Кремът-чудо Sudocrem® вече и в България

• 101 392
  • 233
  •   1
Отговори
# 60
Аз си го купих от Англия и съм доволна Не знаех че вече го има и в БГ

# 61
Здравей Detelina!
ако ми кажеш в кой район на Пловдив живееш, ще ти дам по-точна информация, но това, което мога да кажа за момента е, че Судокрем може да бъде намерен във всички аптеки "Санита", във всички аптеки "Дара", в повечето "36,6", както и в много други:)
Желая на теб и на хората, около теб много приятни и щастливи почивни дни!
Много благодаря за информацията! Още в понеделник ще засиля мъжа си!!!

# 62
Да, хубав е кремът, така е. Аз живея извън Бг, около мен е пълно със Судокрем, но предимно съм ползвала  българския Бочко, когато ми се е налагало. Така че е много относително, на някои ще им хареса, на други не, зависи много и от типа на кожата.  За много зачервено дупе съм ползвала друг крем, който е с високо процентно съдържание на цинков оксид, мисля че е 37 %. Името му е Desitin. Като предимство на Sudocrem отчитам съдържанието му на ланолин.

# 63
  • Пловдив
Може ли някой да ми каже къде в Пловдив мога да закупя Судокрем! В родилния дом ми дадоха мостричка от него....супер е!

Аз си го купих от аптека "Марешки" в Търговския център "Сани" в Тракия. Малката опаковка струва 4.24 лв., но още нямам впечатление дали ще има резултат при нас.  Peace

# 64
  • Пловдив
Судокрем вече има почти във всяка аптека в Пловдив. При нас действа, изгледах дъщеря си с него, сега мажа и бебето и кожата му е идеална.

# 65
  • Там....където всичко е възможно ....
Аз съм с такъв крем от както се е родила малката,майка ми го пращаше от Гърция и всъщност не знаех,че е крем чудо Wink
Според мен за всекидневна употреба става,но когато е подсечено по сериозно не помага Rolling Eyes

# 66
О непременно ще го пробвам,че  имаме голям проблем с дупето! Само нистатина ни помагаше,но са го спряли от произвподство!

# 67
Здравейте!
Благодаря за оценката на Судокрем. Радвам се, че кремът е от полза за Вашите бебта! Съдържанието е от 5 активни съставки - 15,25 % цинков оксид, 4% ланолин, 0,39% бензилов алкохол, 1,01% бензил бензоат и 0,15% бензил синамат. Като резултат продукта има изключително комплексно действие - притежава антисептично действие и облекчава болката, ускорява заздравяването (клетъчната регенерация), омекотява, омазнява и овлажнява кожата, образува естествена защитна бариера срещу всички дразнещи субстанции. Ще се радвам да отговоря на всички допълнително възникнали въпроси:)

# 68
Ще го взема този  крем да го пробваме,щом толкова го хвалите,въпреки,че съм доволна от този,който съм ползвала досега

# 69
Не, не се е случвало друг път  Sad И не се е случвало цялото дупе да е огненочервено. Това за памперсите го знам и го правя, както и миенето с хладка вода. Но досега никога не й е било ярко червено цялото дупе, може да е станала някаква реакция от памперсите, кърпичките и в комбинация с крема, знам ли, дано се оправи по-бързо, нямам представа колко време е нормалното да оправя проблема и като е напълно здрава мога ли пак да пробвам с крема?
Щом кремът съдържа ланолин може това да е алергична реакция към него. Има хора, които са алергични към ланолин.

# 70
  • София
Ами хубаво е човек да знае какво има на пазара, макар че до момента не съм срещала състояние, което няколко намазвания с кашичка от хума да не оправят - и, честно казано, се съмнявам ако има толкова тежки поражения да се оправи с този крем... а и не мисля, че има човек, алергичен към хума.

# 71
  • UK/София

Simple SmileГолемият ми син като беше бебе се обрина от този крем.Поръчвахме от БГ Бочко и Бюбхен.Какво нещо е форумската реклама, един свирне и всичко тича на сеира Simple Smile

# 72
Здравейте Homesick!
Благодаря за въпроса - да, вероятно сте чували, че едно време хората използвали овча лой за целта ... вероятно тогава е имало алергични реакции. Важното в случая с ланолина е, че е преминал през съответната обработка, което го прави хипоалергичен -- за тоива този кремът е безопасен.
Скъпа Биляна - целта ми никога не е била да правя реклама, а да запознавам хората с нещо, за което те може би не знаят, но би могло да им бъде от полза. Интернет рекламат дава и възможност за бърза и жива обратна връзка - това е особено важно за нас.
Вашето дете би могло да се изрине по различни причини, искрено вярвам, че причина не е бил крема, но в случая най-важното е детето Ви да е живо и здраво:)
Желая Ви здраве и късмет!

# 73
Каквато и обработка да премине ланолина, със сигурност не го прави хипоалергичен! За справка: всички хипоалергични продукти за грижа на кожата са маркирани с голям надпис " Lanolin FREE"! На самият етикет на Sudocream  си пише да не се използва при алергичност към която и да е от съставките, нали? Wink Мисля, че не е коректно, в името на рекламата, да твърдите подобно нещо...

Защо Sudocream е наречен - кремът чудо? Нито е клинично тестван, нито е някаква революционна разработка.
И за да внеса малко яснота - въпросният продукт е най-масово разпространеният такъв в UK. Има го дори и в кварталните зеленчукови магазинчета, на всяка бензиностанция и т.н.

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 23:36 от Anelia11

# 74
е, тук никой не му прави реклама. стигнала съм до него на принципа "проба-грешка" и съм страшно доволна. синът ми се е изривал от други прехвалени козметики, но не смятам, че са ми виновни производителите. просто всеки човек, включително и бебетата, има различен тип кожа.

Общи условия

Активация на акаунт