Има ли мами за месец ЮЛИ 2009?

• 14 989
  • 307
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, честито на тези които са си видели точиците,аз нямам търпение за това smile3501.Моят мъж е риба, а аз съм водолей,при нас той е по-добрият.Имам въпрос,правите ли секс, и имате ли болки в яйчниците?И още нещо от време на време имам някакво бежово течение. newsm78 :Преди няколко дни имах, днес сутринта пак?И още нещо ,вие които чакате близнаци имате ли такива в рода си, защото аз страшно много искам близнаци,но нямам такива роднини?  twin_neutral

Привет момичета,
минавам само да ви видя и да се порадвам на вашата радост  Hug.

Маимун, имаме и други ра3нояични бли3наци в рода на баста ми, пре3 поколение са... А3 3нам 3а 2 или 3 случая.

Ети, винаги можеш да ме питаш каквото те вълнува. Бременността с бли3наци е като всяка друга, но до един момент. След това става много вълнуващо (да следиш и ра3по3навас 2 сърца) и доста тежичко (пре3 последните седмици). Обаче няма по велика радост в живота...   bowuu

# 241
Диди, аз съм от Поморие, виждам, 4е си от Бс.У4ила съм в Бургас в руската гимназия, ако се сещаш за нея....

Аз живея близо до руската  Laughing

# 242
 Grinning Ееее, спомени, много хубави годинки си изкарах в руската.....и тъкмо като завършихме, пуснаха новата сградааа,,,,,,аз у4их в старата. простете за оффа

# 243
Аз съм родом от Карнобат - една вечер просто си седях в моята стая и точно за две секунди реших ,че се махам от там и отивам в Бургас да живея.Казах на нашите и те ме гледаха като голям камък- но аз винаги си правя каквото искам без да питам  Laughing След два дни вече имах квартира.Но така и не спях в нея защото на следващия ден се запознах с мъжа си и той на първата среща още ми каза - "оставаш да живееш при мен" Laughing И така от пъвия ден сме заедно- след месец решихме да се оженим и да си направим бебче,което е вече факт  Laughing и си спинка в кошарата ...... Извинете,че не е по темата ама това беше по повод руската гимназия - квартирата ми беше точно до училището - ехххх и мои сладки спомени  Laughing

# 244
  • София
диди, параскева , аз бих добавила само - ах, морето..... блазя ви, че сте близо до него Peace аз от днес започвам да си водя дневник, в него ще записвам всичко , което се случва - прегледи, мерки и как те се променят, как се чувствам, всичко. взаимствам го от моя приятелка, досега четохме нейния дневник от бременноста й и е много интересно  Simple Smile от днес и особено сета ми става лошичко и ме понаболва главата  Whistling за сега мъничко

Lale32 , имаш много сладки близнаци, да са ви живи и здрави. на мъжа ми в родата през едно поколение на зад има близнаци, казват, че сега на нас е ред, скоро ще видим  Crazy
лека нощ от мен

# 245
Здравейте момичета, аз сам мисля че по-добре вече не прокървявам, но лежа.

Гале, баба ми има брат близнак и леля ми е била бременна с близнаци

Кас, добре дошла ще чакаме резултатите от ехографа с нетърпение!

Лаленце, сигурно ще имам нужда от съветите ти!

Вчера след като приспах детето влизам в хола и гледам съпруга ми гледа снимката на точиците и на екрана една такава, даже си помислих, че я е сканирал, а той чел какво се очаква при бременост с близнаци и днес ме изненада, обадил се е на шефа си, че тези дни ще работи от къщи и ни направил закуска и меню за бременната мама с здравословна храна. Много ме зарадва!

# 246
  • в мечтите си
Добро утро !
Eти ще пишем отличен на мъжът ти Simple Smile .Аз започнах да си лягам с кокошките вечер ,а сутрин да ставам по първи петли  Crazy ... От утре си идва малкият ми и започва истинското шоу,вече ми е мъчно за него ,а не съм го виждала само 3 дена....с нетърпение очаквам да отида утре на лекар Simple Smile
Някой беше питал от къде съм ,от Ботевград.Този път май има мами от цяла България,преди 2 години юлсите мами бяха все от София,само аз изтърсаче ....
Чао и лек ден  Hug

# 247
Добро утро!
Ех Диди,Параскева, друго си е на морето!Как ми се ходи пак!Ех нещо се размечтах!
Ети, страхотен мъж имаш!Все така да се държи!
Аз съм от Стара Загора!Наистина юлският отбор е от цялата страна!Супер!
Лек и спокоен ден!
 Hug

# 248
Добро утро и от мен.
Ети какъв мъж само си имаш - злато  Laughing
Утре преди да отида при гинеколога си смятам да мина на мамограф - дали ще пречи нещо това,че съм бременна?   Rolling Eyes

# 249
 О, Ети...верно е отличник мъжа ти  Crazy

момичета и мен ме пишете при бургазлийки Laughing
 Диди, ти при кой гинеколог ходиш?
 И всъщност кога се записва жената в ЖК? Забравила съм Embarassed

# 250
Аз съм при Георгиев - хвалила съм го много пъти в други теми-няма да почвам сега пак  Laughing
И аз незнам точно но мисля,че аз се записах преди в 3месец

# 251
Ихааа, голям морски колектив.....само, 4е аз съм в София, тук съм омъжена, но по4ти на всеки два месеца съм си в Поморие с малката...и си стоим доста време с нея....докато мъжа ми ба4ка в шопето..
И сега в края на ноември май пак ще се запътим към Рио де Поморио... Laughingи ще сме там 4ак до Новата година...
Успешен и спокоен ден от мен!

# 252
Диди, не комуникирахме ли с теб преди известно време по скайп относно Георгиев?
 Embarassed
Параскева, да се обадиш като си дойдеш да направим една бременна сбирка Mr. Green

# 253
Нямам спомен Касиди  Rolling Eyes
ама не е чудно- откакто родих вече нищо не помня повече от 2 дни  Laughing

# 254
  • София
добро утро!
диди , не намерих инфо за това дали е безопасно, според мен не е безопасно. да не ли да имаш предвид мамолог - само да те прегледа с напипване?

ети, моля те заеми се сериозно да клонираш мъжа си Joy колко е мил само, наистина му даваме 10 точки по десетобалната система. а щом имате и близнаци в рода значи нямасъмнение , вие сте наред  yes

параскева, на теб най ти блазя - рио ди поморио, колко хубаво звучи....  Joy нека бачкат мъжете, това им е работата  Peace
а аз момичета съм си от софия, коренячка Grinning хубав ден

Общи условия

Активация на акаунт