Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам!

• 40 621
  • 784
  •   1
Отговори
# 60
  • в стаята
Някой ще ми каже ли как да продавам животни, освен на черния пазар newsm78

# 61
  • София
На WAF  - като ги продаваш ти дава избор на кое от двете да продадеш....а а ко имаш зоомагазин доколкото схващам можеш и там....Или пък това е сдамо като са новородени....

# 62
  • в стаята
Аз нямам зоомагазин явно затова не мога да ги продам освен на черния пазар, защото не са новородени. Ще изчакам докато си направя магазин.

А участвате ли в състезания?

# 63
  • София
Ами то и аз зоомагазин нямам...та не съм сигурна дали и там не се продават само новородени...или как изобщо става....

# 64
  • София
А по колко посетители имате...аз по 200 и нещо....а като чета в техния форум за по 1000 и нагоре.....многооо бее...искам и аз така....иначе слагам сърца на касата, имам феи...ама на....толкова само....

# 65
  • в стаята
Аз днес имам 899 посетители. Роди ми се и първото бебе  Grinning На 9 ниво съм и ще събирам още малко ЛОЛ за да купя мини колодрума.

# 66
Чудя се дали да рестартирам отново.
Имам само 4 животни и докато станат 20 ще мине година  newsm78

# 67
  • София
То зависи какви животни ще купуваш....например ако си с минифермата гризачите са доста евтини...също и част от зайците и птиците....виж ако ще купуваш коне, овце и т.н.... то те са по-скъпички....

# 68
  • Sofia
Недейте да продавате на черния пазар, че ви пада репутацията пред WAF.  Peace
Аз трябваше да им даря 10 000, за да ми разрешат да си купя крокодили.
Иначе днес имам 1122 посетители.  Mr. Green

# 69
Регистрирах се Mr. Green Привлякохте ме с това, че не било нужно да се играе всеки ден, на мен нещо такова ми трябва. Защото иначе ще ми гълта много време. Охлюви така и не съм готвила, единственият ми опит с браузър игри е Травиан, но там е съвсем друго. За жалост за него нямам време.
Разписвам се, че да ви чета поне, иначе сега съм много заета, но до няколко дена почвам да строя зоопарка Grinning

# 70
Валерия ти купува ли Мондос?

Angel_Dust  Joy конете са по 7000, а при мен най-евтините са по 5000
Днес са ми подарили пиле. Хубаво, ама да му взема другарче, ще се изръся 90 000. И то на търг. А докато ги събера, то ще ми умре от скука.
Ще рестартирам, но утре.

# 71
  • София
Да по толкова са конете...но пък има разни по 30 лол например...Wink
И мен ме набутаха с една катерица...сега да видим колко ще и излезе мъжът днес на търга.... Simple Smile)) ако го купя де....

А как ги правите толкова много посетители?

# 72
  • Sofia
Знаток, купих, да иначе много бавно щях да се развивам, нещо нямам нерви.
Обаче ми трябват още мондоз, за да си платя на феичките, че последните ги обърнах всичките в ЛОЛ много прибързано а феите се купуват само с мондоз.
Angel_Dust, аз съм намалила билета много и за това имам толкова посетители, одита ми казва че съм много щедра.  Laughing
Мона Лиза, искам да ти видя зоо-то, може ли?  Embarassed

# 73
  • София
Ами мен за цената ми пише така -
Когато гледаме цена, която си избрал за входен билет, веднага виждаме в теб опитен управител на зоопарк ! Посетителите са наистина доволни от това, което им предлагаш за тази цена.

Т.е. надали им е висока и да ги спира, не би трябвало да действа на броя посетители...а и аз онзи ден я вдигнах, а преди това нямах повече клиантела Simple Smile))

А дали зависи от климата и това в кой град си, или пък от това колко време си играл???

# 74
  • Sofia
Климата е от голямо значение, а това от колко време си играл според мен не е от значение, аз играя едва от седмица.

Общи условия

Активация на акаунт