На море в Турция - all inclusive (тема 3)

• 57 854
  • 466
  •   1
Отговори
# 75
  • край Дунав
Stela 78,х-л Роял уингз беше до х-ла, в който почивахме със сем-вото ми мин год и изглежда доста добре.Просторен, на брега на морето...много близо до Анталия-града имам предвид-направо 2-3 спирки от центъра.Мисля, че избора ти е доста добър!
  Относно ранните почивки-ходих с великденските промоции-те обаче си бяха в първите горещини и съм изключително доволна като се има предвид, че мразя жегите! Тази година , ако съчетаем ваканциите на децата, отново ще ходим с ранните записвания-освен, че са доста под сезонните цени-с нищо друго не се отличават почивките -даже бих казала, че е някак по-спокойно.Нашия х-л беше пълен почти на 10 процента, както и другите около нас.Струва ми се, че едва ли има затварящ хотел на турската ривиера като цяло.Нали целта на различните сезонни почивки е да ангажират непрекъснато туристическия поток , от друга страна така финансирането на хотелите е непрекъснато и цялата верига ангажирани работи безотказно!

# 76
  • София
Да споделя и аз летен опит, че колкото ми е по-студено, толкова повече си мисля за лятната почивка.  Grinning
Миналата година бяхме от 15.06 в Бодрум, беше около 35-38 градуса... И двамата не сме особени фенове на големите жеги и общо взето трудно се стоеше край басейна, все до морето си седяхме. Резервациите ги бях правила в началото на април, с ранните оферти. Бяхме в WOW Bodrum Resort, но само за 1 седмица... Живот и здраве, тази година си точа зъбите да идем от 01.06, че да не хващаме големите жеги и да е за две седмици.  Мисля пак там да сме, защото много ми хареса местенцето.  Laughing

# 77
  • София, България
А как е температурата на морето по това ранно време?

# 78
  • край Дунав
Е, хладно е още! Става за къпане, но няма много хора.И басейните не са топли-тези, които са външни.При нас/ Керван сарай Конду/ имаше вътрешен -тип джакузи с топла вода и децата все там висяха-особено по-малките! Но плажа е чудесен !

# 79
Абе водата в  морето си е направо студеничка бъррррр. Ние бяхме от 8 юни-до 13 юни и нито веднъж не се изкъпах в морето. Настръхвам като се сетя. В басяйна водата се стопляше към обяд и предпочитах там да плувам.

# 80
  • София
При нас водата си беше ОК и в басейна и в морето. Детето не излизаше от там по цял ден, и майка му също.  Mr. Green  Peace

# 81
  • София
Ами при нас от 15.06 времето беше между 35 и 38 градуса... Нямахме никакви проблеми с плацикането, заради това и предположих, че и в началото на юни трябва да е така... Сигурно е поне към 30 градуса. След 11ч. не би трябвало да има проблем с морската вода. Преди това ще е студено със сигурност.

# 82
  • София, България
Да ви кажа честно малко се поразстроих  Tired
Аз все - юли август и тогава морето си е направо чай  Blush
незнам защо си бях въобразила че от началото на юни все е така! Добре че ви питах ...
ужасявам се от студена вода. Айде в морето не ми е фатално, ама ако и басеините са студени ще се побъркам. Не че сега с тази вода която тече по тръбите не тренирам усилено за морж, но това е друга тема  Mr. Green
Както казва народа - то две хубави нЕма.
Остава да се надявам на някакви нормални цени в началото на юли 
 Flutter

# 83
миналата година бяхме от 19 юни и беше много топло и си мислех, че в началото на юни ще е приятно  Thinking
а руснаците от кога започват да пълнят хотелите, дали знае някой  Laughing

# 84
  • София
Пристигнаха когато си тръгвахме, 30 юни.  Wink

# 85
  • София, България
По темата за руснаците, немците и българите  Mr. Green
май най-зле е да преобладават българите - нивото на хотела драстично пада  Crossing Arms /незнам защо се получава така/ това обикновено се случва в Кушадасъ, в Анталия особена наситеност на българи в един хотел не е възможна.
руснаците - много шумен народ, доста шокиращ в някои аспекти, но поне мен не ме дразнят/ какво да се прави наши сме си  Blush/
Лошото е че при много руснаци в един хотел пак се наблюдава падане на нивото на обслужването  Mr. Green
германците - тих народ, ядът си някакви треви и зелении които пари да ми дават не бих сложила в уста и си трайкат. Турците ги обожават/каквото и да се говори, че видиш ли те понеже били възпитани а ние не, затова ставало така/ Определено най-примерните туристи които съм виждала. Ние и след 100 години няма да станем такива, но не мисля че е и нужно  Mr. Green

Татяна ако чете ще я помоля да сподели като беше в Барута , ако си спомня, звучеше ли музика/по-силничка/ в баровете и лобито, защото ние като бяхме на НГ беше мъртвилооо. Хората с които бях, предположиха че е вид траур/точно беше станал някакъв атентат в Истанбул/

охх много дълго стана ама съм болна и изкуквам в нас, така че ме извинете  Mr. Green
Иначе аз се чудя между няколко хотела - Барут ЛАра, делфините /в Алнания и Анталия/ и club voyage belek /само в него не съм била  Thinking/

# 86
4ете Татяна, 4ете  Laughing
Край басейна и по то4но край големия, активити пуул, имаШе муzика по цял ден,която се 4уваШе и на малкия, и на детския басейн. В лоби бара имаШе муzика,  но не беШе Шумна. 

Ама треви и zелении не ям  Crossing Arms

# 87
  • София, България
Край басейна и по то4но край големия, активити пуул, имаШе муzика по цял ден,която се 4уваШе и на малкия, и на детския басейн. В лоби бара имаШе муzика,  но не беШе Шумна. 

Laughing ама признай че по принцип немскоговорящите много ги обичат  Crazy
рукола, и едни залениии с малки кръгли листенца  Blush
аз налитам на месо и на сладкиши   chef

Много ти благодаря за инфото за музиката - явно наистина са били в траур .

# 88

Laughing ама признай че по принцип немскоговорящите много ги обичат  Crazy
рукола, и едни залениии с малки кръгли листенца  Blush

http://www.starcookers.de/uploads/recipes/img_dishes/142x113/Sal … k-scaliert_02.jpg  Приzнавам, приzнавам, вси4ко приzнавам  Laughing

# 89
  • край Дунав
Същия тоя зеленяк го имаше и при нас-в изобилие! Даже не го помирисах-изобщо.Моя мъж се прави на експериментатор-може и да го е зобнал- нямам спомени.Нищо не сподели, пък и да го е разстроило-също нямам спомени-бяхме мъжката част на сем-вото отделно от женската и през една стая даже-кеф!!! Mr. Green
 при нас пък особено шумни бяха некакви чешко-словаци -сутрин гадовете ставаха към 7.30-да не им изяде някой закуската.Но сигурно са били на екскурзия, че бяха около 2-3 дена само!
Музика..ако ти долови ухото-иначе не се е натрапвала.
 ..обсъдихме ги отвсякъде-имаше едни деца-турчета-мнооооооооого нагли и нахални-едното чак ми идеше да го превъзпитам о(по едно време, ама...нейсе-нали съм европейка-затраях и гледах отблизо и лошо-детето се сети Peace

Общи условия

Активация на акаунт