Стига вече са приемали болни деца в яслата/градината!

• 39 176
  • 796
  •   1
Отговори
# 675
И аz ако ям дръжки ще ме zаболи корема. Температура може и да се дължи на друг инфект. Ако върлува вирус какво очакваш ... все някой отнякъде го хваща .
А симптомите боли ме корема може да са хиляди. Най вероятно е храната да не му е понесла  Hug Та zа болки в корема , докато не се прояват други симптоми не подоzирам вируси. Пък и другото детенце е ходило на градина и е било беz Т няколко дена  newsm78 Може друго дете да е донесло вируса в същност и то беz предварителни симптоми ...
ако етето ти каже боли ме корема какво правиш? Мериш Т ... нищо, раzстройсвто иа ли ... не , повръщ ли ... не ... ОК . Какво правиш??? Обаждаш се в службата и каzваш абе лапето каzа , чЕ го боли корема и хипотетично е въzможно да е симптом на новия вирус, нищо , че други симптоми няма ... Та ще го наблюдавам няколко дни в къщи да видя какво е ... И работодателя се премята преz глава от радост и ти каzва ... ООООО ДАААА така трябва ... А утре ако ти каже, че го боли левия крак също си поостанете в къщи , zащото някои вируси сасъс симптом мускулни болки  ooooh!

# 676
Ами така е - много малко майки /най-вече тези, които не ходят на работа/ могат да си позволят при дребно неразположение да оставят детето у дома. Например, било по-неспокойно през нощта /което може да се дължи на хиляда и сто причини/, няма Т, няма повръщане, разстройство, сополи, кашлица - и хоп да си стои у дома. Ами, в общи линии такъв филм няма.

# 677
  • София, център
Така, детето с болки в корема ги е имало преди в детската градина да се сервира зеле с месо, тоест няма как да е започнал да го боли корема от зелето.

Айде четете по внимателно!

# 678
Така, детето с болки в корема ги е имало преди в детската градина да се сервира зеле с месо, тоест няма как да е започнал да го боли корема от зелето.

Айде четете по внимателно!

Де да го zнаеш какво е яло преди това ... после zелето ... него си го боли корема от храната , няма обаче приzнаци на вирусна инфекция няколко дена подред ... докато няколко други деца прихващат отнякъде  newsm78 И кой е виновен?

# 679
  • На черешата
 Moeто дете с месеци периодично се оплакваше от болки в корема.
 Накрая педито каза-никакъв боб,леща,зеле и пържени неща. Confused Ами спряха проблемите,оказа се с чувствителен стомах.
 Някое от тези трите присъства през ден в менюто в яслите и градините. Peace
 А така се бяхме панирали тогава,че лисанката и до ден днешен се опитва да ми пробута номера,че я боли коремчето.
 Като кажа обаче,че няма бонбони или бисквити щом я боли, мноооого бързо и минава. Mr. Green

# 680
Абе фантичка, да не би вие да сте виновници zа върлуването на новия вирус? Може ли от един боб цял вирус да материалиzирате , та и да го пуснете иz града ...  newsm78

# 681
  • На черешата
Абе фантичка, да не би вие да сте виновници zа върлуването на новия вирус? Може ли от един боб цял вирус да материалиzирате , та и да го пуснете иz града ...  newsm78

Ако се е задържал толкова години в инкубационен период,може и ние да сме. Mr. Green
 Проблема го имахме в яслата,вече сме големи. Crazy

# 682
ако етето ти каже боли ме корема какво правиш? Мериш Т ... нищо, раzстройсвто иа ли ... не , повръщ ли ... не ... ОК . Какво правиш???
Не знам какво се прави ако детето се оплаче от болки в корема, моето дете никога го е болял корем  Wink Но подозирам, че ако го заболи без да има симптоми, ще е да го заведа на преглед, за да изключим възможността да е апандисит.

# 683
ако етето ти каже боли ме корема какво правиш? Мериш Т ... нищо, раzстройсвто иа ли ... не , повръщ ли ... не ... ОК . Какво правиш???
Не знам какво се прави ако детето се оплаче от болки в корема, моето дете никога го е болял корем  Wink Но подозирам, че ако го заболи без да има симптоми, ще е да го заведа на преглед, за да изключим възможността да е апандисит.

Аz пък няма да го zаведа , zащотот нямам намерение да отглеждам хипохондрик, zа който всяка болка е болест, zа всеки дискомфорт се търси бърzо решение с хапчета и нервите се иzбиват в лекарски иzследвания .
Имам пример на човек иzрастнал по такъв начин и да ти кажа ... направо от малки им отватряйте сметки zа психоаналитици . Ужас е.

# 684
  • София
И като се подриска ще го чакаш да се обезводни ли? И тогава направо на системи в болницата? Повръщането и подристването са опасни за децата (и не само за тях) заради бързото обезводняване. Хората са измислили лекарства, които помагат при такива случаи.

# 685
И като се подриска ще го чакаш да се обезводни ли? И тогава направо на системи в болницата? Повръщането и подристването са опасни за децата (и не само за тях) заради бързото обезводняване. Хората са измислили лекарства, които помагат при такива случаи.

това пък къде го написах  newsm78  ooooh!

# 686
Аz пък няма да го zаведа , zащотот нямам намерение да отглеждам хипохондрик, zа който всяка болка е болест, zа всеки дискомфорт се търси бърzо решение с хапчета и нервите се иzбиват в лекарски иzследвания .
E ако отглеждах лигльо, който се оплакваше постоянно и без причина, сигурно и аз нямаше да обръщам внимание на лъжливите му оплаквания  Wink Всеки би трябвало да си познава детето, нали  Grinning

# 687
E ако отглеждах лигльо, който се оплакваше постоянно и без причина, сигурно и аз нямаше да обръщам внимание на лъжливите му оплаквания  Wink Всеки би трябвало да си познава детето, нали  Grinning

Peace

но понякога и майката не може да си иzбира ... пък и детето zнае на таzи майка неговата кои номера вървят и какво я вълнува  Laughing

# 688
  • На черешата
Ако има разтройство-лекар
Повръщане-лекар
Ама да ми каже,че я бли коремче,а в същото време да я виждам,че беснее като хуна.Е съжалявам,няма да се трогна.

# 689
Ако има разтройство-лекар
Повръщане-лекар
Ама да ми каже,че я бли коремче,а в същото време да я виждам,че беснее като хуна.Е съжалявам,няма да се трогна.
Освен това, изобщо не е задължително разстройството да доведе до обезводняване.
За повръщането - моята дребна, като има хрема и й се стича секрет, като спи, по гърлото и започва да кашля, започва и да си бърка в устата ooooh!, за да повърне - явно я дразни гърлото, а не може да отхрачва все още. Още повече, че като беше бебе постоянно повръщаше, но си ядеше и си наддаваше и нямаше всъщност проблем.

Общи условия

Активация на акаунт