена за записвания до 30 март и 30 април, нищо за 28 февруари. Имали ужано много цени, които да обработят. Rolling Eyes Полетите ща са всяка събота, дневен, 7 нощувки. После в сезона този + още един в събота (нощен )и четвъртък (нощен) за почивки от по 6 нощувки.
Аз търся хотел тип холидей вилидж (малки къщички), с много зеленина и на първа линия. Ужасявам се от огромните хотели тип строителство Чаушеску или Сл.бряг, с които се напълни и турската ривиера. Ако няко има нещо подобно наум - да дава акъл. Mr. Green   

# 406
Аз търся хотел тип холидей вилидж (малки къщички), с много зеленина и на първа линия.  Ако няко има нещо подобно наум - да дава акъл. Mr. Green   

http://www.bluewaters.com.tr/  Клуб Блу Уатерс. Има много добри отzиви zа него, пък и сега преz zимата е zатворен zа основен ремонт. Детския клуб много го хвалят  Peace

# 407
  • София
Аз търся хотел тип холидей вилидж (малки къщички), с много зеленина и на първа линия.  Ако няко има нещо подобно наум - да дава акъл. Mr. Green   

http://www.bluewaters.com.tr/  Клуб Блу Уатерс. Има много добри отzиви zа него, пък и сега преz zимата е zатворен zа основен ремонт. Детския клуб много го хвалят  Peace
Много благодаря. Ще издиря кой го предлага в БГ, защото в Акватур май не съм го срещала може би Тез.  Rolling Eyes

# 408
Аз съм се насочила към Royal Wings hotel-Лара,мин.год. не можахме да се вредим за него,
но таз ще го следя от рано.
Ако някой има впечатления от него да пише.
И аз съм се насочила към този хотел. Все добри отзиви чувам за там  Wink Остава и офертата да е добра

Aз следя цената в сайта,който съм пуснала за периода от 05.08 тогава имаме възможност е 95евро на човек и дете до 12год.безплатно.
Но ще чакам и Бг.операторите да видим какво ще кажат.

# 409
  • София, България
Днес и аз звънях на акватур, въпреки че се бях зарекла да не го правя  Mr. Green
И на мен се пробваха да пробутат номера с цените до седмица, но аз им казах, че това не е коректно, при положение че имат обявени намаления до 28ми и някой веднага и каза да предаде че всъщност щели да излезат цените или днес или утре.
Аз ви обещавам, че ако не излезнат скапаните цени с 22% намаление, ще подам жалба в камисията за защита на потребителите.
/и без това постоянно съм там - една жалба повече какво толкова  Mr. Green/   

# 410
Не ти ли обещаха да удължат срока за голямото намаление. Абе ние нали си ги знаем що за стока са. Защо изобщо им се връзваме , че и се вайкаме. Няма професионалисти, нямааа #Cussing out

# 411
  • София, България
Практикер така беше наказан скоро, за лъжлива промоция, която реално я няма...  Peace
По ЗЗП трябжа да осигурят това, което рекламират и то както го рекламират. Не може 1 седмица да има банер с отстъпките, а цени да няма  Crossing Arms Дори и днес да пуснат цените пак времето е малко, ама айде, поне седмица. Но ако си мислят, че ще пуснат цените за 1 ден и ще им се размине, много се лъжат  Peace

# 412
Тогава Алфатур трябваше да ги глобят още миналата година, цяло лято седя огромен билборд с надпис 'Тунис от Варна 199евро', а реално цена по-ниска от 250 евро нямаше и то от София, от Варна беше доста по-висока най- ниската цена.  Mr. Green

Момичета, ако на сайта пише, че е само рекламен и за точна информация да се обръщаш към офиса, застраховали са се. А то май на всички сайтове го пише  Thinking

# 413
  • София, България
Тогава Алфатур трябваше да ги глобят още миналата година, цяло лято седя огромен билборд с надпис 'Тунис от Варна 199евро', а реално цена по-ниска от 250 евро нямаше и то от София, от Варна беше доста по-висока най- ниската цена.  Mr. Green

