Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам!

• 40 624
  • 784
  •   1
Отговори
# 480
И аз бях сложила три сърца на прасетата, роди се малко и никакъв Едмон няма Sad Вече имам и пеликани, и двойка боа (не успях да измисля множествено число на боа Crazy)...и ни помен от мондостар. Ще пробвам да им сложа сърца на пеликаните, но дори това да е част от условието има и нещо друго.

# 481
Бухтичка при мен подейства точно така както го описах. А забравих да напиша, че съм премиум играч. И клетките ми на всички тези животни са на 2ро ниво.

# 482
Бухтичка при мен подейства точно така както го описах. А забравих да напиша, че съм премиум играч. И клетките ми на всички тези животни са на 2ро ниво.
И аз съм премиум играч, но това не би трябвало да е условие. Във форума на играта има една тема относно мондостарс, изчетох я, не успяха да разгадаят поради какви причини точно пристигат тези звезди, а там доста хора бяха споделили различен опит.
Подобрих им все пак клетката на пеликаните, ще ги чакам да снесат утре.

# 483
  • София
Аз пък сега влизам в зоото и гледам 100000 лол.....от никъде в повече върху сметката ми....дали е бъг или бонус...щото ми харесва Simple Smile))

# 484
И аз имам Rolling Eyes Пуснах тема в тамошния форум. Дано е бонус, а не бъг.

# 485
  • София
Да и аз се отчетох в твоята тема...чакам монди с включване дали може да си ги харчим със здраве Simple Smile

# 486
Ей, тия феЙ Joy
Да са живи и здрави  Mr. Green

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 14:54 от Julie

# 487
  • София
Мда...аз като гледам...май нас са ни харесали, че вчера си поновихме абонаментите....или просто съвпадение ??? Simple Smile))

Купих си най-накрая мечтаната закусвалня.... Simple Smile

# 488
  • София
А да знаете Зелен дървесен папуняк, каде стои..някъде в саваната, но къде трябва да му е клетката???

# 489
Аз преди няколко дена имах 100 000, бях писала.

Иначе като си поднових абонамента за феите също толкова май получих като бонус, но това беше отдавна и разбрах от къде идва.

Папуняка е при птици от саваната.

# 490
  • София
Аз вчера като го поднових ми даде бонус  6000, а иначе гледам, че някои вече по 2 пъти са получили...

мерси намерих го....
А иначе да се похваля - днес получих и бронз за архитектура в зоото Simple Smile))

# 491

А иначе да се похваля - днес получих и бронз за архитектура в зоото Simple Smile))

Хъм, и аз.

# 492
  • София
Julie- май сме в синхрон Simple Smile))

# 493
  • Sofia
Коледни премии вече гледам ви раздават.  Mr. Green

# 494
Здравейте
Кога се получава медал за архитектура, какви са условията.

Общи условия

Активация на акаунт