ДЕКЕМВРИ №90

• 13 699
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Кате, коя е най-страхотната жена бе?  Shocked

Бреййй, то пък и се не сеща.....Не те ли е срам таквиз неща да сложиш?? Има хора със слаби сърца #Crazy. Изтекоха ми очите...

# 256
Скорпи, ако си призная ще трябва да ми купиш потник!!! Laughing

# 257
Малко закъснели поздрави и от мен.
Скорпи, честит рожден ден! Как знам кога да седна на софрата- точно за ребърцата и винцето  Laughing

Честито и на първия ни рожденик! Много целувки за Ивайло и едно такова
Честито на именниците днес! Честито на всички палави крачета, на всички озъбени и пропълзели (Китче, разсмя ме  Joy)!
ВенчоHug за вас.

# 258
Честит рожден ден, Скорпиа! Пожелавам ти винаги да бъдеш една весела и забавна мама на щастливо детенце!

Честито на всички именици!

Венчо, дано този инцидент да бъде пръв и последен!

# 259
  • Бургас

Enjoy, Scorpi!
Честит рожден ден, макар и с малко закъснение! Цял ден вчера мислено те поздравявах, но чак сега сколасах да пиша. Wink

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 00:42 от bissera

# 260
  • Бургас
Честит рожден ден на new super mama и blo!

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 12:32 от bissera

# 261
Честит рожден ден на super mama и blo , бъдете здрави , щастливи и обичани  Hug

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 10:14 от Дарка Подробната

# 262
Честит рожден ден на Супер мама и Бло!!!!!!

Мерси за вчерашните пожелания за моята Виктория.

Айде и скромна закуска от нас

# 263
 newsm59 на Скорпи ( на патерица) и на днешните рожденнички new super mama и Бло  bouquet

# 264
Честит рожден ден на Ню супер мама и на Бло!!!

# 265
  • Варна
Честит рожден ден на Скорпи, Супер мама и Бло!   newsm59 
Честито на всички с поводи за празнуване през изминалите дни, именници, прощапулници!

Ние вчера бяхме на консултация и тежим вече 8200 гр. и височина 71 см. Дадоха ни и направление за кръв и урина.

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 13:05 от toni_ilievaa

# 266
Честит празник, Ню супер мама и Бло! Бъдете здрави, щастливи и заобиколени с любов!

# 267
Боооже от колко време не съм писала! Толкова много рожденници. Да са живи, здрави и богати  Grinning всичките - и Скорпи, и Бло и Супер мама!

Около нас няма нищо впечатляващо - Алекс е една седмица здрава - една болна. Сега малко се редуват с каката. Иначе - който има първолкасник и бебе - знае какво ми е на главата  Laughing
Ще публикувам и снимки по-късно, а имам и да почета 15-тина страници. Сега като намаляха разходките - форума е живнал.
Като гледам колко проходили дечица има - браво на пъргавелчетата. Да са ви здрави и весели!!
Алекс още не ходи, има 2 зъба, но се лигави за 10. Гледам да я извеждам всеки ден - уж да я калявам.
Още се кърмим и се благодаря, че е със само 2 зъба. Тя така хапе - ако са повече ... не знам. Преди не ме хапеше, а сега ме гледа дяволито в очите и гриз Shocked
На консултация се сетих, че не сме ходили  днес, като влязох във форума  Embarassed

Как забравих, че си имаме и друг рожденник. Фелиша, да ти е честит рожденника. Нека расте умно, весело и добро дете!

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 15:00 от amadis

# 268
  • СОФИЯ
Честит празник на рожденничките! Здраве и любов от мен!

# 269
newsm59 Бло, и Супер мама, нека и на вас ви се сбъднат желанията  Hug

Ще водя отчет, дали ще има ден, до НГ, без да имаме рожденници, било то малки или големи.

Общи условия

Активация на акаунт