Момичета, ако на сайта пише, че е само рекламен и за точна информация да се обръщаш към офиса, застраховали са се. А то май на всички сайтове го пише  Thinking

да, Pina  Wink - били са си за акт, но номера е, че трябва някой да подаде сигнал. Иначе никой нищо не следи. Точно днес например, ми пристигна 1 писмо от КЗП /акт на МТЕЛ/ така че това , с големите фирми, които се подиграват с хората ми е пределно ясно. Най-смешното с Мтел беше , че преди да подам жалбат им обясних на дълго и на широко какво и защо ще им се случи и получих едно културно вървене на ...  Mr. Green

А промоцията в Практикер е била обявена в рекламните брошури/ там също се застраховат, но явно номера не минава/ 

# 414
  • София
Аз съм се насочила към Royal Wings hotel-Лара,мин.год. не можахме да се вредим за него,
но таз ще го следя от рано.
Ако някой има впечатления от него да пише.
И аз съм се насочила към този хотел. Все добри отзиви чувам за там  Wink Остава и офертата да е добра

Aз следя цената в сайта,който съм пуснала за периода от 05.08 тогава имаме възможност е 95евро на човек и дете до 12год.безплатно.
Но ще чакам и Бг.операторите да видим какво ще кажат.

И ние за там сме се запътили Юни или Август. Чакаме БГ офертите и ако са се оляли отново Еими ще резервира от онзи сайт за цялата тайфа тук:)
Мой колега го похвали много хотела от миналото лято.Аквапарка ни хареса по снимките.При нас приоритет са заниманията на каката ни на 12г,за да не скучае и мрънка .

# 415
  • Beyond the Frontiers
Колегите пуснаха вече цени за Турция току що, но с автобус. Цените още ги няма качени в интернет. Другата седмица има изложение в НДК и повечето фирми ще представят там програмите си за лятото. Така че цени след 28 февруари най-вероятно ще започнат да се качват по сайтовете.
Ако някой се интересува мога да му пратя програмите на имейл, защото и аз тепърва ще започна да ги качвам на сайта ни.

# 416
  • София, България
Колегите пуснаха вече цени за Турция току що, но с автобус. Цените още ги няма качени в интернет. Другата седмица има изложение в НДК и повечето фирми ще представят там програмите си за лятото. Така че цени след 28 февруари най-вероятно ще започнат да се качват по сайтовете.
Ако някой се интересува мога да му пратя програмите на имейл, защото и аз тепърва ще започна да ги качвам на сайта ни.

здрасти  Hug
ти май не си разбрала причината за нашето недоволство  Mr. Green
оферти за Анталия има вече и в Астрал и в алма тур /не съм гледала другаде/ Проблемът ни е, че в сайта на акватур има реклама за ранни записвания с отстъпки до 22% и краен срок за 1 етап на  записванията ДО 28.02. 2009
Изложението го знам много добре кога е  защото участваме на него  Flutter
И аз не съм приритала да давам пари 6 месеца преди почивката, но ако смятат да пуснат офертите на 26.02 , това си е чиста измама.
Аз вече съм копирала данните от сайта им и ако трябва ще сигнализирам . Не ми е за смешната отстъпка, а за принципа!   

# 417
ле ле мона лиза много си лоша  Laughing шегувам се разбира се - само така  Hug

# 418
  • Beyond the Frontiers
Мона лиза, това го разбрах. За това пиша, че има и други фирми, които също имат ранни записвания с отстъпки и които важат не само до 28 февруари. Още не съм ги разгледала подробно.
Колкото до борсата, чудесно, че ще участвате, но повечето хора и хал хабер си нямат,че такава се провежда, а вече в няколко теми се чудят защо още не са качени оферти за лятото.
Успех на борсата Peace

Не искам да се гледа като на реклама - не работя за нито една от посочените фирми, просто получавам офертите им.

# 419
  • София, България
успех и на теб  Hug

и да не е абсолютен спам - ето ги офертите на алматур

http://www.almatour.net/a7/cp/dir/f.jsp?country=86&tour=1671

/лошичка си падам малко да  Mr. Green/

Общи условия

Активация на акаунт