Отговори
# 330
Лично аз на никой не пръпоръчвам нито фотоепилация,нито лазерна-и двата метода  са еднакво неефективни.Моят приятел се подлагаше първо на едното и то близо година,после на другото пак толкова докато не осъзна,че само си хвърля парите на вятъра. PeaceТези методи е възможно да разредят значително растежа на космите след няколко сеанса,но космите няма как да изчезнат напълно,а пък ако пропуснеш веднъж -всичко отначало.Специално за триъгълника ще кажа,че години наред се бръснех и много ме дразнеше чувството на 2-3 ден когато космите избият вече.Затова от година ходя на кола маска и съм доволна.Е,разбира се,че и тя има своите недостатъци-излизат вътрешни косми и си боли,дори когато свикнеш,но за мен по-добър вариант от този няма.Пък и извинете ме,ама всеки ден с бръснача там долу  Tired първо е досадно,второ кожата е супер чувствителна  Peace Всеки сам си преценя,но едва ли може да се каже,че има идеален вариант за безболезнена и трайна епилация,всеки метод си има своите плюсове и минуси  Peace

# 331
Лично аз на никой не пръпоръчвам нито фотоепилация,нито лазерна-и двата метода  са еднакво неефективни.Моят приятел се подлагаше първо на едното и то близо година,после на другото пак толкова докато не осъзна,че само си хвърля парите на вятъра. PeaceТези методи е възможно да разредят значително растежа на космите след няколко сеанса,но космите няма как да изчезнат напълно,а пък ако пропуснеш веднъж -всичко отначало.Специално за триъгълника ще кажа,че години наред се бръснех и много ме дразнеше чувството на 2-3 ден когато космите избият вече.Затова от година ходя на кола маска и съм доволна.Е,разбира се,че и тя има своите недостатъци-излизат вътрешни косми и си боли,дори когато свикнеш,но за мен по-добър вариант от този няма.Пък и извинете ме,ама всеки ден с бръснача там долу  Tired първо е досадно,второ кожата е супер чувствителна  Peace Всеки сам си преценя,но едва ли може да се каже,че има идеален вариант за безболезнена и трайна епилация,всеки метод си има своите плюсове и минуси  Peace

Напълно съгласна съм!  newsm10
Затова и така отчаяно търся добър козметик, отказвам  всички други алтернатвни методи, докато не намеря свястно място за кола маска...

# 332
Момичета, препоръчайте козметик за кола маска на триъгълник. Специално за тази процедура не ми се рискува в първия срещнат салон и без препоръки!
По възможност в Изток, Изгрев, Плиска, отскоро съм в този район....
А може и в центъра  - вече е спешно!
 Помагайте!!
Ако още не си си намерила козметик ти препоръчвам козметичката при която ходя в центъра, срещу KFC на Стамболийски, салона е Wave Studio, a точния адрес е Стамболийски 30Б, салона е откъм улица Цар Самуил. И двете козметички са много готини, но май съм по доволна от Слави понеже е малко по-внимателна.

# 333
Аз си рекламирам козметичката с две ръце!
Мила, опитна и внимателна.
А бе, просто е баси пича. В интерес на истината ми беше казала, че са й идвали от бг-мамите по препоръка моя две мацки преди време. Което значи, че някоя мама ми е повярвала и се е доверила на "моята" Здравка Grinning

Ама, така де, наситина е супер яка!

# 334
боли ли триъгълника? Confused много искам но ме е страх

# 335
Боже, как боли... От 10 години. Всеки месец. Точно 10 минути е цялата мъка. Но все още ме боли също толкова зверски, колкото и първите пъти.

# 336
  • Варна
Е, то това май е доста индивидуално.
Моя позната, която също се обезкосмява от 10-15 г., макар и не всеки месец, обясняваше как космите и вече докато видят кола-маската и сами падат  Laughing
Между другото аз се пробвах с фотоепилацията 3-4 пъти. Стига човек да се оглежда винаги излизат разни промоции (особено пък в Сф) и съм много доволна.
От всички останали методи за обезкосмяване отстрани (бикинилинията) ми се завъртат разни косми, врастват се или най-малкото се зачервява и изглежда пъпчасало.

# 337
Пунчик, права си, да. Обаче мен само очите ми се насълзяват като видя кола маската  Laughing

А космите се вкопчват отчаяно в мен и не щат да ме пуснат.

# 338
Да ви кажа мен първият път хич не ме боля коламаската. Просто толкова ме беше срам, че не можах да изпитам болка Crazy  ooooh! По принцип като е по-топла колата по-малко боли, но пък е вредно.

Кажете някакъв крем/техники против косми навътре, излизане на пъпки, зачервяване?
Днес се разчетох, че крем Здраве помагал, ама не ми се вярва.

# 339
  • Варна
Има си някакви специални кремове (поне 2 вида) но не помня в коя тема четох за тях, нито пък как се казваха. Единия май беше към 16 лв. другия по-малко.

# 340
Между другото аз се пробвах с фотоепилацията 3-4 пъти. Стига човек да се оглежда винаги излизат разни промоции (особено пък в Сф) и съм много доволна.
От всички останали методи за обезкосмяване отстрани (бикинилинията) ми се завъртат разни косми, врастват се или най-малкото се зачервява и изглежда пъпчасало.

Това щях и аз да кажа. Винаги съм се бръснела в тази зона, с епилатор пробвах само отстрани и отгоре да минавам, с надежда лека полека да намалявам зоната за бръснене, ама много боли! И точно на сгъвката на крака такива хубави възпаления и враснали косъмчета ми се получаваха, че просто... :X Дърпах се и 1 път с кола маска - по-добре е от епилатор, защото по-бързо става и мъката е на 1 път Grinning Но после открих точно промоцииките за фото/лазер. Ами падат и до 20лв за триъгълник! Ако ще да направя сега 10 процедури всеки месец и после по 2-3 на година да са дори, пак си заслужава според мен! А ефект виждам страхотен дори с моите 3 фотота и 1 лазер  Laughing А и въобще не мога да чакам да пораснат достатъчно, за да ги хване колата, и по други зони съдя, особено сега лятото - 1 седмица едвам си изчаках краката да порастат Laughing и пак били къси, та нищо не направи козметичката почти... не си е работа  #Crazy

# 341
ето какво открих по темата във фейсбук. сайтът им е в  конструкция, но пък са дали доста инфо и във фейсбук.
http://www.facebook.com/pages/Kalo-dulgotraina-epilacia/244415365573428?sk=info

# 342
Ох, много хубаво ми звучи всичко обещавано като резултат от кремове тип Скай фейс, Боракс сега и  Кало. Може при някои да има по-видим ефект и намалено окосмяване, но не вярвам че решават проблема завинаги. Мечтая си да има такова обезкосмяващо чудо, и докато го чакам ползвам епилатор и лазер.

# 343
# 344
Здравейте! Ако може някой да препоръча студио във Варна? Реших да се да отида на кола маска на триъгълника, обаче не знам къде Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт