Отговори
# 75
да ви кажа, че с новия крем, който си купих, скай фейс, сега на това махане с коло маска, говоря за интим, излязоха много лесно. не ме боля толкова. аз писах и в темата за крема, но понеже се зачетох и при вас, мисля че поне болката можем да намилм максимално.

# 76
От 8 години ходя на кола маска, като оставям малко "по-средата".

# 77
Аз използвам епилатор и съм доволна.Понякога и кола маска-с нея определено е по- добре  Peace

# 78
Цялостно обезкосмяване с епилатор- ръце, крака, подмишници, интимни зони.

# 79
Ами пробвала съм с крем депилатоар  Winkбеше добре и със самобръсначка не ми се занимаваше с крема  да го чакаш дълго времи а  за бръсненето леле при мен мн бързо поникват  ooooh! .Сега съм с  епилатор  newsm10 txtloves обичам го Joy .Крака и подмишници е супер  newsm76 .И мен ме беше страх от звука на епилатора ,но страхът е най-големата спънка.Пробвайте нищо няма да ви стане на един малък участък и тествайте  Hug Айде  coolcool успех !!!

# 80
Въпрос към тези от вас, които си ги махат с епилатор. Имате ли специален накрайник за епилатора си? Аз също се скубя с моя, но не мога най- вътре, болката е ужасна, а и кръв ми беше текнало  Sad

# 81
  • София
Най-безболезнено е с пластична кола маска. Моята козметичка работи със зелена такава, дори и първия път ме боля много малко.

# 82
  • Перник
Какво представлява тази пластична кола маска? За първи път чувам за такова нещо.  Rolling Eyes

# 83
Аз действам с епилатора.Боли но само в началото!

# 84
Епилатор за крака и подмишници, кола маска за деликатните места.

Кола маската я траех в името на красотата, но отскоро започнах да ходя при друга козметичка, която работи с арабска кола маска (да не се чуди някой - захар, вода и лимонтозу). Точно в тенджера я прави и дърпа с памучни ивици като от нарязан чаршаф.  Joy

Обаче ... !

За първи път откакто ходя на кола маска (3-4 години) почти не боли, става за 5 мин и резултата трае буквално месец.

Много съм доволна.

# 85
Аз съм много доволна от кола маска течна на ТАКИ, с ролка само стискаш мажеш, лентите  са в кутийката , много са добри. 12лв. за 2-3 пъти цялостно стига. Е като не мога да хвана нещо  епилатора  влиза в действие.

# 86
Какво представлява тази пластична кола маска? За първи път чувам за такова нещо.  Rolling Eyes

Козметичката я нарича така. Отлепва се с пръсти, не с ленти и е зелена на цвят, не знам дали има и други цветове.

# 87
Ще ми услужите ли с информация като за начинаеща, която иска да си купи епилатор, а именно следното:
Вярна ли е максимата, че след като струва повече пари би трябвало епилатора да е по-качествен, в смисъл наистина да има обезболяващ ефект и качествено да отскубва космите?
Благодаря предварително!

# 88
  • София
Дадох 200 лева за епилатор "Панасоник" - изобщо не съм доволна. Карам си със стария Филипс. Сега си купих уредче за затопляне на кола маска, както и няколко патрончета. Опитвам се да се оправям сама, но на триъгълника не смея все още ...

# 89
i az iskam da si kupq epilator i kato gledam mai nai dobri otzivi imat Philips izvinqvams e ako ne se pi6e taka no me interesuva dali pristakvite za intimnite 4asti naistina vur6at rabota i ne boli tolkova s tqh

Общи условия

Активация на акаунт