Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам!

• 40 624
  • 784
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Хахаха Кетито, на нас ни ги подаряват ли мислиш.  Laughing

Кажи колко де  Blush
Аз до сега съм купила 6 Мондоз, и 0.4 мондоз с смс Rolling Eyes

Някой знае ли как да се регистрирам в И Пей, не се отваря сайта newsm78

# 541
  • Sofia
Ми не си водя равносметка, но едно 30 мондоз сигурно съм профукала, но аз през epay си ги взимам най-тънкана е от там, действа ми успокояващо, че не се набутвам излишно.  Mr. Green

# 542
И аз 30 мондоз през ипей (първия път 20, сега 10, като от тях ми остават 8 ), че наистина е най-евтино. В началото мислех през пейпал като си мислех, че са еднакви цените, но после видях, че не било така.
Иначе нищо ново при мен, упорито ме отбягват всякакви звезди.

# 543
Имам медал за мондоси Laughing

# 544
  • Sofia
Имам медал за мондоси Laughing
Златен, нали?  Mr. Green

# 545
  • София
Ееее, кажете за И пей деееее  Praynig 

Аз вчера си направих някаква объркана сметка, че акож заредиш 30 мондоз и платиш на феЙте, те ти ги връщат и ти излизат без пари почти Crazy

# 546
  • София
Кой ти ги връща???

# 547
  • Sofia
Ееее, кажете за И пей деееее  Praynig 

Аз вчера си направих някаква объркана сметка, че акож заредиш 30 мондоз и платиш на феЙте, те ти ги връщат и ти излизат без пари почти Crazy

Кетито, добре че имаш директор в зоопарка, който да ти прави сметките, че иначе ще фалираш.  Laughing
Как го сметна това с феите, дай уравнението, че никой нищо не ще да ми връща на мен.  Mr. Green
А за ипей кажи какво те интересува и ще ти кажем.  Grinning

# 548
  • София
И пей,......... въобще не ми се отваря сайта Rolling Eyes

http://forum.mondoplay.com/?p=post&m_id=50&t_id=5860&pg=1
Ето това мъдрих, че получаваш бонус и от феите и от повече обърнати Мондоз , отколкото все по 3 да вкарвам newsm78

# 549
  • София
нещо не ми се връзва, плащайки 10 мондоз на фейти, ти не обменяш нищо за лол....
или теб идеята ти е да влезеш с 20 мондоз....

# 550
  • София
нещо не ми се връзва, плащайки 10 мондоз на фейти, ти не обменяш нищо за лол....

После като обмениш още 20 мондоз, те нали ти подаряват 50%-демек 10 мондоз Thinking

# 551
  • София
неее
първо ще платиш 10 на феите, после ще обмениш още 10 и ще ти дадат бонус 50%.....така трябва да е....т.е. 5.....демек - си се набутал само с 5 мондоз....

уфф много объркано...искаш да кажеш да купиш общо 30 мондоз.... да може да ти се изравнят сметките май така....

# 552
  • Sofia
В топ 10 по сложно зададен въпрос те слагам да знаеш.  Laughing
Чакай Мондолиан да се събуди и да ти отговори, мен по сметките ме няма, но пък сайта ми се отваря, защо при теб не работи?

# 553
  • София
Ееее защо при мен не работиии. Някой не може ли да ме регистрира Sad

Значи купуваш си 30 мондоз и даваш 10 на феите и обменяш 20 и те ти подаряват 10 Sunglasses
Така поне аз го смятам!!!

А въпроса вярно ми е объркан Crazy ама и аз се бях объркала със сметките тогава Crazy

С тези никове ли сте в зоото.?

# 554
  • Sofia
Аз съм Божкова там, бизнеса си е бизнес, развлечението си е развлечение.  Mr. Green
И да те регистрирам няма как да си платиш щом не ти зарежда сайта, пробвай през друг браузър.

Общи условия

Активация на акаунт