Кремът-чудо Sudocrem® вече и в България

• 101 332
  • 233
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, дайте снимка на крема и някакви характеристика ами имате.
Мерси Hug

# 151
  • София
Има данни в 1вият пост на темата

Какво значи характеристика?
INCI състав: aqua, paraffinum liquidum, zinc oxide, paraffin, lanolin, sera microsristallina, sorbitian sesquioleate, benzyl benzoate, cera alba, benzyl alcohol, lynalyl acetate, propylene glycol, benzyl cinnamate, lavender oil, citricacid, BHA

# 152
От толкова добри отзиви за Sudocrem и аз купих за бебчо,дано да си заслужава.

# 153
 Крема е страхотен не само за бебета и подсечени дупета, но и за всякакъв вид екземи, изгаряния, рани и т.н.

# 154
Не знам дали темата е сам за похвали на "чудото",обаче на бебка крема въобще не и подейства..даже се влоши.Аз ползвах мострата ,която ми дадоха от родилното..но се съмнявам да е по разлиен от големите разфасовки в аптеките Peace

# 155
Още един глас за Судокрем.

# 156
Този крем в много добър от както го ползвам дори не ни се е зачервявало дупето, а доста си патихме от подсичане. ползвах какво ли не (крем здраве, а-дерма, универтан, бочко,  Нивеа, Мустела...вкл. мазах с пиоктанин и дефламол..)  Peace

# 157
  • край голямата локва
От много години го ползваме у дома за кожни проблеми и особено при изгаряния. Радвам се, че вече го продават и в БГ. Hug

# 158
От този крем файда никаква.
Смело мога да кажа,че Бочко е по-добрият вариант при нас.

# 159
Вчера бебка беше с доста зачервено дупе,мисля че е от мокрите кърпи смених марката  #2gunfire.С е дно намазване с судокрем тази сутрин няма помен от зачервяване просто се изумих,за пръв път ми се зачервява така.Може би зависи и от зачервяването на нея и помогна.а може и от кожата да зависи.

# 160
  • Ботевград
Крема е страхотен не само за бебета и подсечени дупета, но и за всякакъв вид екземи, изгаряния, рани и т.н.
Много благодаря за информацията, непременно ще го потърся и ще го купя  Hug

# 161
И аз ще си го купя за всеки случай Laughing!

# 162
Аз също имам много добри отзиви за крема.)))
Дъщеря ми беше с гъбичка Candida и след лечението за пълно изчезване на зачервяването използвахме Судокрем. Чудесна работа върши, много съм доволна.

# 163
И аз съм много доволна от Судокрем,Бочкото си е просто обикновено кремче,не е медицинско. Peace

# 164
Съжалявам, че ще го кажа, според мен, кремът не става. Купих го заради добрите отзиви. Не знам какво чудо е, но след като го използвах един ден и дупето на бебка се обрина /преди това и нямаше нищо/. Тъй като не намерих от крема, който използвам се наложи да продължа с мазането и на следващия ден и ситуацията се влоши. Дупето и се оправи веднага след като се върнах на на предишния вариант. Не съм доволна!  Crossing Arms Няма чудеса! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт