Има ли мами за месец ЮЛИ 2009?

• 14 999
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
djidjitoHug Мисля, че сега е наред didikar в петък.

mixilena, ще ти стискаме и на теб много палци за петък! Ще видиш колко бързо и изпитите ще вземеш, всичко ще се нареди! От къде си?
А за секциото - аз също вече имам едно, при мен е минало вече достатъчно време, но и при теб ще си станат 2 години, докато дойде време.
Аз сега се интересувам от възможността за нормално раждане след секцио, допада ми и водното раждане, но ще видим..

paraskeva, правилно си пила но-шпа!  Ако все пак ти е притеснено и имаш някакви съмнения по-добре се обади по телефона на лекаря си.

На мен още не ми е ставало лошо.. по-обилно течение също нямам, но е нормално, не се тревожете!  Hug

# 226
Сиси, то ме болеше целия корем някак си, не само яй4ниците....ама и да се обадя на доктора, аз си знам, 4е ще ми каже да си пия но-шпа. Така иили ина4е, няма да мога да отида при него тази седмица, защото няма свободни 4асове, 4ак другия 4етвъртък в 19.30 ooooh!, но не ми се иска да ходя при друг.

# 227
Все пак, ако усетиш по-обезпокоителни болки му звънни, обясни, а той вече ще прецени дали да те види, винаги приемат извънредно. Разбира се дано не се налага!
Иначе ставаме трички за 13-ти, макар че моя доктор просто ми каза след 10 дни и аз си изчислих 12-13, та може и на 12-ти да отида, ще видя другата седмица.

# 228
  • София
сиси, имаш ли нещо предвид за водно раждане, аз също съм привърженик. чувала съм за тина киркова, моята приятелка проверяваше там да ражда във вода, но лекарката я разубедила с доста старанен довод - че водата не се сменя достатъчно бързо и кръвта и т.н. не могли веднага да се махната. Това да ти кажа не ме притеснява, защото като си легнал не я виждаш , иначе едва ли ще ти е до това.. Аз мисля да проверя по обстойно за наблюдение в токуда след първия преглед.
Лек ден от мен  bouquet

# 229
  • София
Привет и от мен:) От вчера и аз имам силнички коремни болки:(, а ми бяха преминали. Също така много се радвах, че не ми прилошава често (на три дни веднъж), но сега и с това се сдобих..

Стискам палци на всички, които ще видят точиците тази седмица, а аз с нетърпение чакам 10-11.11 Praynig

# 230
Здравейте и от мен бъдещи майчета
Защо не ме болят гърдите като преди,не са надути....с една дума коренно различна бременност от първата по всички признаци.Ще се побъркам вече - къдеееееее е петък чак. Laughing Снощи малката много плака - зъбчета и никнат и не сме спали- сега отивам да я записвам за детска кухня докато си е при мен още, че скоро баба й ще ми я вземе  Sad
Лек ден на всички после ще пиша пак  bouquet

# 231
 Здравейте момичета. Не успях да устискам до петък, когато ми е официалния преглед и мислех чак след него да се запиша в темата. Обаче, реших да не съм черногледа и да пирема че мястото ми вече официално е тук.

По мои изчисления термина ми се пада някъде 1-2 юли. Чакам бебе или бебета евентуално след инвитро прозедура във Варна. В петък ще мога да се отчета за броя на бобчетата в шушулката.

Гледам голяма дружина сте заформили Laughing

# 232
  • София
Добре дошла касиди, ново попълнение при ин-витро мамите Simple Smile стискам ти палци в петък , не си едниствена за преглед тогава. ние с всеки изминал ден се увеличаваме, дай боже все  повече да ставаме  Simple Smile лека и успешна  бременност ти желая!

Дидикар, не ти е лесно на теб, не се притеснявай - само позитивни мислеи,  ти си направо майка героиня  Peace мен гърдите самчо ме болят и са малко подути , но нищо повече от това.
Фелисити, и мен ме боли корема и вчера и днес но ме побоцква само, не ми става лошо имам си апетит както преди. ставаше ми лошо преди 1 седмица 2 дни подред , но не и сега  Praynig дано да съм така

# 233
Ей, Кас, толкова се радвам, че се престраши!!  Heart Eyes Добре дошла!  Hug
Сигурна съм, че всичко ще е наред! Не съм спряла да ти стискам плаци и ще продължавам, още по-силно!  Hug

didikar, дано бързо излезнат зъбките да не се мъчи детенцето! Иначе смятам, че е нормално да е различна бременността ти, макар че за някои неща е твърде рано да се каже. При мен с гърдите е същото.

galeto123, да, за съжаление само в тази болница ("Св. София" - бившата "Тина Киркова") има въпросната вана и обучени лекари. Повечето лекари се изказват така. Имам и позната, която е раждала там, въпрос на избор е, макар и той да е ограничен в случая. Аз съм много ЗА, но при мен е по-сложно след секциото и едва ли ще стигна до там, освен това мъжът ми не иска да чуе за държавни болници, но аз си проучвам. Wink
Има доста теми, който се интересува - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=331548.msg8659551#msg8659551
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=305615.msg7819984#msg7819984

А за "Токуда" - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=314341.0, аз също предполагам, че Владимиров ще ме изпрати там. Напоследък има колебливи мнения за тази болница, но то вече за коя ли няма. Аз родих в "Св. Лазар" и съм изключително доволна и със сигурност отново ще раждам в частна болница, просто трябва да реша този път в коя.

# 234
Касиди, честито!  Добре дошла при нас!Лека и безпроблемна бременност!
Диди, страшна си момиче!Като знам какъв кошмар изживях аз покрай никненето на всяко едно зъбче на моето момче мога да си представя на теб какво ти е!Дано по- бързичко изникнат при вас!А гърдите до онзи ден нито бяха подути, нито ме боляха, но от вчера са и подути и болят!

# 235
Касиди честито и добре дошла при нас.
Моите гърди при първата бременност станаха двойни още две десмици след закъснението и много им се радвах  Laughing - ама сега няма такова нещо  Sad

# 236
Ей Касиди  Hug Hug радвам се че те прочетох тук Wink всичко ще е наред с твоите бебета newsm51

Очаквам групичката ни тук да се увеличи и с още момичета от проблемното забраменяване Simple Smile

# 237
Ехооо, нещо няма живец тука май!!!Аз се реших да си сложа ленти4ка, с вярата, 4е вси4ко ще е наред. Дано вси4ки да имаме една прекрасна и безобла4на бременност...Целувам ви....

# 238
То и аз гледам,гледам ама никой не пише - заспахте ли  Laughing

# 239
Диди, аз съм от Поморие, виждам, 4е си от Бс.У4ила съм в Бургас в руската гимназия, ако се сещаш за нея....

Общи условия

Активация на акаунт